ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yav ben dısarı bakıom bakıom ama kar namına bi boq göremiom neden acaba bursa okadar büyük olmasa gerek :p v =p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 en son mesajımdan 2 saat sonra durum şöle oldu ankara (yurdun penceresinden) bide siyah beyaz[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics..[Bu mesaj PederRamirez tarafından 21 Kasım 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sabah adapazarinda hafiften ayagiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 burda güneş acti ...... kadiköy O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kar günesi o:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yok abi kabak gibi tepedeee yaa :( bu bizi uyutuyo bence kar topluyorm diye[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yok kar suan ama bana sozleri var bu aksam yagcak verdim ben parayi aksama geliyolar anca 1srar ettim k1ramd1 hatr1m1 geliyo aksama[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 geleli çok oldu :) ankara'da hemen hemen tuttu sayılır. özellikle or/an da oldukça tuttu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 SabahLeyin İstanbulda Avrupa Yakasında Saydım 45 Saniye Yagdı Durdu :([signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: PederRamirez, 21 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: en son mesajımdan 2 saat sonra durum şöle oldu ankara (yurdun penceresinden) bide siyah beyaz ora odtunun yurtlarına benziyo hangi yurt? çıkaramadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: PederRamirez, 21 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: en son mesajımdan 2 saat sonra durum şöle oldu ankara (yurdun penceresinden) bide siyah beyaz ,, nerde oturuyorsun çok merak ettim ?[signature][hline]ZerglingLord of the StarCraftMajesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sabah maslakta ılgınc seyler oldu.Sabah kalktıgımda gunes acmıstı sonra hava tam kapanm adan kar yagısı basladı ınce ınce.Oglen yogun bır sekılde devam ettı.Bu sırada kadıkoyun gunluk guneslık oldugu haberını aldım.Bu Istanbul ılgınc bır sehır[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: McFrenzy, 21 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: said: PederRamirez, 21 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: en son mesajımdan 2 saat sonra durum şöle oldu ankara (yurdun penceresinden) bide siyah beyaz ora odtunun yurtlarına benziyo hangi yurt? çıkaramadım :) hehe doğru tahmin odtu 8.yurt ;)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kar yağıyo ya:([signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 nerde yagıyo?[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 izmit[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 oo izmit fenaymıs ya dün gece 10 civarında baslamıs ztn istanbulda millet alarmdaydı hic bisi yok Allaha şükür:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya üff karı yağmuru hiç sevmem.hep güneş açsın[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lan iiki iki tane kar attı bugün 1saat 50 dakkada karşıya geçtim üff o ne trafikti yaw otobüste uyuyorum uyanıyorum aynı yerdeyiz uyumaktanda sıkılıyo insan bi zaman sonra :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İst Avcılar bem beyaz arkadaşlar... dk önce bişey yoktu[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 evet ben de arktan aldım avcılar haberini ist tarabya daha beyazlama yok ama kar yağıyo çok pis[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu sabah 10 dakikada gittigim yolu 40 dakikada gittim. yerlerde kar yok isin ilginci, kar yagarken trafik neden sIkIsIyorsa? gorme mesefeside kisa degildi. var bi is var.[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bizim sivri şöförlerimiz tehlikeli olmasın diye kar yağarken frene basma salaklığı gösterip en tehlikeli şeyi yapıo ondan sıkışıo trafik öle havalarda[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya millet şimdi bu avcılardaki durum nedir bi arkadaş diyoki avcılardan: burda valla arabalar gorunmuyo dehşet tuttu diyo. durum hakkat okadarmı yani yarın sınavımız varda ben çalışmayı bırakayımmı yoksa tamgaz devammı :D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aman abi ne karı ya tahtaya vurun hergn karşıya gidiyoruz iş güç perişan oluruz yollarda.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar