jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ya inanın kıtım bu konularda bi türlü albüm piyasasını takip edemiyorum buradan birsürü şey okuyorum yine unutuyorum vs. kadıköye gittiğimde alacak bişiy beğenemiyorum şimdi bana özellikle melodinin akustik olacağı şekilde albüm tavsiyeleri verir misiniz tür de bilmiyorum ne dinlediğimi bilmiyorum opeth - damnation amorphis - far from the sun bunla hoşuma gitti .. bu tatta olcak şeyler bi zahmet[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Agalloch - Pale Folklore (bulabilirsen mutlaka al) Beseech - From a Bleeding Heart Lacrimas Profundere - La Naisance d`un Rêve bulamazsan Lacrimas Profundere - Memorandum Amorphis - Elegy bunlardan birini mutlaka bulursun.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 amorphis - elegy yi dün aldım işte iyi ki akustik dedik hea albüm brutal den geçilmiyo ki :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Biraz daha dinle albümü Amorphis acaip bir gruptur melodi açısından akustik olmasından çok buna dikkat et[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Agalloch - Pale Folklore (bulabilirsen mutlaka al) Beseech - From a Bleeding Heart Lacrimas Profundere - La Naisance d`un Rêve bulamazsan Lacrimas Profundere - Memorandum bunların türlerini yazar mısın ya da müziklerinin neye benzediğini[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Asgaroth - Absence Spells Beyond Empyrium - Weiland al sana akustik 2album krallar gibin dinle.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 böğürmeyecek şartı arıyorum arkadaşlar albümlerde[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 empyrium da bazi bazi scream vokal kisimlari olur ama onlar sarkiya atmosfer katar insani baymaz, melodiler insani oldurur,flut virtuozik bir seviyede tadindan yenmez... kisaca empyrium asmis bir gruptur tum albumlerini almak lazim. grup hakkinda bi fikir edinmek icin asagidaki sarkilari indirmeni oneririm. Die Schwäne im Schilf The Ensemble of Silence Dying Brokenhearted[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: KHaRoN, 01 August 2003 19:14 tarihinde demiş ki: empyrium da bazi bazi scream vokal kisimlari olur ama onlar sarkiya atmosfer katar insani baymaz, melodiler insani oldurur,flut virtuozik bir seviyede tadindan yenmez... kisaca empyrium asmis bir gruptur tum albumlerini almak lazim. grup hakkinda bi fikir edinmek icin asagidaki sarkilari indirmeni oneririm. Die Schwäne im Schilf The Ensemble of Silence Dying Brokenhearted[hline]The clash of honor calls to stand when others fall bole tawsieler werin canımı yiim:P su yazının guzelliene bak bea aslansın. Lovers Grief siddetle tawsie ederim.her gencin mp3 arsiwinde bulunmasi gereken bi parcadir.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 lover's grief i nasil unutmusum ben ya, ayip ettik empyrium a simdik... Birde hatirlatmadan gecemicem; empyrium da iyi yada kotu sarki diye bir kavram yoktur muhtesem ve az muhtesem vardir. Ayrica bunlarda olmazsa olmazlardan; The sad song and the wind many moons ago(planty moons ago) The Yearning Under Dreamskies[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 kesinlikle ole. muhtesem ve asmıs parcalar die sınıflandırabiliriz...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Sadciim canım kardeşim. Bi ara senle güçlerimizi birleştirip voltranı oluştursak fena olmıcak galiba. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 uppa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Iron maiden.... hiç farketmez hangi albümü olduğu...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yukarı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 amorphis - tuonela al sonra am universium al ama tales from the thousand lakes alman gerek brutal full ama al diğerleri dğeil opeth - black water park al[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bu saydıklarında brutal yok demi !? amorphis - far from the sun ve opeth - damnation gibi akustik melodi ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Blackwater park saydigin albumlere oranla oldukca sert gelebilir ve ayrica brutal vokal iceriyor. Fakat mukemmel albumdur, o ayri...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sana full akustik gruplar oneriim biraz. Mortiis Vond Fata Morgana Cintecele Diavolui harikadir ama bunlari bulman cok zor...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 tuonelada sdece 1 şarkı brutal. am universiumda fll clean tales from the thousand lakes full brutal opeth - black water park brutal war ama az yani kulak tırmalamıyo akustik falan war güzel. elektro coşmuşken birden akustik girio falan hoş oluyo[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Lacuna coil - in a reverie Super bir albumdur, asla baymaz, brutal vokal icermez vs. vs. bu nasil biseydir diye soracak olursan to myself i turned ve falling again adli parcalarini dinledikten sonra karar vermeni oneririm. bu albumu seversen ondan sonra alinacak album ise unleashed memories dir.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 şimdi bi de az brutal ve full akustik dediğiniz albümleri nerden bulabileceğimi söyleyin tam olsun :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bütün SatanShop'larda bulabilirsin[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Britney Spears - Oops!... I Did It Again[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Nirvana - bleach daha iiyisi yok...[hline]Can I see my momy, I love my momy. I wanna hurt she,I'm sorry. İt wont stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar