jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 sıkılıyorum , tıkınıyorum , deliriyorum , geriliyorum düşünüyorum , ta$ınıyorum , seviniyorum , üzülüyorum alı$ıyorum , çalı$ıyorum, $a$ırıyorum , ta$ınıyorum ebeliyorum , sobeliyorum , deviyorum , ceviriyorum daralıyorum , alınıyorum , ossuruyorum , geğiriyorum asılıyorum , kasılıyorum , daralıyorum , baralıyorum atılıyor olmuyor , katılıyor olmuyor , ebeliyor olmuyor , gebeliyor olmuyor getiriyor olmuyor , götürüyor olmuyor geberiyor olmuyor , geriliyor olmuyor sıkılıyorum , tıkınıyorum , deliriyorum , geriliyorum düşünüyorum , ta$ınıyorum , seviniyorum , üzülüyorum alı$ıyorum , çalı$ıyorum, $a$ırıyorum , ta$ınıyorum asılıyorum , kasılıyorum , daralıyorum , baralıyorum atılıyorum , katılıyorum , ebeliyorum , gebeliyorum getiriyor olmuyor , götürüyor olmuyor geberiyor olmuyor , geriliyor olmuyor olmuyor... olmuyor ... olmuyor... olmuyor ... olmuyor... olmuyor ... olmuyor... olmuyor ... olmuyor... olmuyor ... sozlerini cıakrtam dedim ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 24 Şubat 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jacabo tarafından 24 Şubat 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 prdn yanlıs bıyer duzeltcem ::p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu Mp3 dosyasını Lombak'dan indirebilirsiniz.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Gunde Abartisiz 50-60 kere dinLediim icin bunu Bursa 'da biktim artik :) Ii ki BlackMurseL de yoq .. Rahatim :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Öne çıkan mesajlar