BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dumanın altında ki günlerimizde Hatırlıyormusun yaptıklarımızı ? Acılarımızın dumanın üstüne taşışını ve oradan yağmur misali düşüşünü? Yağmur damlaları gibi onları tutmak isterdik Ama ne kadar başarılı olduk sevgilim ? Ha, soruyorum sana ne kadar başarılı olduk ? Hiç, değil mi ? Hiç başarılı olamadık ! Seninle birlikte başarmaya çalıştık, Acıları azaltmaya o damlaları tutmaya. Ama başaramadık, aksine kaybettik ve şimdi burdayız seninle birlikte. Burası neresi sana sordum ama cevap vermedin Bende bilmiyorum nerede olduğumuzu Her yer karanlıktan daha karanlık duruyordu Her şeyi görsemde beni boğuyordu. Kabusumun uyanışını hissettim ve senin gidişini hayal ettim. Gitmiştin artık yoktun yanımda Ben tek başımaydım bu Dünya da. Tek başıma ve yapayalnız Tıpkı istediğim gibi oldu sonunda Sensiz bu hayatın içinde Karanlık içinde görebildiğim bir Dünya da Karanlıkların var olduğunu bilerek Kör olmayı istemediğim bu dünyada yaşıyorum artık ve sen yoksun sevgilim, Sen yoksun artık benim için. Sen çoktan çektin gittin benim için Mezarının başındayım artık. Sana elveda diyorum buradan Elveda sevgilim...[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... [Bu mesaj BeIlow tarafından 21 Kasım 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Dent_Doctor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 çok güzel....![signature][hline]
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 saols okuyanlardan bi tek sen yorum yaptın ehehe :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ah ayrılık yaman ayrılık![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Öne çıkan mesajlar