Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 1- masaüstündeki ikondan yada explorerdan modem sayfasına giriyoruz. [spo1=belli başlı modem giriş ayarları için] asus = ip : 192.168.1.1 username : admin password : admin d-link = ip : 192.168.1.1 username : admin password : admin inca = ip : 10.0.0.2 username : admin password : epicrouter speedcom = ip : 192.168.7.1 username : admin password : conexant speedtouch = ip : 10.0.0.138 username : - password : - usb robotics= ip : 10.0.0.2 username : admin password : admin zoom X... = ip : 10.0.0.2 username : admin password : zoomadsl[/spo] 2- configuration > virtual server 3- id (1) public port start (1000) public prt end (1000) private port (1000) port type TCP host ip address 10.0.0.2 (buraya sabit lan ipnizi yazın) add this setting 4- id (2) public port start (1100) public prt end (1100) private port (1100) port type UDP host ip adress 10.0.0.2 (buraya da sabit lan ipnizi yazın) add this setting 5- elimizde şunun gibi birşey olmalı : [spo1=son durum][/spo] 6- write settings to flash and reboot save&reboot confirm artık ne varsa, save edip çıkıyoruz. 7- portlarınız hazır.[signature][hline]msn : [email protected][PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bilmeyenler için iyi bişey olmuş eline sağlık[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 saol da bu portları nası ve niçin kullanabiliriz??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende virtual server cfg gibi bir bolum yok , aynı sekilde dmz diye de bir secenek yok. iyice ara bulursun da demeyin cunku yok.. Buyuk ihtimalle zoomx4 modemimin firmware versiyonu showtime/hede gibi abuk birsey olması. 3.1.4 u oneriyorlar ama bulamıyorum , edemiyorum , bu versiyonda da olmuyor .. Yapabilen , yardım edebilecek bilgiye sahip olan varsa mutlu olurum .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 açılmıştı...[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet hemde ben açmnıştım hemde screenshotlı+tüm modemlerin şifreleri ve ipleride mevcuttu ama sildiler neden bilmiom ama silindi buyuk ihtimal modem şifreleri var diye silindi :( ühhüüü neyse eline sağlık benimki gibi olmasada idare eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar