Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Star oylaması başladı, Memo'ya destek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en fazla oy alacak olanı söyliim sana:

Yao Ming :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar memoya destek hem bu sene hakediyo da[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
bence en fazlşa vince carter alırmış gibime gelio benim..
ama memeyo destek..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
yok o center için söledi
haklısın yao ming varken zor ama allstar gibi oynuo mehmet her istatistikte ilk 20de nerdeyse
hiç olmassa oyumuzu verelim biz

bu arada linki yanlış vermiş olabilirim, hata varsa düzeltelim arkadaşlar

[Bu mesaj Aytoz tarafından 19 Kasım 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vercez tabii memoya

bide t-mac'a :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
abi 2. beş başlasın illa ilk beş mi olcak gözü o kadar yüksekte olmasın dimi:D[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
all-star formasıyla toyoto center'a ayak bassın oda yeter[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
memo sadece butun turkler degıl butun utah lılarda oy verecek secılmesı olası bence ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
Carter'a falan oy vermeyin ya seçileceği belli adamlar zaten :)..Ben bu sene Arenas'ı veya Redd'i all-star olarak tekrar görmek istiyorum...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
Memo nun secılmesı gayet olası cunku batıda 5 numara olarak Yao,Camby falan var onunla boy olcusebılecek.Oylarla sadece ılk 5 belırlenıyor zaten.Gerı kalanı kocların oylarıyla falan belırlenıyor o yuzden memo bole gıderse ortalamalarını bozmassa ılk 5 olmasa bıle kadroya gırer gıbıme gelıyo[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Mesaj tarihi:
arkadşlar vermişken skip to my lou yada verin düşük bi ihtimal ama belki olur[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
  • Yeni Oluştur...