Zergling Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Dünkü teknoloi televizyon'unda tanitimi yapin World Of Warcraft(wow) programı kaçıran veya izleyemeyenler için bügün tekrar.. Saat :16.15 TV : Teknoloji Televizyonu (programi kayit yapabilen olursa çok memnum olurum )[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ohh sağol valla ya :D kaçırdım diye üzülmüştüm [signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 23 Kasım 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 online tv'de yok, sitesinden de yayın yavaş. sağlam bir internet yayınını bulursam çekerim.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bu kanalın normal yayın saatlerinde nerden izliyoruz ? Ben gece tekrarlarını izliyorum devamlı ama gündüz o kanalda başka bir kanal çıkıyor.[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar