Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fahrenheit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben almadım daha ancak bişi sorcam demosunu bitirince böle evsiz bir adam geliyor bize doğru(ekrana yani) sonra bitiyor onla mı oynuyoruz :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
allam ya

nası geçicez arkadaşlar bunu?

arka kapıdan çıksak o evsiz adam görüyor
önden çıksak nereye gideceğimi şaşırıyorum.
mekan ufak.
imdat[signature][hline]valandil ownz j0o!
her gece hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
demoyu söylüyosan, dışarı çıkınca taksiye binicen yada metroya gidicen.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
bişey sorcam bir yandan kaçmaya bir yandanda kendimizi yakalatmaya mı çalışıyoruz onu anlamadım ben :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
oyunda bir bölüm var 2 kişi geçemedik biz mi kazmayız anlayamadık [spo1=spoiler içerebilir]evde eşyalar üstünüze doğru geliyor en son balkona koşarken kalıyoruz çok uyuz.[/spo][signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
bsey sorcam oyunun gordugu cd rom'u nası deiştircem bilen var mı
paso D: 'de arıo dvd'yi ama aslında E: 'de
config dosyası fahrenheit.ini sanırım ama D: 'yi gösteren bi komut bulamadım
oynayamıorum imdakk!
Mesaj tarihi:
oyunu biraz oynadimda oyun sadece secimlerden ibaret gibi geldi assa yukari onu al buraya birak ve bol bol secim yap . ayrica konsoldan uyarlandigi cok belli oluyo aptalca yanan dugmelere bas mini oyunu cok can sikabiliyo bazen. bu arada su kitapci dukkanini gecemedim adamin istedigi kitabi bulamiyorum. adini ve yili bilmiyorum. tek hatirladigim C ile basliyodu bilsem...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 26 Eylül 2005 06:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yahu ben de oynayamadım yüklüorum oyunu tetrismidir nedir bi crack tarzı bişii var bi de "oku beni"si var ki be onu okudum ve söylediği herşeyi yaptım dvdyi cdroma koy falan dio hala düzgün bir crack falan bulmuş olan herhangi bi arkadaş var mı? ben de oynamak istiom:(
Mesaj tarihi:
oyunu simdi bitirdim . biraz kisa olmus gibi . sonlara dogru kendinizi biraz neo gibi hissediyosunuz eheh oyunun konusu guzel ama oynanisi biraz kotuydu. genede guzel oyun ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 26 Eylül 2005 06:25 tarihinde demiş ki:
oyunu biraz oynadimda oyun sadece secimlerden ibaret gibi geldi assa yukari onu al buraya birak ve bol bol secim yap . ayrica konsoldan uyarlandigi cok belli oluyo aptalca yanan dugmelere bas mini oyunu cok can sikabiliyo bazen. bu arada su kitapci dukkanini gecemedim adamin istedigi kitabi bulamiyorum. adini ve yili bilmiyorum. tek hatirladigim C ile basliyodu bilsem...

Adama kitabı bulman gerekmez. Merdiven altındaki masaya git. Elindeki kitabı büyüteçle incele. Markus'un abisinden hediye olduğunu öğreniceksin. Kitabı orada bırakıp çıkabilirsin istersen. Kötü etkilemiyo yani.

Ben konsolda oynuyorum şahsen. Bayaa güzel bi oyun bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Paticik için...
Mesaj tarihi:
bu arada tavsiyemdir oyunun sonundaki creditleri sonuna kadar izleyin 200 puan veriyolar , oyunun nasil yapildigina dair videolari satin alabilirsiniz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
ya şimdi hatırladım bu oyunu dizi gibi yapıcaz diyolardı. netten her hafta bi kısmı mı ne indirilcekti o olay fıs oldu herhalde?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum, oynamadım ama yön tuşları ile (oklar işte) num pad tuşlarını dene (2,4,6,8 falan olan tuşlar hani küçük enteri var)

bi oyun daha vardı bu resme koyduğunu benzer bişiler vardı.. Kontrolleri oradan yapıyorduk oradan şeyettim :)
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 29 Eylül 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
onları yön tuşları + numpad ile kolayca yapabilirsiniz.

Oyun uzun zamandır oynadığım en güzel oyundu. Kesin orjinal alıp arşivime katıcam. Yani adventure seven zaten çoktan alıp bitirmiştirde. Oynayacak oyun arıyosanız kati ilk tercihiniz olmali. Grafikler biraz sıkıyo ama o atmosferde kendinizden geçiyosunuz (En azından ben geçtim hehe )
signature][hline]Peek-a-boo!

[Bu mesaj Overseer tarafından 29 Eylül 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam 1990 arşivlerine bakıcaksın orda bulmaca var rafların bazılarını açman lazım.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
  • Yeni Oluştur...