Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pa$a $imardi :) napmak lazim ?

Koex

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkada$lar , Bundan 5 ay önce aldiğim Husky yavrumun ilk gününden resimlerini koymu$tum . Bebek ti ozaman :) artik oglum kocaman bi$i oldu 7. ayina giricek $uan .

$imdiki Halii

Bu da ilk aldiğim günkü hali :)

$imdi esas konuya gelelim . Oglum büyüdü artik ve cok güzel vakit geciriyorus . Evin bahçesinde ( teras ) çok geni$ bir bölümde ya$iyor ve sürekli ilgileniyoruz. Biraz $imarik bi ara ödül mamalriyla eğitim veriyordum fakat belli süreden sonra unutuyor :) . Oglum'a eğitim verdirmek istiyorum Ankarada ya$iyorum bildiğiniz yerlerin adresini telefonunu v.s verirseniz cok sevinirim.

Saygilarimla[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...

Sosyal ağlarda paylaş

Saolasin :) Bende çok iyi bakiyorum kerataya ya bu gune kadar bi kere ulu madi normalmi bu :)

Yapalim valla gelin tokatlayin :) yerinde durmuyor dediğin gibi anca bi 10 km ko$tukdan sonra masum masum bana su ver gibisinden bakinca sakinle$iyor :)

[Bu mesaj Koex tarafından 19 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
DynamicK, 19 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
böyle siz patipet takımı olarak kedidir köpektir neyiniz varsa toplaşıp bi piknik gibi bişi yapsanıza
bizde gelip sevelim keretaları
ne şeker bişidir yahu. tokatlayacaksın bunu böle
yaramaz velet durmaz yerinde

ya bende o tarz bir aktivite düşünüyordum. fakat şu sıralar gerek kullanıcı ve gerek hitlerin biraz düştüğünü sanıyorum. havhav.com ve kedigen.com o tarz şeyler yapıyor. bence havalar düzelince ankara ve istanbul'da iki ayrı etkinlik düzenlenebilir.

bu arada paşha büyümüş maşallah. iyi bak ona.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 19 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
böyle siz patipet takımı olarak kedidir köpektir neyiniz varsa toplaşıp bi piknik gibi bişi yapsanıza
bizde gelip sevelim keretaları
ne şeker bişidir yahu. tokatlayacaksın bunu böle
yaramaz velet durmaz yerinde

dynaya katılıyorum[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...