Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünkü Chemical Bros konseri.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Shubuo'nun gittim gördüm yedim misali Syntesyzer'la gittik, girdik, sonra o da bize girdi mali açıdan LoL. Ortam çok güzeldi çok başarılı DJ'ler olsa da çok pahalıydı. Giriş ücreti 40 milyondu ki buna içki dahil değildi. Bu pahalılığa rağmen 7.000 kişi doldurmuşlar helal olsun. Organizasyon 22 saat sürdü, 5 stage vardı, 36 DJ çıktı ve 6 canlı performans yapıldı. Bir kaç isim yapmış DJ saymak gerekirse başta Chemical Brothers, Junior Sanchez, DJ U.F.U.K, DJ Ozan Doğulu, Trainspotting falan vardı. Özellikle Chemical Brothers çok iyi çaldı. İçkiler de çok pahalıydı bir sorun da oydu. Bir bira 6 milyon, bir rakı 10 milyon, bir smirnoff vodka 15 milyondu. Her zamanki gibi saptık. Yaşıtımız toplasan 5 tane kız vardı kızların geri kalanı 25-30 yaş arasındaydı. Sadece bir tane kızla tanışabildik ehe o da hapçıydı muahuahauh. Tanışmamızdan 3 dakika sonra hap satmaya çalıştı biz de hadi yawrım allah versin nidalarıyla ayrıldık ordan :P
Chemical Brothers'ın olaya girişi gerçekten karizmaydı biraz uzattılar gerçi ama yine de karizmaydı. Gitmeyenler baya bir şey kaçırmış.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

lol iyi eglendiyseniz sorun yok :D[hline]Forcedata Hosting
Sintisyzer, 23 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki:
dalga gecmeyin gariple :)
benimde kollarım inek memesi gibi olsa beni de tanıumazlardı[/b]

Prawler, 09 Ağustos 2003 18:42 tarihinde Hayri Usta Mekaninda demiş ki:İneğim ulan o kadar işte sizde benim gibi olun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...