Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafam karıştı yardım plz

yigito2005

Öne çıkan mesajlar

ya hafta sonundan beri kız arkadaşımla aram biras bosuk..artık ihtiyacım olduu anlarda yanımda olmadığını düşünmeye başladım.. bu sene beraber ankarayı kazandık yeni bi şehirdeyim ve daha güvebileceğim bi arkadaşım yok gibi bu yüzden onu sürekli yanımda istiyorum ama o teyzesinde kalıyo ve hep bi bahane buluyooo..bu hafta sonu gerçekten çook kötüydüm ve gerçekten ona çook ihtiyacım vardı.. ama o yine bi bahane buldu ve gelmedi.. bende msj çektim neden ihtiyacım olduğu anlarda hayalet gibi ortadan kayboluyosun die dün gecedenn beri msja cevap yok..ya sevmesem katlanıcak gibi diil ama aşk bu işte ani kararlar verip pisman olmak istemiyorum ama kaffam bozuk :(([signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

(ismin yigit`se) adasim , icindeki o garip hissi cok iyi anliyorum.Ama verecegin ani kararlar cok zararli olabilir.Yapacagin sey alip telefonu eline aramak, mesajla olmuyor boyle seyler.Aciksasi ben dayanamiyorum mesaja cevap beklemeye... Alip aricaksin ve burda yazdiklarini ona soyliyeceksin.

Sanirim onun icin pek yeni bir sehir degil orasi.O yuzden etrafida vardir orada.Sende kendine bir cevre yapmaya bak, kafani dagitmak icin , hani olur da yanliz birakir seni oralarda..
Ama eminim acip telefonu konusunca ortada hicbirsey olmadigini goreceksin.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada adaşızz : ) .. ya arıcam da ne biliym artık böle kasmaya başladım biras içine kapanık biri zaten şimdi telefonda yanlış bişi sölicem işler iyice b*ka sarcak[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

tek kelıme soyluorum takma degmes[signature][hline]bebeğim dediği insanı düşmanı yaparmış
yazıkmış yalanmış
we 3seneden ibaretmiş...

Ben giderim ADIM kalır
KAÇIRAN arkamdan bakakalır !
Ben seni fazla abartmışım AMMA !
Doğru yerden bakamamışım...

Kapım kapalı, Çalma zilimi evde yokum dedim
DUYMUYO MUSUNNN
Başka kollarda mesud ol bende bittin cnm Görmuyo musun!
o deli gibi SEVEN bendim evet
ama takvime bakarsan tarih değişti
Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim
PSIKOLOJIM HIZLA DEĞİŞTİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...