Anathema Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 berbat bi flim[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 japon vurdu kırdı filmlerinden hiç bir fark görmedim, aksine daha güzellerini izledim. daha az uçuolardı.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sacma sapan hollywood filmlerine alisik insanlara gore bi film degil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benim kötü bulmamım sebebi konusu harikaydı ama şu uçmalar vs. :D Hollywood filmlerinde gene biraz mantık var ama gerçi onlarında senaryoları çok kötü :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 basarili bir film. bu yonetmenin daha sonraki diger filmide baya guzeldir bence. house of flying daggers. cekimleri falan filmi basit bir dovus filmi olmaktan cikariyor olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tek kelimeyle şiir gibi filmdir HERO[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Filme kim kötü dese, uçmalar muçmalar diyor. Adamlar sanki "Ya biz adamları uçurmayacaktık, yanlışlıkla uçtu onlar... Unutmuşuz biz yerçekimini." gibi bir mantıkla mı o kişilerin o şekilde hareket etmelerini sağladılar? Hayır. Film, bir çin efsanesini anlatıyor. Efsane. "Efsane"nin hemen sözlük anlamına bakıyoruz. "Eski çağlardan beri söylenegelen, olağanüstü varlıkları, olayları konu edinen hayalî hikâye, söylence." Neymiş? Olağanüstü varlık ve olayları konu ediniyormuş ve hayaliymiş. Siz böyle bir filmde mantık ararsanız, pamuk prenseste mantık arayan çocuğa dönersiniz, kısacası hiç bir yere varamazsınız. Siz filmin şiirselliğini, görsel güzelliğini yakalamaya bakın, gerisi efsane...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tarantino abimiz bile beğenip abd dağıtımını yapmış filmin, siz beğenmemişiniz. bence gfüzel filmdi, ha neden up yaptım bu konuyu, çünkü demin dvd'sini izledim, sevdim. şiir gibi hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar