Leopar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 daha önceki konulara baktım ama bunun cevabını bulamadım. arkadaşalr şimdi benim işlemcim p4 3.00 ghz presscot, işlemci fanıda kaliteli olsun diye yanına thermaltake fan aldık. şimdi bu fanın (kasanın arka tarafına) monte edilmiş kumandası vardı ama kontrol etmiyordu fanı. fan böyle kendi kendine takılıyordu 6300-6500 rpmde, tabi çıkan sesi hayal edebilirsiniz sanırım :) neyse işte ben bu kumandayla fanın bağlantısını kestim, (sorun kumandadaymış herhalde) fan normal bir hıza döndü ve bende rahat etttim. ama dün power supply değiştirirken ne yaptım ne ettimse fan yine eski hızına döndü, yine 6300 rpmden aşağısı yok. speedfan ile ayarlamayı denedim oda olmadı, bütün ayarları okuyup uygulamama rağmen bi sonuç alamadım. şimdi sizce ben neyi yanlış yaptım powerı değiştirirken? fanın kumandası eski power supplya bağlıydı, "nasılsa işe yaramıyor bari kasadan çıkarıyımda kalabalık yapmasın" diye onuda ps ile birlikte söktüm. ama zaten bağlı değildi fana, nasıl etkiledi? yani sonuç olarak: imdat![signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 speed fan dıe bı program duymuşdum o ayarlanıyordu ama dıkatlı ol p4 e bye deme ıhtımalın ola bılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Leopar, 20 Kasım 2005 13:34 tarihinde demiş ki: speedfan ile ayarlamayı denedim oda olmadı, okumadan yazmasak su cevapları daha bi hoş olcak.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya aldığın yere sorucaksın böyle böyle ne yapabilirsiniz veya yapabilirim diceksin çünkü kumanda bozuk diyorsun yada fan kontrol cihazı alıp fanın rpm seviyesini düşürüp rahat ediceksin...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 evet arlothcum bende öyle düşündüm....bugün gittim bi tane yedek bi kumanda aldım. onu takınca tamamiyle kontrol edilebilir hale geldi fan. şimdi 3600 rpmde rahat rahat kullanabiliyorum :) teşekkürler[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 voltaji onun 5 volt olmasi lazim, onu biraz manuel arttirirsan 4500-5000 rpm'e kadar cikartabilirsin, tabii fanin yanma riskini goz onune almalisin ;)[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 albert zaten adam 6500 de çalıştırıyormuş voltajı düşürmesi lazımdı da her neyse halletmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Fanın bağlantı kablosuna dirençte ekliyebilirdin:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çöp sokunca durur. 6500'den 0 a hız ayarlamasını bu şekilde yapabilirsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Chemical, 22 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: Fanın bağlantı kablosuna dirençte ekliyebilirdin:D tam senlik iş:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 anakartin asus ise onunla gelen bi ozellik var islemci kullanimina gore fan hizini otomatik ayarlior onu kullanabilirsin(asus sa tabi)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar