Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasi makine istiyor ?

unity100

Öne çıkan mesajlar

ortalama conf yazıyorum cunku yukarı dogru uc acık

amd xp 2000 veya 2.0 ghz intel
512 ram
ti 4200 (vertex ve pixel shader unitesi oldugu icin) oyunda bayaa bayaa kullanılmıs cunku (harika tabe)

,?;?;?
daha yuksek cpu, 1024 ram veya daha fazla, fx 5800 -5900

beyler hep nvidia kart soledim yanlis anlamayin radeon larda biraz problem cıkABILIYOR havadakı uzay araclarını kutu olarak falan gorebılıyosun, 9700 ve 9800 de super olur o da ayrı , olsa itiraz etmem hani
Sosyal ağlarda paylaş

p3 833 mhz
512 ram
geforce 2 mx400

şeklindeki bir makinada onumuzdeki hafta denemelere baslıcam. Allah yardımcım olsun walla :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm

[Bu mesaj Qui tarafından 08 August 2003 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende su an

vestel 15 inc monitor - degisecek
asus via 133 amd anakart - memnunum
amd duron 900 - memnunum
asus geforce 4 mx 440 64 ddr - memnunum
sb live value ses karti - memnunum
256 sdram - oyle aldik vaktiyle
20 gb seagate barracuda 7200 rpm hd - cok memnunum

var. nasi yapalim swg icin bunu ? amd islemci ve asus nvidia kartlari rotasinda tavsiye edin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

baba nforce 2 chipsetli bir anakart epox, asus olur, alacan sona uzerine su an ucuzladıgını da dusunursek xp 2400 veya 2600 cpu koyacan, akabindede de para durumuna gore alabiliyosan fx 5900 alacan alamıyosan diger fx lere para verme gf 4 ti serisinden al aynı kapıya cıkar hemen hemen .ramide ddr min 512 bana sorarsan 1024 yap, isletim sistemi xp ise eger benimki gibi, oyun normal calisirken xp harici 750 mb ram standart kullanıyor. bilesin. eh uzerinede isletim sisteminin kullanacagi rami ekle ulasacagın sonuc neredeyse 1024 un bıle yetmedıgıdır. gerısı sana kalmıs.

hımm monıtore gelince min 17 inc cunku oyun min 1024 768 de calısıyor.

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 08 August 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vertex ve pixel shade yapabilen bir ekran kartı ve olabildiğince yüksek ram, bu işin olmazsa olmazlarından. yoksa şehir içinde (birçok grafik özelliği kapatsanız bile) cehennem azabı yaşarsınız. tecrübeyle sabit...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat/Performans bakımından en mantıklı işlemci şuanda AMD Athlon 2600. Ram 512MB yeterli bence. Anakart neden illahada asus olsun diyosun?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

Sosyal ağlarda paylaş

asus kart kullaniyorum 1993 ten beri, cok memnunum. 97 de arkadasla kurdugumuz landa oynarken voltaj gidip geldiginde onun yeni anakarti cizbiz olurken benim 93 model anakart kaya gibi saglam kalmisti. uzerinde asus yaziyodu. o gunden beri asus kullandim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 08 August 2003 15:46 tarihinde demiş ki:
p3 833 mhz
512 ram
geforce 2 mx400

şeklindeki bir makinada onumuzdeki hafta denemelere baslıcam. Allah yardımcım olsun walla :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

[Bu mesaj Qui tarafından 08 August 2003 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Benim makinem seninkine cok yakin
PIII 866
512 133mhz Sdram
GeForce2 64mb ddr ramli

Bu makineyle rahat bir sekilde oynuyorum tabi cogu sey kapali ama inan bu oyunda cogu sey kapali bile super geliyor grafikler.
En buyuk ve tek sorunu sehir icinde kalabalikta yasiyorum Fps olarak onun disinda hersey toz pembe ..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
128 Gforge3 MSI
P4 1.7
gigabayt anakart modelini unuttum
256sdram
Çok kasarmı?sanırım tek sorunum ram olacak[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar su hep aklinizda olsun bu oyunda grafikleri kokliyim filan derseniz PIV 3ghz bile kasabilir super ekran karti ve 1gb ram le , onemli olan optimum degeri yakalamak bence.

Ama kesin olan 256 ram her sekilde kasiyor en az 512 olmali . Eger Sd ram ise 1gb tavsiye ederim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

benim problemim elimde 3 senelik asus anakart ve 3 senelik amd duron 900 islemci olmasi. cok memnun kaldim ama swgde zorliycak gibi. degisince de herseyin degismesi gerekicek cok tuzlu olucak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...