Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Shubuo'nun gittim gördüm yedim misali Syntesyzer'la gittik, girdik, sonra o da bize girdi mali açıdan LoL. Ortam çok güzeldi çok başarılı DJ'ler olsa da çok pahalıydı. Giriş ücreti 40 milyondu ki buna içki dahil değildi. Bu pahalılığa rağmen 7.000 kişi doldurmuşlar helal olsun. Organizasyon 22 saat sürdü, 5 stage vardı, 36 DJ çıktı ve 6 canlı performans yapıldı. Bir kaç isim yapmış DJ saymak gerekirse başta Chemical Brothers, Junior Sanchez, DJ U.F.U.K, DJ Ozan Doğulu, Trainspotting falan vardı. Özellikle Chemical Brothers çok iyi çaldı. İçkiler de çok pahalıydı bir sorun da oydu. Bir bira 6 milyon, bir rakı 10 milyon, bir smirnoff vodka 15 milyondu. Her zamanki gibi saptık. Yaşıtımız toplasan 5 tane kız vardı kızların geri kalanı 25-30 yaş arasındaydı. Sadece bir tane kızla tanışabildik ehe o da hapçıydı muahuahauh. Tanışmamızdan 3 dakika sonra hap satmaya çalıştı biz de hadi yawrım allah versin nidalarıyla ayrıldık ordan :P Chemical Brothers'ın olaya girişi gerçekten karizmaydı biraz uzattılar gerçi ama yine de karizmaydı. Gitmeyenler baya bir şey kaçırmış.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hey boy hey girl .. sevmem hazzetmem sevene de bişiy demem türün elektronik diye bi adı varsa ne beklersin ki abi :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eglendıysen bo$ver parayı herseye gıdıyo o zaten :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Yok hey boys hey girls neyin çalınmadı ben de Chemical Brothers albümü almış değilim zaten evde dinlenecek müzik de değil ama kabul etmeliyim çok hoşuma gitti çok da gaz yaptı yani ehe =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 disco ya git abi ne farkı var :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 e yani sen diskonun atmosferiyle burayı aynı tutuosan ne diim gunes batısı, sezlonglar, 7k kişi vs.[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 chem bros= iğrenç[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 praw=alkolik[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 git işine[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bune hız lan ahahahahahaha[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 this aint nothing but a summer jam[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 chemical brothers iyidir. yaptıkları işte çok başarılı oldukları kesin.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yalnızadamlar hazırlamıslar plakları gelmisler hic performans bişi yoktu. adamların paso eller havada ole gaz veriyolar millete. bi mixini gormedim adamların[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 lol iyi eglendiyseniz sorun yok :D[hline]Forcedata Hosting icq : 165859149 Sintisyzer, 23 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki: dalga gecmeyin gariple :) benimde kollarım inek memesi gibi olsa beni de tanıumazlardı[/b] Prawler, 09 Ağustos 2003 18:42 tarihinde Hayri Usta Mekaninda demiş ki:İneğim ulan o kadar işte sizde benim gibi olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hahaha imzaya bak muha yarıldım :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hayri ustaya da gideriz dio yane imza[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar