Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Geliyooooo !!!

Gerab

Öne çıkan mesajlar

yav ben dısarı bakıom bakıom ama kar namına bi boq göremiom neden acaba bursa okadar büyük olmasa gerek :p v

=p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

sabah maslakta ılgınc seyler oldu.Sabah kalktıgımda gunes acmıstı sonra hava tam kapanm adan kar yagısı basladı ınce ınce.Oglen yogun bır sekılde devam ettı.Bu sırada kadıkoyun gunluk guneslık oldugu haberını aldım.Bu Istanbul ılgınc bır sehır[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McFrenzy, 21 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
said:
PederRamirez, 21 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
en son mesajımdan 2 saat sonra durum şöle oldu

ankara (yurdun penceresinden)
bide siyah beyaz

ora odtunun yurtlarına benziyo hangi yurt? çıkaramadım :)
hehe doğru tahmin odtu 8.yurt ;)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics..
Sosyal ağlarda paylaş

İst Avcılar bem beyaz arkadaşlar... dk önce bişey yoktu[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

bizim sivri şöförlerimiz tehlikeli olmasın diye kar yağarken frene basma salaklığı gösterip en tehlikeli şeyi yapıo ondan sıkışıo trafik öle havalarda[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet şimdi bu avcılardaki durum nedir bi arkadaş diyoki avcılardan: burda valla arabalar gorunmuyo dehşet tuttu diyo. durum hakkat okadarmı yani yarın sınavımız varda ben çalışmayı bırakayımmı yoksa tamgaz devammı :D:D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...