Cafein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tamam ben dönmüş olurum, şokella, teşekkürler bilgilendirme için.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 2 hafta sonra derken ayın 26 sını kastediyorsan o gün direksiyon sınavı var. Bilginize.[signature][hline]I'm trapped in this world Lonely and fading, Heartbroke and waiting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, eğer ona da katılacak olanlar varsa, ben daha birşey ayarlamam haberiniz olsun :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sen bana ehliyet ayarlayabileceksen katılmayabilirim. :)[signature][hline]I'm trapped in this world Lonely and fading, Heartbroke and waiting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 28inden sonra olursa ben gelirim, kavacıktan gelecek olupta arabasi olmayan varsa onlarıda alırım[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, ozaman 29 kasım mı diyelim? içimden bir ses donarak ölücez diyor :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kavağa gitmesek o zaman? 29u bu pazarsa Isparta yolculuğum benim bir haftaya indi gelirim ben de, yalnız Kavakta hele oralar (istanbul) karlıyken donar ölür biteriz.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, takvimde ekime bakıp 29'u demişim :P 26 kasım cmts 27 kasım pazar kavağı unutuyoruz zaten artık. donmayı bıraktım, yoılları düşününce mahsur bile kalırız :) diğer mekan fikirlerinizi alalım?! saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben de baktım "Salı günü nooluyor" dedim. Bence Carrefour paklar, Kozyatağı. (Ne, bize yakın mı, ne alakası var canım? :D)[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, cafein merak ettim nerede oturuyorsun :) ben sahrayıcedid caminin orada. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yakın abi ben Carrefour'un arkasında oturuyorum hemen. Tarif mi lazım?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ankara ne olucak ? baskent ankara unutmayin :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Abi carrefourun arkasinda range rover sahibi adamin oturabilecegi hangi ev var ya:) atasehir olmasin o dedigin:D said: Cafein, 22 Kasım 2005 13:26 tarihinde demiş ki: Yakın abi ben Carrefour'un arkasında oturuyorum hemen. Tarif mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Site var kardeşim, kaldır başını Carrefourun otoparktan görünüyor, yüksek yüksek binalar bizimkiler işte. Kar plaza falan var, var da var.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar