terminator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bu unlu mouse neden hiç bir bayide yok cıldıracam bulamıyorum sızce nasıl bır mouse[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 1 yıldır kullanıyorum, güzel fare ama MX518, G5 ve G7 gibi yeni Logitech fareler çıktı, bu zamandan sonra alınmaz bu yüzden. Hızlı Sistem'de yoksa başka yerde de yoktur çünkü Logitech ana ithalatçısı. Ha bir de sadece fare bir işe yaramaz, oyun stiline göre altına deri veya metal kaliteli bir pad alman lazım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 15 Kasım 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Logitech'in birçok ürünü NCS de mevcut . MX510 da bunlardan biri .[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 NCS patladı. http://www.ncstr.com/[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bence bana sorarsan mx 510 unu begendiysen , onun yerine Logitech G3 mx 518 mouse alman daha mantikli olur , gorunus ve kullanişi acisindan 510 ile ayni , 518 in avantajı , mx 510 daki olan ozelliklerin 2 katı daha fazla olmasi ve ikisi arasindaki fiyat farki 15 dolar falan farkediyor , ben 518 aldim yaklaşik 100 milyona vede cok mennunum , logitech urunu alcaksan ncstr yerine bir hızlı sistem magzasindan almani tavsiye ederim , zaten magzalarin her şehirdeki adresleri , telefonlari , web sitesinde mevcut.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Şuan MX510 kullanıyorum, yarın Razer Copperhead'im geliyor. Yuppiii.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaslar bu arada digital center magzasinin sitesini bilen varmi ?[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 http://www.dijitalcenter.com/asp/index.asp Ama bir şey almanı tavsiye etmem, bi padsurfer için (5 taneden 3'ünün yapışkan hedesi yoktu!) 2 kere Mecidiyeköy'e gitmek zorunda kalmıştım ehh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yahu o kadar da yapma. Arada olabiliyor böyle sorunlar ama dijital iyidir yani. Kazıktır ama iyidir. :)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya müşterilerle ilgileri de iyi değil. zaten daha kötü bir yere taşınmışlar sanırım. Bir de Tagan güç kaynaklarıyla ilgili bir vukuatları var, tüm partiyi ucuza bozuk olduğunu bile bile getirtmişler (defolu giysi gibi). Şu an Tagan 480W PSU kullanıyorum, bir sürü forumda arıza olayları var, normalde çok kalitelidir işte ama defoluları getirmiş bizim dijitalcenter, ayrıca garanti diyeceksiniz ama adamlar Tagan'ı alıp yerine 1 ay sonra Thermaltake falan veriyorlarmış galiba. İnşallah PSU bozulmaz diye dua ediyorum, bunlarla uğraşmak bezdirir insanı (Gigatek'le yarım yıl sorun yaşadım bozulan bazı parçalarım ve yaptıkları büyük denyoluklar nedeniyle, sonunda sitelerinden banladılar beni lol). [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 16 Kasım 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mx1000 laser var mutlu mesut geçinip gidiyoruz.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 çıktığından beri kullanıyorum nekadar üstündeki terler yapışıp kazına kazına zar zor çıksa da performansı hala tam yerinde... ama mx518 i almayı düşünüyorum belki de g5 g7 de olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya adanada oturuyorum. bızım burada bi bayi var hızlı sıstemın ve mx510 da ankarada var. ama adamlar bayi satısı yapmıyor gıcık oldum. bu arada mx518 daha kucuk değilmi??. bu kalıte mouse ler ıcın bıde mouse pad lasımdır onu nerden almalıyım ?**? son olarak DSP 500 turkıyede satılıyormu ?[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 MX510 - 518 ve G5'in dizaynı ve büyüklüğü aynı. Copperhead elime geçti sonunda. Hayatımda gördüğüm en iyi mouse ki mouse manyağıyımdır. Şuan piyasadaki tartışmasız en iyi mouse.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Copperhead, Diamondback ile aynı büyüklükte mi ? Benim logitech'in genel mx510 serisi dizaynından razer'a geçerken ele küçük gelme sorunum olmuştu da. ( gerçi halen küçük geliyor ). Copperhead'de öyle sanırım ? Pad olarak Steel gaming S&S pad alınabilir. Ya da iyi marka bir kumaş pad almak lazım. Metal ve cam yüzeyli olanlar genelde hışırtılı,soğuk ve logitech'lerle sorun yaşatabiliyor.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Steel gaming S&S bu pad buyuk marketlerde bulunurmu teknosa,bimeks, hızlısistem, vatan bilgisayar, polen bilgisayar gibi ?[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Steelpad'lerin her çeşidi dijitalcenter'da bulunabilir. ben steelpad qck+ kullanıyorum mx510'umla, fatpad bulamamıştım bunu aldım fena değil 1 yıldır eskimedi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Copperhead (CH), Diamondback'ten (DB) biraz daha büyük. Ama daha iyi olmuş bu. Tabi kişiden kişiye değişir bu. Ben Diamonback'i aldığımda yandaki tuşların şerit üstüne olmasından dolayı mouse'u tutmakta zorluk çekiyorum. Bunu Razer cEO'suna iletmiştim, Oda bir çok kullanıcının aynı şikayetleri olduğunu ve bir sonraki mouseta düzelteceklerini söylemişti. Nitekim CH'de yan tuşları şeridin altına koymuşlar. Böylece mouse tutulabilir hale gelmiş. Fakat hala yan tuşları istemeyen kişiler var (örneğin ben) bu yüzden Razer "Pro Tools" denilen yeni bir seti duyurdu. Bu set ile mouse'unuzu "modifiye" edebiliyorsunuz. Kapağını değiştirme, tuşları değiştirme, yan tuşlar yerini tmamen düz ve sert yapan "sahte tuşlar" koyma gibi şeyler var paketin içinde. Bu ay içinde çıkması lazım bu setin. Direk alıcam. CH'yi almadan evvel bir takım endişelerim vardı. Yurt dışında expert kullanıcıların takıldığı teknik detayların konuşulduğu forumlarda mouse'un bazı sorunları dile getirilmişti. Bu sorunlar yeni Laser teknolojisinden kaynaklanıyordu. Fakat Razer firmware upgradeable yaptığı için mouse'u yeni firmware'ler ile bütün sorunları giderdi. Fakat hala mouse pad seçimi yapıyor, bazı pad'lerde tracking problemi yaşıyor. Bende XTrac Pro cloth pad var. Yurt dışından getirtmiştim. CH dün gelince denedim ve tamamen sorunsuz çalıştı. Acaip sevindim, Razer başkanı mouse'u alınca benden bir inceleme yapmamı istemişti, dün gecede yolladım tamamen pozitif incelememi :). Herneyse, mesela MTw pad mi ne varmış yurt dışında onda bazı problemler yaşıyormuş mouse. Yani laser yüzeyi okuyamıyor ve Movement Lag yada sapıtma dediğimiz olaylar oluyormuş yüksek hızda. Ama mouse pad üreticileri geleceğin Laser teknolojisinde olduğunu gördüler ve şuan Laser'lere göre optimize edilmiş 4 tane pad çıktı/çıkmak üzere. 2 tanesi Razer Mantis: Control ve Speed modeli var. Steelpad 5s vardı sanırım birde Everglide Titan. Bunlar Laser uyumlu. Logitech G serisi ise tamamen bataklıkta şuan. Logitech ve diğer mouse üreticileri Firmware Upgradable mouse çıkarmadıkları için problemleri gideremiyorlar. Çoğu padde sorun yaşıyorlar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 17 Kasım 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Razer CEO'su cevap mı verdi maile :). helal olsun adama.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bende beklememiştim cevap vereceğini. Sonra defalarca mailleştik. Bana çıkması planlanan ürünler hakkında bilgi veriyor ve görüşlerimi soruyor. Örneğin Copperhead'in çıkacağını, ismini, özelliklerini ben şubat ayında öğrendim ondan, başkalarına söylemeyeceğime dair söz verdirmişti :). Ağustos'ta duyurdular sonra Copperhead'i. Şuan bir mouse'un daha üstünde çalışıyorlar, başarılı olurlarsa devrim olabilir.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bir kere şunu belirtmek lazım. Niye lazer mouse'lar sorun yaşıyor? Çünkü metal ve cam yüzeyleri okumakta zorluk çekiyorlar. Bahsettiğim Steel S&S tamamen plastik yüzey, ama metal pad'lerdeki kadar hassas ve eskime derdi yok. Yani kumaş ve plastik pad'lerle sorun yaşamazsınız zaten. Moleküler yapıları lazere kafadan uygun :). Cam veya metal yüzeydeki gibi yansıma/okuma sorunları yaşatmıyor. Steel 5s değil de 4s var. O metal mesala. Steel'İn kumaş pad'de çok güzel. Ne yazıkki Türkiye'de steel namına birşey yok şu aralar. Dangalak dijital center yaklaşık 10 çeşit pad'den 1 taneye düştü. Ki o da aşınma sorunları olan Exactpad ( razer diamondback'in kendine özel metal pad'i ). Yaklaşık 3-4 aydır ne yeni pad getiriyorlar ne de eski modellerden ellerinde var. Bence en iyi pad Steel S&S idi. Keşke deneme fırsatınız olsaydı. Bu arada steelpad 5L çıkmış. Hem plastik hem kumaş. Muhteşeme benziyor. Hemen review'lara bakıp, dijitalcenter'a getirtmesi için yalvarmak lazım :)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 17 Kasım 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Metal ve cam yüzeylerde değil olay. Bazı yüzeyleri seçiyor, çalışmadığı bir çok cloth pad'de var mesela. Laser kumaş veya plastik diye ayırt etmiyor. En önemli etken yüzeyin rengi ve texture'ı. Yani olay materyalde değil. Materyal sadece kaliteyi belirler. Func'ta plastik ona bakarsan ve çoğu kişi sorun yaşıyor. Öyle moleküler yapı falan değil olay yani ;)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 O zaman Introduction to material science dersine daha dikkat etmem gerek :). Zaten ilk vizeden düşük almamdan belli :-p Logitech mx900 sorun çıkarmayınca ( sanki lazermiş gibi, heh ) nedense bende bir plastik ve kumaş yüzey sorunsuzdur imajı oluştu da. O yüzden atladım direkt.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 walla MX 518 Aldım Bı sorum var renklı mouse pad optık mouse e zarar verırmı[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Ya Olduğun Gibi Gorun Ya Da GoründuĞun Gibi Ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Fistan, 16 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki: mx1000 laser var mutlu mesut geçinip gidiyoruz. Aynen hehe[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar