Koex Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Merhaba arkada$lar , Bundan 5 ay önce aldiğim Husky yavrumun ilk gününden resimlerini koymu$tum . Bebek ti ozaman :) artik oglum kocaman bi$i oldu 7. ayina giricek $uan . $imdiki Halii Bu da ilk aldiğim günkü hali :) $imdi esas konuya gelelim . Oglum büyüdü artik ve cok güzel vakit geciriyorus . Evin bahçesinde ( teras ) çok geni$ bir bölümde ya$iyor ve sürekli ilgileniyoruz. Biraz $imarik bi ara ödül mamalriyla eğitim veriyordum fakat belli süreden sonra unutuyor :) . Oglum'a eğitim verdirmek istiyorum Ankarada ya$iyorum bildiğiniz yerlerin adresini telefonunu v.s verirseniz cok sevinirim. Saygilarimla[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bişi diyim mi.. çok şeker bi köpek! :) ama bişi daha dicem 7 aylık ve ufak kalmış bu.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yok $uanki hali dediğim resmi baya bi önce cektim fakat $imdi resim cekmeye gelmiyor :) en kisa zamnada $uanki halini cekio koyucam baya bi ara$tirma yaptimda bi sonuc bulamadim . :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mükemmel ya iyi bak ona[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 böyle siz patipet takımı olarak kedidir köpektir neyiniz varsa toplaşıp bi piknik gibi bişi yapsanıza bizde gelip sevelim keretaları ne şeker bişidir yahu. tokatlayacaksın bunu böle yaramaz velet durmaz yerinde[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Saolasin :) Bende çok iyi bakiyorum kerataya ya bu gune kadar bi kere ulu madi normalmi bu :) Yapalim valla gelin tokatlayin :) yerinde durmuyor dediğin gibi anca bi 10 km ko$tukdan sonra masum masum bana su ver gibisinden bakinca sakinle$iyor :) [Bu mesaj Koex tarafından 19 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim bir tanıdığım var fakat kartını kaybettım pazartesı ulaşabılırsem telını yazarım.özellikle huskyler uzerıne ankarada kı an ii uzmandır.narkotik ve arama kurtarma ekipleri için kopek yetıitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ya bi ula$irsan cok sevinirim bende dha detayli ara$tirma yapmaya çali$iyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: DynamicK, 19 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki: böyle siz patipet takımı olarak kedidir köpektir neyiniz varsa toplaşıp bi piknik gibi bişi yapsanıza bizde gelip sevelim keretaları ne şeker bişidir yahu. tokatlayacaksın bunu böle yaramaz velet durmaz yerinde ya bende o tarz bir aktivite düşünüyordum. fakat şu sıralar gerek kullanıcı ve gerek hitlerin biraz düştüğünü sanıyorum. havhav.com ve kedigen.com o tarz şeyler yapıyor. bence havalar düzelince ankara ve istanbul'da iki ayrı etkinlik düzenlenebilir. bu arada paşha büyümüş maşallah. iyi bak ona.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben bizim kırpık&tırmık&minik 3'lüsünü getiriyim de olay olsun :D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Evet su piknik tarzı olay güzel olur bizlerde severiz :) Bu arada husky in cok güzelmiss.. ama o tür genelde sımarık diyo herkez cok sevildigindenmim ne anlıyo sımarıyo :))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hadi naci görelim seni[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: DynamicK, 19 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki: böyle siz patipet takımı olarak kedidir köpektir neyiniz varsa toplaşıp bi piknik gibi bişi yapsanıza bizde gelip sevelim keretaları ne şeker bişidir yahu. tokatlayacaksın bunu böle yaramaz velet durmaz yerinde dynaya katılıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Saolasin naci , Bu arada öyle bi etkinlik olursa ba$'a pa$ha yi yazin lütfen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 süper tatlı bı köpek ya bunlar annem tırsmasa bende almak ısterım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Valla şu köpek eğitimleri.. fiyatları nedir bir yazsanıza. Ben de düşünüyorum köpek falan almayı ama bilgim yok. Dolayısı ile eğitimi ben veremem. :([signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Valla ne zamandir bende arama v.s yapiyorum cvp veren yoq.[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 benim bir arkadasim ankarada bi yere gonderdi , sadece temel egitimleri aldirdi , yani saldiri egitimi filan yok. cok memnun kaldilar , gordugumde sorayim telefon numaralarini yazarim buraya.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 baba cok seker ya bu[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar