_ENRON_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 enteresan bi olay öğrendim... krallık seçimlerinin olduğu gün adaylardan, en güçlülerinden biri olan brujah banlanmış. hem de hiç bi sebep olmazken. aklıma geldi bunda yeni kralın veya kral adaylarının parmağı olabilir mi? varsa büyük ayıp ve şerefsizlik göstergesidir.. saygılarla...
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Dark_Mare, 22 Kasım 2005 12:32 tarihinde demiş ki: kral benim cypherde :D Senı bos konusma Kralı Sectik :yapma: Name : _PoWeR_TURK_ Server : Cypher Class : Arch Mage Clan : _NewWorldOrder_ Np : 25 di Durum : 1,5 ay önce hack ImSoryy :utaniem:
noface Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ucretsız serverda adamlar istedigini yapar kimsede hesap somaz ki üzücü ama gercek bu arkadaşlar.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ucretsizle alakasi yok sorun Game Masterlarin yannis secimi kol admin ( hala ayni ise ) gibi 3 tane daha gm olsa bu serverda hersey duzene girer[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
_ENRON_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 peki bu konuda şu Lasombranın liderinin banı konusunda bilgisi olan yokmu?
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 GM den kacmistir belki xD forumdan biri ole banlanmisti[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Aman Artık onun Ban ı Sunun Dupesi Bunların Lagı Tek bildiğimiz Artık oyun iyice bozuldu Daha konusmaya gerek yok Elınde kozu olan baslıor ezmeye... GM denıldımı artık Edit Char - Lag - Şike Vs. Vs. gelıor aklıma Name : _PoWeR_TURK_ Server : Cypher Class : Arch Mage Clan : _NewWorldOrder_ Np : 25 di Durum : 1,5 ay önce hack ImSoryy :utaniem:
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 zaten 3 gunde bıten bır secım ..ben el moradlarda kıng secıldım % 37 oy ile ama ben bıle sasırdım 3 günde secım neden bıttı dıye ilerleyen gunlerde görecez tabıkı.karuslarda daha bıtmedımı secım ??? benım bıldıgım blackmagıc .[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher new king in cypher
hasan_78 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yeri gelmişken sorayım bu seçimlerde oy nerde kullanılıyo yaw?
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 angeluys iyi ki kral olmadın Ya me berbat bir olay Darkpowerin charı Chat chara döndü biri sinirlernir hemen sölemek istediklerini Darkın charını hackler ordan yazmaya baslar dier cvp vermek için darkın charı yine alır ordan baslar yazmaya ne biçim iş bu Name : _PoWeR_TURK_ Server : Cypher Class : Arch Mage Clan : _NewWorldOrder_ Np : 25 di Durum : 1,5 ay önce hack ImSoryy :utaniem:
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 power kral oldum ......[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher new king in cypher
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hayırlı Olsun angel Tebrik Umarım Sende o hale düşmessn :( Name : _PoWeR_TURK_ Server : Cypher Class : Arch Mage Clan : _NewWorldOrder_ Np : 25 di Durum : 1,5 ay önce hack ImSoryy :utaniem:
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 umarım dıtyecem ama şimdiden tehdıtler yagmaya basladı tabıkı umursamıyorum ne olursa olsun vergılerı de ındırdım gece :D pot paraları ucuzladı[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher new king in cypher
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dark mare sen ok degilmisin ya serverin yeni açıldıı gunden 1 2 ay geçti manyak olmuştun insansın demi[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: angelusy, 22 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: umarım dıtyecem ama şimdiden tehdıtler yagmaya basladı tabıkı umursamıyorum ne olursa olsun vergılerı de ındırdım gece :D pot paraları ucuzladı Tebrix :D :D Name : _PoWeR_TURK_ Server : Cypher Class : Arch Mage Clan : _NewWorldOrder_ Np : 25 di Durum : 1,5 ay önce hack Ah eski gunlerım ImSoryy :utaniem:
hasan_78 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya birisi söylicek mi bu oy nerde nasıl kullanılıyo?
Gothic_11 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben gothic by bölümdeb 1 hafta uzaklaştırma aldım neyse bu konuya mutlaka cevap yazmam lazım ..... brujah benim üyesi oldugum clan ın lideridir. frank(kısalttım) eskiden lasombradaydı hatta ve hatta dupe wipe oldugunde baştan aşagıya çırıl çıplak kaldı brujah naptı 0 dan giydirdi frank ı neyse günler geçti frank clandan çıktı nedenini sorduk pm leri kapadı falan filan 3 gün önce sanırım kulagıma frankın gm lerle anlaştıgı ve frank a oy kullanan herkeze para verecegi duyumları aldık.. ki 2-3 kişiden değil bütün serverdan aralarında çok saglam kişilerde var.. brujah oyuna giricekken birde baktık block lanmış koskaca bir liderin ne illegal bir şeyle işi olabilirki.. ve tanıdıgım bir abim yaşıda baya bir büyük oralarıda geçtim birde baktım dün gece frank kral seçilmiş..selam falan yazı tepede hakkketmedi....brujah a yapılan çok büyük bir saygısızlıktır.inşalalh bu mesajım fake oldugu için silinmez
isilz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oldukça düşündürücü!... ben hiç bu şekilde düşünmemiştim... akla da yatmıyor değil. şunu da söylemeden edemiycem, topiğin başlığına bakınca anlaşılması gerekenle bazı arkadaşların burada yaptığı geyiği çocukca buluyorum. topicle alakasız mesajlar yazılmış. ciddi bir konu. TheMask klanının özellikle Frank'ın cevap hakkını kullanmasını bekliyorum...[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper
isilz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 NOT: Frank'ı dost biliriz... ama böyle birşey varsa bunu da bilmek isteriz. en tehlikeli düşman, kim olduğunu bilmediğin düşmandır. kim olduğunu bilmediğin düşmanın ise nerden ve nasıl saldıracağını hiç bilemezsiniz.[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hayırlı Olsun Kallugayadan Pianaya Yuruyen Merdiven.. Asgayada Yuzme Havuzu İstiyoruz.. :D Şaka Bir Yana Hayırlı Olsun.. Umarım Sorun Yaşamazsın.. Bu Arada.. Ne Yalan SOyleyeyim El MOrad Male Kadar Yakısmamıs.. :)
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kraldan geçmişim yaufh savaştaki commanderlar command chatini geyikle süslerken doru düzgün basamicamız için kralımız ha war ha yok sen fındık yeee aynı şeeey[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 KraLLığın KesinLeşti mi AngeL[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 4x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected]
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 staffLari aLdi eLine gezior :D[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
Öne çıkan mesajlar