Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arada kaldım : dvd-writer mı? yeni hard disk mi?

tunch

Öne çıkan mesajlar

hard diskim dolmak üzere (40 gb). içinde 30gb a yakın mp3 benzeri dosya var. (sağlam arşivim vardır :p)

haliyle hard disk bana yetmemeye başladı. yukardaki iki alet edevatıda ilerleyen zamanlarda alıcağım. hangisini daha önce almalıyım. benim aklımda hard disk almak var ilk etapta. dvd-writerların daha ucuzlamasını bekliyorum. siz ne dersiniz? 40 g büstüne bir hard disk daha , dvd-writer aldığımda gereksiz kalır mı?[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

eet 200 gb dan aşağı bi Hdd kartı alma derım ben
ps:pardon ekran kazmıştım demin.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du

[Bu mesaj SoulCube tarafından 21 Kasım 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni ve hızlıcana bi hdd bence. 40 gb büyük ihtimalle baya eski ve 5200 rpm yani yavaş. yeni bi hdd performansını epeyce bi yükseltir. eğer film vs. download etmiyorsan dvd yazıcı almana da gerek kalmaz. ayrıcana şarkıyı dvd den dinlemek işkence olur yok o şarkı nerdeydi yok bunu çıkarayım onu takayım,yok dvd çizilmiş arşiv gitti falan. cık olmaz..[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de katılıyorum HDD tavsiyelerine.
Eğer 40gblik hard diski mp3lerle dolduruyorsan kesinlikle yeni bir hdd alıp, diski bölümleyip de kullanmanı tavsiye ederim.

Bilgisayarı sürekli açık bırakıp şuursuzca her şeyi indirmiyorsan çok hayati değil dvd writer.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben muhalefet edeceğim...

İKİSİNİ DE ALMA!

Çok uygun fiyatlara usb-kutular var.
içerisine HD koyuyorsun external HD oluyor DVD writer koyuyorsun DVD writer oluyor. USB portların 2.0 ise çok da hızlı çalışıyor.

DVD writer ile ARŞİV'ini yedeklersin external olduğu için istediğin yerde de kullanırsın. İleride bir HD bulursun o'da ayni kutuya girer.

Müthiş kolaylık.

HD NE KADAR BÜYÜK OLURSA OLSUN küçüktür. yetmez.

Sevgilerimle Tunch'um[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

Hard disk al. Ben yeni DVD-RW aldım ama benim gibi, büyük dosyalarla uğraşanlar için; 8.5GB'lik DVDler ucuzlayıp kolay bulunur hale gelinceye kadar DVD-RW ile yedekleme yapmak pek mantıklı diil.
En iisi gidip 200-300GB bi hard disk almak ve depo olarak kullanmak. Kalitelisinden, sessiz bi şey olursa; üstüne de NTFS dosya sistemini oturttun mu ohh![signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 21 Kasım 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
toggie paran varsa 200 GB 100 dolar + kdv
Şu an alınabilecek en iyi kapasite de hdd, fiyat olarak da.

eyvallah 100$=133ytl
eh işte biraz sıkarsam dişimi alırım herelde. Marka model yok mu peki bi link falan verebilirseniz iyi olur.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...