kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Öncelikle arama yaptım :p Böyle bir oyun var demosunu tech tv de görmüştüm 1 ay önce falan şimdi level'in eylül sayısı vermiş.Oyun adventure ancak bildiğimiz adventurelardan farklı bir oynanış tarzı var.Film gibi ben acayip çok beğendim.Hatta niye hala konu açılmamış onu bile anlamadım.Demoda tuvalette adamın biri blackout geçiriyor elinde bıçak (adamın adı lucas kane idi yanlış hatırlamıyorsam) tuvaletten çıkıp orda pisuvara işemekte olan hiç tanımadığı birini öldürüyor.Daha sonra kendine geliyor vesayre oyunda o kadar çok ayrıntı var ki sırf o tuvaletten bile en az 5 farklı şekilde çıkabilirsiniz.Mutlaka demosunun oynanması gerek.Oyunun yapımcısı Atari bu arada.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Simulation Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 O oyunun adı Indigo Prophecy oldu.Xbox a çıktı diye biliyorum yakında pc'ye de çıkar.
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Oyunun adı Inigo Prophecy olmadı, olmayacak da zaten. Fahrenheit (c) Atari *DVD* NOGRP 44x50 MB PC için çıktı...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet alıcam bu haftasonu demosunu oynadım level cdsinden inanilmaz guzel ve detayli bir adventure herkese tavsiye ederim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gerçekten mükemmel keşke bilgisayarım oyunu kaldırabilecek güçte olsa :p ahh aah ..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Leveldaki demosuna hasta oldum oyunun demosu bile boyleyse full surumu nasil olacak acaba en kisa zamanda almaliyim
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Simulation, 19 Eylül 2005 15:02 tarihinde demiş ki: O oyunun adı Indigo Prophecy oldu.Xbox a çıktı diye biliyorum yakında pc'ye de çıkar. amerikadaki ismi Indigo Prophecy avrupada fahrenheit. Ayrıca çıktımı bu oyun bekliordum ben bu oynu?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Çıktı, ben kurdum ama henüz oynayacak vaktim olmadı malesef... İndirdiğim gibi kenara sokuşturmak zorunda kaldım...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ankara dakiler yarın yüksel de bulabilir.[signature][hline]The one side moon is always dark.
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 en çıktı diye biliyorum pcde de emuledeki dl larımdan dolayı çekmeye zamanım yok deneyemedim ama filelistte var bi kaç gündür
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Dün çıktı, 3 gün önce topsite'lara düştü, 5 gün önce de pre sitelara geldi... Henüz bir şikayet yok, demek ki çalışıyor oyun.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 adi yaaa. oha hemen açıyorum downloadı:) SONUNDA BEEE'!!'![signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ne ister bu meret sistem olarak tahmini olan? Fable yükledim animelerden yer kalmadı demo için :P Animeleri cdye atıp yüklücem demoyu :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hemen almak lzm:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 grafikler okadar ahım şahım bişey deil, ps2 yada x-box oyunu makyajlanmış gibi bişe.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Aldık bakalım nasılmış[signature][hline]The one side moon is always dark.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Çok güzel bi oyun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet bulmaca vs. nin yanısıra her hareketi bizim kontrolümüze vermeleri hoşuma gitti.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya alan varsa bana bi pm atabilirmi arkadaşlar bişi sormalıyım da...
nameless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oyunu aldım önümde şu an ama wowdan vakit bulamıyorum ya :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Oyunda kendimi ele veriyomuş gibi hissediyorum :D (oynayan anlar :D )[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 23 Eylül 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Simulation Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Beyler ben oyunu kuramadım çünkü rundll.exe ile ilgili bir hata veriyor.Sanırım oyunla ilgili değil genel bir hata.Neden böyle bir hata vermiş olabilir?
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Oyunu kopyalayanlar eksik kopyalamış.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Simulation Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Oyunu aldığım yerde çalıştı ama daha setup ı çalıştırıken hatayı veriyor.Anlamadım gitti.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 O zaman sebib rundll dosyan yok dicem saçma olcak, ama yinede widows cd sinden manuel at windows klasörünün içine kimbilir belki tutar yoğurt. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Öne çıkan mesajlar