Natural Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Beriberi hastalığı nedir?warmı bilen?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 gel beri yar gel beri ... kodumun berberi çabuk traş et beni yoksa s.erim seni diye giden şarkı tarafından etkilenip "beri gel" dendiği zaman kaçan insanların hastalığı psikolojik bir rahatsızlık[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 D vitamini eklikliğinde oluşan bi hastalık olabilme şansı var mı bilemiyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 2 aylık bir kişisel terapi ile tedavisi mümkünmüş diye duydum.Yada direk salladım, bilemiycem.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Arkadaşlar bildiğim kadarıyla beri beri hastalığı bir vitamin eksikliği (D veya B tam hatırlamıyorum) yüzünden. Savaşta işlenmiş pirinç pahalıya geldiği için işlenmemiş pirinç veriyorlar ve bu da vitamin yönünden eksik fakat bunun sonucunda askerleri çatışmalarda değil beri beri hastalığı yüzünden ölüyor[hline]Elros Lúinwë Nevermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 açıp bakiimmi şurda babamın kitaplarına :p kastırmayın adamı hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 :-p[hline]Ultima Online Her Sey Offlineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: SilphatosIce_, 10 August 2003 00:13 tarihinde demiş ki: D vitamini eklikliğinde oluşan bi hastalık olabilme şansı var mı bilemiyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage dogru ama e vıtamını sanırım oss ye hazırlanıyorun dun baktım ama adek den bırı sanırım e :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar