unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 swg nasi makine istiyor ne makinede rahat ne makinede kastiriyor ? upgrade arefesindeyim ona gore yapicam planlarimi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ortalama conf yazıyorum cunku yukarı dogru uc acık amd xp 2000 veya 2.0 ghz intel 512 ram ti 4200 (vertex ve pixel shader unitesi oldugu icin) oyunda bayaa bayaa kullanılmıs cunku (harika tabe) ,?;?;? daha yuksek cpu, 1024 ram veya daha fazla, fx 5800 -5900 beyler hep nvidia kart soledim yanlis anlamayin radeon larda biraz problem cıkABILIYOR havadakı uzay araclarını kutu olarak falan gorebılıyosun, 9700 ve 9800 de super olur o da ayrı , olsa itiraz etmem hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 p3 833 mhz 512 ram geforce 2 mx400 şeklindeki bir makinada onumuzdeki hafta denemelere baslıcam. Allah yardımcım olsun walla :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm [Bu mesaj Qui tarafından 08 August 2003 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bende su an vestel 15 inc monitor - degisecek asus via 133 amd anakart - memnunum amd duron 900 - memnunum asus geforce 4 mx 440 64 ddr - memnunum sb live value ses karti - memnunum 256 sdram - oyle aldik vaktiyle 20 gb seagate barracuda 7200 rpm hd - cok memnunum var. nasi yapalim swg icin bunu ? amd islemci ve asus nvidia kartlari rotasinda tavsiye edin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 oyunu oynamayi basdarabilirsin ama bu hem sinirlerini yipratacak hemde oyunun guzelliklerini farkedememene sebep olacak. eger ekran karti alirsan soledigim gibi vertex ve pixel shader unitelerinin olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 baba nforce 2 chipsetli bir anakart epox, asus olur, alacan sona uzerine su an ucuzladıgını da dusunursek xp 2400 veya 2600 cpu koyacan, akabindede de para durumuna gore alabiliyosan fx 5900 alacan alamıyosan diger fx lere para verme gf 4 ti serisinden al aynı kapıya cıkar hemen hemen .ramide ddr min 512 bana sorarsan 1024 yap, isletim sistemi xp ise eger benimki gibi, oyun normal calisirken xp harici 750 mb ram standart kullanıyor. bilesin. eh uzerinede isletim sisteminin kullanacagi rami ekle ulasacagın sonuc neredeyse 1024 un bıle yetmedıgıdır. gerısı sana kalmıs. hımm monıtore gelince min 17 inc cunku oyun min 1024 768 de calısıyor. [Bu mesaj sadATS2 tarafından 08 August 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 anakart islemci ram grafik karti komple degiscek diyosunuz yani.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 xp kullanmam me var.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 isletim sis farketmez, oynadıgın makınayı kırmak ıstemıyosan bole yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 600$ masraf cıkardın be![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kabul edilebilir bir asus anakart - ram - amd cpu - grafik karti kombinasyonu soyleyin madem, maliyet-etkin olsun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 vertex ve pixel shade yapabilen bir ekran kartı ve olabildiğince yüksek ram, bu işin olmazsa olmazlarından. yoksa şehir içinde (birçok grafik özelliği kapatsanız bile) cehennem azabı yaşarsınız. tecrübeyle sabit...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Fiyat/Performans bakımından en mantıklı işlemci şuanda AMD Athlon 2600. Ram 512MB yeterli bence. Anakart neden illahada asus olsun diyosun?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 asus kart kullaniyorum 1993 ten beri, cok memnunum. 97 de arkadasla kurdugumuz landa oynarken voltaj gidip geldiginde onun yeni anakarti cizbiz olurken benim 93 model anakart kaya gibi saglam kalmisti. uzerinde asus yaziyodu. o gunden beri asus kullandim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 elimdeki configde sadece anakarti degistirip son model abansam nasi olur ? bu makine bana bf1942 oynatiyor 640x480 de full detay sorunsuz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 anakart demisim ekran karti olucakti o.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 p4 1.6 intel anakart maxtor 40gb 7200 leadtek wf GF2 mx400 256mb RD Ram nasıl çalışır Ram i 512 yapacam ( bu arada RD ram ler 800 mhz)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 rdler 800de pratikte pek bi olayları yok rdlerin :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Qui, 08 August 2003 15:46 tarihinde demiş ki: p3 833 mhz 512 ram geforce 2 mx400 şeklindeki bir makinada onumuzdeki hafta denemelere baslıcam. Allah yardımcım olsun walla :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm [Bu mesaj Qui tarafından 08 August 2003 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Benim makinem seninkine cok yakin PIII 866 512 133mhz Sdram GeForce2 64mb ddr ramli Bu makineyle rahat bir sekilde oynuyorum tabi cogu sey kapali ama inan bu oyunda cogu sey kapali bile super geliyor grafikler. En buyuk ve tek sorunu sehir icinde kalabalikta yasiyorum Fps olarak onun disinda hersey toz pembe ..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 833 nerden cıkmıs ya 866 olucak. Aynı makinalarımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 128 Gforge3 MSI P4 1.7 gigabayt anakart modelini unuttum 256sdram Çok kasarmı?sanırım tek sorunum ram olacak[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Arkadaslar su hep aklinizda olsun bu oyunda grafikleri kokliyim filan derseniz PIV 3ghz bile kasabilir super ekran karti ve 1gb ram le , onemli olan optimum degeri yakalamak bence. Ama kesin olan 256 ram her sekilde kasiyor en az 512 olmali . Eger Sd ram ise 1gb tavsiye ederim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben amd 800 duron uzerine asus 9200 (mu artik ne) magic takiyim diyorum. belki bi 256 ram daha koyarim. nasi olur ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hmm 1024 sdram ve asus 9250 magic kasalim o zaman madem.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 benim problemim elimde 3 senelik asus anakart ve 3 senelik amd duron 900 islemci olmasi. cok memnun kaldim ama swgde zorliycak gibi. degisince de herseyin degismesi gerekicek cok tuzlu olucak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar