Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Uyudum mümkense yine uyuyucam...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sucuk aldım eve gelirken bi kangal yarısından çoğunu kızartıp sıyırdım ekmeğin arasına sabahtan beri bişi yememiştim doğru düzgün iyi oldu bide çay demliyim şimdi cigaramıda yakıyım ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dünü gzm için iğrenç bi gün haline getirdim:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dershaneye gittim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 patates kızarttım/kızartıyorum. bira açıcam, bi de puro yakıcam.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 malesef hiçbişey..[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
sir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 toggie'yi ziyarete gidiyorum, yer aç abi :-)[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 gel abi yerim açık da yağı unuttum ocakta mutfak dumanaltı oldu :( şimdi tekrar kızmasını bekliycem yeni yağ koyucam off yaa... bi moldovalı hizmetçi tutalım dedim babama anlamadı ki. leş gibi kokuyoruz şimdi.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Loli-pop, 20 Kasım 2005 13:40 tarihinde demiş ki: sınawa girdim.. [signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Öne çıkan mesajlar