zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arkadaşlar, bizler ç.kkale, gökçeada da reklam okuyan 3 arkadaşız. Aynı evde kalıyoruz. herkezin kendine ait odası var :D Mutfak, 2 tuvalet (heyt be) bide bodrum gibi bi yer var :-) Hergün sıkılırız. Baya bi saçma hareketimiz olur. ANlıktır hepsi genelde. O an olur olrken çekiveririz kameraya. Tamamen doğaçlamadır yani.. İŞte biz bunları alıp seyredilebilcek, dayanabilecek kadar iyi olanları sizlerle paylaşmayı uygun gördük. İlk olarak dün çektiğimiz Korku gerilim filmimizi göstermek istiyoruz size. İŞte: Seneryo: Lanetli mutfakda garip şeylerin varlığını hisseden Druid, grubu oraya götürür. Grup 3 kişiden oluşuyo bu arada, yani bu macera 3 kişilik.. Barbarian - Uur (Kamera) Druid - Seco Thief - Candaş (benim :-) ) Bunny (pet) - Ahmet (sercanın omuzundaki mavi tavşancık) Bu arada İlk film gayet normal olmakla beraber pek bi atraksiyon shibi deildir. Asıl izlenmesi gerekn ikinci film.. O yüzden ilikini izleyip ne lan bu?!? demeyin. İkinciyi izleyin :D İyi seyirler.. Lanetli Mutfak 1: http://rapidshare.de/files/7861556/Lanetli_mutfak.avi.html Lanetli Mutfak 2: http://rapidshare.de/files/7883175/Lanetli_Mutfak_Episode_2.avi.html Not: Bu sadece bir geyik yapımdır. Hiç bir extra düşünce yoktur.. edit:fazla paragraf :-) [signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 20 Kasım 2005 07:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Video değil mi yaf bunlar? 2.'sini açtım, sırf ses var...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 video dosyaları da bilgisayarınızda codec yüklü deilse yükleyin açmaz o zmn[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :hmm: Bah... Nerden bulacam abi codec'i bu saatte...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bs player varsa indirin onla açın. hem çok iyidir..dah asonrada kullnaırsınız.. olmuyosa başka bi çözüm öneren varsa onu yapalım :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 codecsiz bilgisayara bilgisayar demem :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ehuhe 2.si guzel olmus[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bune lan azuhah muhah!!! ya ben tavşanı göremedim etrafta??öldü falan diyolar ama ben dirisinide göremedim ölüsünüde:D[signature][hline]For Tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 omafaga şu ana kadar beni hiç yarı yolda bırakmayan codec kombinasyonlarım ".xxx formatındaki codec bulunamadı" yazısıyla bana ilk darbeyi vurdu. Bugün benim için acı bir gün. İzlemek nasip değilmiş diyorum, başka codec çekmeden kaçıyorum.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 -Mutfaga yene giren olmus aq kim girdi mutfaga :P Vize doneminde arkadaslarda kalirken mutfak uzun bi sure(8gun) temizlenmediginden daha beter durumlarla karsilasmistim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hueuahee tavsan nerde yav bende göremedim onu[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 euehuehu o lanetten temizlenmeside amma zordur haaa :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 "yeter be yeter yok yok anasını satiyim :D" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ehuehe çok güzel olmus özellikle 2.ci[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Teşşkküerler arkadarşlari buraya sürekli böle saçma şeyler koyuaz. amaç bizim blinsiz hareketlerimizi sizinle paylaşmak..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Asteroth, 20 Kasım 2005 07:08 tarihinde demiş ki: Video değil mi yaf bunlar? 2.'sini açtım, sırf ses var... Adam tavsan dio, omzunda dio Ahmet die tavsan mi olur. Ses dosyasidir o normaldir.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @sie adam kamera diyo kamerayla ses mi çekilir[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 abi harbi dengesizsiniz ya zuhahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 http://www.freecodecs.com http://mirror.edskes.com http://mirror.edskes.com BS player yükleyin daha da iyi olur. Codec gerekmez. Biz çok çekicez böyle sonra sinir harbi yaşamssınız izlemek için :-P[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Baştan baştan izleyip yarılıyoruk çok komik ya[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lanetli mutfak 3 'ü çekmiş bulunmaktayız.. Yakında buraya yazarım linki. İSteyen olursa şimdiden özelmesaj atsın :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ahmet KOOŞŞŞŞ!!!! :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar