Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Krallık seçimlerinde Şike mi var (cyper)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
enteresan bi olay öğrendim...

krallık seçimlerinin olduğu gün adaylardan, en güçlülerinden biri olan

brujah

banlanmış. hem de hiç bi sebep olmazken.

aklıma geldi bunda yeni kralın veya kral adaylarının parmağı olabilir mi?

varsa büyük ayıp ve şerefsizlik göstergesidir..

saygılarla...
Mesaj tarihi:
said:
Dark_Mare, 22 Kasım 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
kral benim cypherde :D

Senı bos konusma Kralı Sectik :yapma:

Name : _PoWeR_TURK_
Server : Cypher
Class : Arch Mage
Clan : _NewWorldOrder_
Np : 25 di
Durum : 1,5 ay önce hack

ImSoryy :utaniem:
Mesaj tarihi:
ucretsız serverda adamlar istedigini yapar kimsede hesap somaz ki üzücü ama gercek bu arkadaşlar.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
Aman Artık onun Ban ı Sunun Dupesi Bunların Lagı

Tek bildiğimiz Artık oyun iyice bozuldu Daha konusmaya gerek yok Elınde kozu olan baslıor ezmeye... GM denıldımı artık
Edit Char - Lag - Şike Vs. Vs. gelıor aklıma

Mesaj tarihi:
zaten 3 gunde bıten bır secım ..ben el moradlarda kıng secıldım % 37 oy ile ama ben bıle sasırdım 3 günde secım neden bıttı dıye ilerleyen gunlerde görecez tabıkı.karuslarda daha bıtmedımı secım ??? benım bıldıgım blackmagıc .[signature][hline]66 paper mage
np :15xxxx
clan :AshQiyA
server :cypher
new king in cypher
Mesaj tarihi:
angeluys iyi ki kral olmadın Ya me berbat bir olay

Darkpowerin charı Chat chara döndü biri sinirlernir
hemen sölemek istediklerini Darkın charını hackler ordan yazmaya baslar dier cvp vermek için darkın charı yine alır ordan baslar yazmaya ne biçim iş bu

Mesaj tarihi:
Hayırlı Olsun angel Tebrik Umarım Sende o hale düşmessn :(

Mesaj tarihi:
umarım dıtyecem ama şimdiden tehdıtler yagmaya basladı tabıkı umursamıyorum ne olursa olsun vergılerı de ındırdım gece :D pot paraları ucuzladı[signature][hline]66 paper mage
np :15xxxx
clan :AshQiyA
server :cypher
new king in cypher
Mesaj tarihi:
dark mare sen ok degilmisin ya serverin yeni açıldıı gunden 1 2 ay geçti manyak olmuştun insansın demi[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!!
AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!!
AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
baramus kıralı

Mesaj tarihi:
said:
angelusy, 22 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
umarım dıtyecem ama şimdiden tehdıtler yagmaya basladı tabıkı umursamıyorum ne olursa olsun vergılerı de ındırdım gece :D pot paraları ucuzladı

Tebrix :D :D

Durum : 1,5 ay önce hack Ah eski gunlerım

Mesaj tarihi:
ben gothic by bölümdeb 1 hafta uzaklaştırma aldım neyse bu konuya mutlaka cevap yazmam lazım
.....

brujah benim üyesi oldugum clan ın lideridir. frank(kısalttım) eskiden lasombradaydı hatta ve hatta dupe wipe oldugunde baştan aşagıya çırıl çıplak kaldı brujah naptı 0 dan giydirdi frank ı neyse günler geçti frank clandan çıktı nedenini sorduk pm leri kapadı falan filan 3 gün önce sanırım kulagıma frankın gm lerle anlaştıgı ve frank a oy kullanan herkeze para verecegi duyumları aldık.. ki 2-3 kişiden değil bütün serverdan aralarında çok saglam kişilerde var.. brujah oyuna giricekken birde baktık block lanmış koskaca bir liderin ne illegal bir şeyle işi olabilirki..
ve tanıdıgım bir abim yaşıda baya bir büyük oralarıda geçtim birde baktım dün gece frank kral seçilmiş..selam falan yazı tepede hakkketmedi....brujah a yapılan çok büyük bir saygısızlıktır.inşalalh bu mesajım fake oldugu için silinmez
Mesaj tarihi:
oldukça düşündürücü!...

ben hiç bu şekilde düşünmemiştim...
akla da yatmıyor değil.

şunu da söylemeden edemiycem, topiğin başlığına bakınca anlaşılması gerekenle bazı arkadaşların burada yaptığı geyiği çocukca buluyorum. topicle alakasız mesajlar yazılmış.

ciddi bir konu. TheMask klanının özellikle Frank'ın cevap hakkını kullanmasını bekliyorum...[signature][hline]Name: isilz
Class: Shadow Vain
Clan: :::Lasombra:::
Server: Cyper

Mesaj tarihi:
NOT: Frank'ı dost biliriz... ama böyle birşey varsa bunu da bilmek isteriz.

en tehlikeli düşman, kim olduğunu bilmediğin düşmandır. kim olduğunu bilmediğin düşmanın ise nerden ve nasıl saldıracağını hiç bilemezsiniz.[signature][hline]Name: isilz
Class: Shadow Vain
Clan: :::Lasombra:::
Server: Cyper

Mesaj tarihi:
Hayırlı Olsun Kallugayadan Pianaya Yuruyen Merdiven.. Asgayada Yuzme Havuzu İstiyoruz.. :D

Şaka Bir Yana Hayırlı Olsun.. Umarım Sorun Yaşamazsın.. Bu Arada.. Ne Yalan SOyleyeyim El MOrad Male Kadar Yakısmamıs.. :)
Mesaj tarihi:
kraldan geçmişim yaufh savaştaki commanderlar command chatini geyikle süslerken doru düzgün basamicamız için kralımız ha war ha yok
sen fındık yeee aynı şeeey[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN(banned):hrr:
yeni nik : dontDoThat lvl : 5x
mesleği : Hunter-Archer
Mesaj tarihi:
staffLari aLdi eLine gezior :D[signature][hline]Nick : KLC
LvL : 5x
Job : Suikastci :D
Server : Cypher - EL MORAD
Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun..
Clan : UNNAMED
  • Yeni Oluştur...