kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben almadım daha ancak bişi sorcam demosunu bitirince böle evsiz bir adam geliyor bize doğru(ekrana yani) sonra bitiyor onla mı oynuyoruz :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Head Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 allam ya nası geçicez arkadaşlar bunu? arka kapıdan çıksak o evsiz adam görüyor önden çıksak nereye gideceğimi şaşırıyorum. mekan ufak. imdat[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 demoyu söylüyosan, dışarı çıkınca taksiye binicen yada metroya gidicen.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Metroya biniceksin. [spo1=Tık]Eğer kız ve diğer zenci polise geçtiysen, hangisiyle oynuyorsan diğeriyle konuşup leave diceksin.[/spo][signature][hline]The one side moon is always dark.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bişey sorcam bir yandan kaçmaya bir yandanda kendimizi yakalatmaya mı çalışıyoruz onu anlamadım ben :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aynen. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 oyunda bir bölüm var 2 kişi geçemedik biz mi kazmayız anlayamadık [spo1=spoiler içerebilir]evde eşyalar üstünüze doğru geliyor en son balkona koşarken kalıyoruz çok uyuz.[/spo][signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Aytoz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bsey sorcam oyunun gordugu cd rom'u nası deiştircem bilen var mı paso D: 'de arıo dvd'yi ama aslında E: 'de config dosyası fahrenheit.ini sanırım ama D: 'yi gösteren bi komut bulamadım oynayamıorum imdakk!
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 off hala alamadım oynu:([signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 demosunu oynadık kardeş ile.. Pek bi güzel olmuş.. bu hafta alırız boş bi anda..[signature][hline]MONO(b)LOG
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oyunu biraz oynadimda oyun sadece secimlerden ibaret gibi geldi assa yukari onu al buraya birak ve bol bol secim yap . ayrica konsoldan uyarlandigi cok belli oluyo aptalca yanan dugmelere bas mini oyunu cok can sikabiliyo bazen. bu arada su kitapci dukkanini gecemedim adamin istedigi kitabi bulamiyorum. adini ve yili bilmiyorum. tek hatirladigim C ile basliyodu bilsem...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 26 Eylül 2005 06:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Aestrol Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yahu ben de oynayamadım yüklüorum oyunu tetrismidir nedir bi crack tarzı bişii var bi de "oku beni"si var ki be onu okudum ve söylediği herşeyi yaptım dvdyi cdroma koy falan dio hala düzgün bir crack falan bulmuş olan herhangi bi arkadaş var mı? ben de oynamak istiom:(
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oyunu simdi bitirdim . biraz kisa olmus gibi . sonlara dogru kendinizi biraz neo gibi hissediyosunuz eheh oyunun konusu guzel ama oynanisi biraz kotuydu. genede guzel oyun ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Disappear, 26 Eylül 2005 06:25 tarihinde demiş ki: oyunu biraz oynadimda oyun sadece secimlerden ibaret gibi geldi assa yukari onu al buraya birak ve bol bol secim yap . ayrica konsoldan uyarlandigi cok belli oluyo aptalca yanan dugmelere bas mini oyunu cok can sikabiliyo bazen. bu arada su kitapci dukkanini gecemedim adamin istedigi kitabi bulamiyorum. adini ve yili bilmiyorum. tek hatirladigim C ile basliyodu bilsem... Adama kitabı bulman gerekmez. Merdiven altındaki masaya git. Elindeki kitabı büyüteçle incele. Markus'un abisinden hediye olduğunu öğreniceksin. Kitabı orada bırakıp çıkabilirsin istersen. Kötü etkilemiyo yani. Ben konsolda oynuyorum şahsen. Bayaa güzel bi oyun bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Paticik için...
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu arada tavsiyemdir oyunun sonundaki creditleri sonuna kadar izleyin 200 puan veriyolar , oyunun nasil yapildigina dair videolari satin alabilirsiniz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya şimdi hatırladım bu oyunu dizi gibi yapıcaz diyolardı. netten her hafta bi kısmı mı ne indirilcekti o olay fıs oldu herhalde?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o bu oyun degil o SiN denilen bir oyunun yenisi SiN 2[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kral oyunda şu olay nedir delirdim hiç bir şey yapamıyorum failed oluyor (mouse ile denedim, yön tuşlarını denedim yok bişi hala)[signature][hline]Live For Speed Türkiye
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bilmiyorum, oynamadım ama yön tuşları ile (oklar işte) num pad tuşlarını dene (2,4,6,8 falan olan tuşlar hani küçük enteri var) bi oyun daha vardı bu resme koyduğunu benzer bişiler vardı.. Kontrolleri oradan yapıyorduk oradan şeyettim :) [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 29 Eylül 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tamam tamam mesajımı attıktan sonra çözdüm :) Sağ taraftaki mouse ile, sol taraftaki yön tuşları ileymiş. Kasıcı valla ama zevkli ve güzel ;)[signature][hline]Live For Speed Türkiye
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 PS2'de daha kolay o sistem. Mouse ve yön tuşları baya kasıyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 onları yön tuşları + numpad ile kolayca yapabilirsiniz. Oyun uzun zamandır oynadığım en güzel oyundu. Kesin orjinal alıp arşivime katıcam. Yani adventure seven zaten çoktan alıp bitirmiştirde. Oynayacak oyun arıyosanız kati ilk tercihiniz olmali. Grafikler biraz sıkıyo ama o atmosferde kendinizden geçiyosunuz (En azından ben geçtim hehe ) signature][hline]Peek-a-boo! [Bu mesaj Overseer tarafından 29 Eylül 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kitaplıkta kitlendim ben. İngilizcem kötü kitaplıkta bi kitap bulmam gerekiyor ama hangi kitabı götürsem bu doğru kitap değil falan diyor. TRGamer lamerları gibi soruyorum ama bilen varsa yardımcı olsun :)[signature][hline]Live For Speed Türkiye
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yanılmıyorsam 1990 arşivlerine bakıcaksın orda bulmaca var rafların bazılarını açman lazım.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Öne çıkan mesajlar