Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. pati başımızda kavak yelleri etkinliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamam ben dönmüş olurum, şokella, teşekkürler bilgilendirme için.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
2 hafta sonra derken ayın 26 sını kastediyorsan o gün direksiyon sınavı var. Bilginize.[signature][hline]I'm trapped in this world
Lonely and fading,
Heartbroke and waiting
Mesaj tarihi:
28inden sonra olursa ben gelirim, kavacıktan gelecek olupta arabasi olmayan varsa onlarıda alırım[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
Kavağa gitmesek o zaman? 29u bu pazarsa Isparta yolculuğum benim bir haftaya indi gelirim ben de, yalnız Kavakta hele oralar (istanbul) karlıyken donar ölür biteriz.[signature][hline]Working for the weekend...
Mesaj tarihi:
selam,

takvimde ekime bakıp 29'u demişim :P

26 kasım cmts
27 kasım pazar

kavağı unutuyoruz zaten artık. donmayı bıraktım, yoılları düşününce mahsur bile kalırız :) diğer mekan fikirlerinizi alalım?!

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Mesaj tarihi:
Ben de baktım "Salı günü nooluyor" dedim. Bence Carrefour paklar, Kozyatağı. (Ne, bize yakın mı, ne alakası var canım? :D)[signature][hline]Working for the weekend...
Mesaj tarihi:
Yakın abi ben Carrefour'un arkasında oturuyorum hemen. Tarif mi lazım?[signature][hline]Working for the weekend...
Mesaj tarihi:
Abi

carrefourun arkasinda range rover sahibi adamin oturabilecegi hangi ev var ya:)

atasehir olmasin o dedigin:D

said:
Cafein, 22 Kasım 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Yakın abi ben Carrefour'un arkasında oturuyorum hemen. Tarif mi lazım?
Mesaj tarihi:
Site var kardeşim, kaldır başını Carrefourun otoparktan görünüyor, yüksek yüksek binalar bizimkiler işte. Kar plaza falan var, var da var.[signature][hline]Working for the weekend...
  • Yeni Oluştur...