Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Akdeniz Üniversitesi Çan Eğrisi sistemine geçtiği günlerde bir öğretim görevlisinin sınav esnasında söylediği cümleyi aynen aktarıyorum; "Arkadaşlar birbirinizden kopya çekmeyin, nasıl olsa notların ortalaması alınacak..." O_o[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lol[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Görevli haklı dokunmayın lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 zeki adam vesselam[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben de bir öğretim görevlisiyim ve ÇAN EĞRİSİNE İNANMIYORUM. Ortalamanın üstünde öğrenen kişi yeterince öğrenmiş SAYILAMAZ!. Bir mühendis, bir doktor bilmesi gerekenin %40'ını biliyorsa ve başarı kriteri diğerlerinden fazla biliyor olmasıysa O DERSİ GEÇEMEZ! GEÇMEMELİ! Çan eğrisi YALANDIR, okulları başarılı göstermek için uydurulmuş bir KANDIRMACADIR.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Çan eğrisi kalktı zaten finalden 45in üstünde alamazsan dersten kalıyorsun artık[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: sostizm, 21 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Ben de bir öğretim görevlisiyim ve ÇAN EĞRİSİNE İNANMIYORUM. Ortalamanın üstünde öğrenen kişi yeterince öğrenmiş SAYILAMAZ!. Bir mühendis, bir doktor bilmesi gerekenin %40'ını biliyorsa ve başarı kriteri diğerlerinden fazla biliyor olmasıysa O DERSİ GEÇEMEZ! GEÇMEMELİ! Çan eğrisi YALANDIR, okulları başarılı göstermek için uydurulmuş bir KANDIRMACADIR. yok öyle bişi.Her okulun sınavı aynı degıldır ama aldıgın notlar a-b-c-d-f diye gittiği için dışarıdan bakan birisi için okulun derecesini yansıtmak amacıyla konulmus onlar.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 35 ile ders geçmiştin zuhaha ne güzeldi :D[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu ne iğrenç ve dengesiz bir yöntemdir ya. şansımıza belki de, bizim okulda bunu sadece 1-2 hoca uyguluyor. kınıyorum onları. * kın *[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bana hep yarıyor bence doğru :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 geçen sene kalıcam mı, geçicem mi die 3.5 attıp bil. başında rifreş manyağı olduğum saatlerin sonunda CC geldiğini öğrendim (calculus2) :D not:özeldeyim :P[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Todesengel, 21 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Çan eğrisi kalktı zaten finalden 45in üstünde alamazsan dersten kalıyorsun artık valla bizde ortalama alınır.Birde standart sapma alınır ona gore hesaplanır.Bu uygulama Amerika'da da uygluanıyor sanırım,çünkü okulum amerikan sistemiyle okutuyor[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Davion, 21 Kasım 2005 19:21 tarihinde demiş ki: 35 ile ders geçmiştin zuhaha ne güzeldi :D bizde 28 ya da 18 ile geçen vardı beahh..35 de bişe mi :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bizde 50 alama ne yapıyorlar. konuyu açanın sözüne hitaben bizimkilerde şunları söylüyorlardır bence. gene kopya çekmişler yoksa 10 kişi 60 ın üzerinde almazdı gösteririrm ben size nasıl olsa yaz okuluına bırakacağım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 çan eğrisinden nefret ederim millet birbirine not vermez, kopya vermez, sınavda sorulcaklarla ilgili bilgi vermez. iğrenç bişi.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lol x 333[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 mat 1 den 58 ile kaldigimi bildigim icin kahrolsun can egrisi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Todesengel, 21 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Çan eğrisi kalktı zaten finalden 45in üstünde alamazsan dersten kalıyorsun artık ne güzel valla. Bizde 70in üstü geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 18 ile section 3. oldugum vede kendimi basarili ilan ettigim bir sinavdi.. Yararlari zararlari tartisilir beni 2 turlude etkiliyor :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @sostizm: aslinda bunu uzun uzun tartisabilirdik, ama ne yazik ki ne vaktim ne de istegim var. onun icin su anki dusuncemi tek cumleyle ozetleyecegim: "hadi ordan"[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: sostizm, 21 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Ben de bir öğretim görevlisiyim ve ÇAN EĞRİSİNE İNANMIYORUM. Ortalamanın üstünde öğrenen kişi yeterince öğrenmiş SAYILAMAZ!. Bir mühendis, bir doktor bilmesi gerekenin %40'ını biliyorsa ve başarı kriteri diğerlerinden fazla biliyor olmasıysa O DERSİ GEÇEMEZ! GEÇMEMELİ! Çan eğrisi YALANDIR, okulları başarılı göstermek için uydurulmuş bir KANDIRMACADIR. öhöm.. Yazıya istinaden öğrenci olarak bi iki kelam edelim.. şöyle ki; Çan eğrisi denilen hede öğrencilerin olduğu kadar öğretim görevlilerinin de boğazını bağlamalı, gırtlaklarına çözemeyecekleri bir tasma olmalıdır. Hakeza sınıfta sınıf ortalaması 40'ın çok altında ,diyelim 15'te kalıyorsa ve bu her sene oluyorsa elde edeceğimiz sonuç öğretim görevlisini de bağlamalıdır. Sorunun sebepleri araştırılırken her sene aynı seviyelerde oluşan bu çan eğrisi dikkate alınmalıdır. Uzun süreden beri karşılaşılan bu gibi durumlarda, öğretim görevlisinin dersi iyi aktaramadığı anlamak için alim olmak gerekmez. Dolayısı ile bu gibi olaylarla karşılaşıldığı anda öğretim görevlisinin titrine bakmadan çıkışların sağ taraftan yapılabileceği kulaklarına fısıldanmalıdır. Peki uygulamada bu yapılıyor mu? Eee benim bulunduğum yerde yapılmıyor. Ancak şöyle bişi yapıyorlar, çan eğrisini hesaplıyorlar, 15 diyelim yine, sonra çan eğrisinin üzerinde kalan ,28diyelim biz, elemanları da geçirmeden 30+ ortalaması olanları geçiriyorlar ve koca sınıftan 3 kişi geçmiş oluyor. Prof.larımıza iğne çuvaldız içeren bir paket mi hediye etsek ne? ;)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: wanderer, 21 Kasım 2005 21:57 tarihinde demiş ki: @sostizm: aslinda bunu uzun uzun tartisabilirdik, ama ne yazik ki ne vaktim ne de istegim var. onun icin su anki dusuncemi tek cumleyle ozetleyecegim: "hadi ordan" Terbiyesizliğin lüzumu yok!!! Hele karşındaki bir öğretim görevlisiyse... Katalog sistemine sahip bir üniversitede(Bilkent "Bankacılık ve Finans" ) okuyorum ve geçme notum 70 "C". Diğer üniversitelerde çan eğrisi sistemiyle 20'ler 30'lar ile derslerinden geçenleri gördükçe dayanamıyorum ve aldıkları notları sürekli sınavlarda çıkan soruların zorluğuyla kıyaslayanları hazmedemiyorum... Bu sistem öğrenciler arasındaki rekabeti ve hırsı öldürdüğü içinde, başarıyı arttıran çok nadir kişiler sıyrılıyor aradan. Hal böyle olunca çan eğrilerinin %50'lerin altında çıkması çok doğal...[signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 22 Kasım 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sayısal değilmiş arkadaş düzelteyim. Valla ben çan eğrisinden yanayım,daha okulumda 70 uzerı not alamadım [sayısallardan] ve almaya niyetim yok.Sınavdan 60 altı almak demek bilmiyor demek değil,nerdeyse tamamen bilmeme ve salim kafayla çok temiz halledebilmeme rağmen sınavlarda sureklı bır sekılde saçmalıyorum. Önce şunu sormak lazım,sınavlar insanı ne kadar olcuyor?[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) [Bu mesaj Suark tarafından 22 Kasım 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şimdi şöyle. boru gibi soru sorunca hocalar haliyle düşük çıkıyor ortalama. ama gayet 35 in altı kalıyor mesela bizde. yani hocanın da insiyatifine bağlı ayrıca. o zaman bi sene sorulan sınav kolaydır, 2 sene sonra sorulan sorularla alakası bile yoktur. o sene o dersi alanlar AA getirsin, 2 sene sonra gelen birisi daha iyi bilmesine rağmen BB getirsin. ileride bu iş hayatında problem olsun vs. çok mantıklı birşey bence.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @keyzar: ne terbiyesizligi be? memleketin basbakanina ne laflar geliyor, ogretim gorevlisine hadi ordan deyince terbiyesiz mi oluyoruz. sacmalama[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar