BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 istediğim temel özellikler; -10× veya üstü zoom -USB den bağlayabilme -mini DV veya DVD ye kayıt -gece çekimi yapabilsin (flaş veya ışık) -harici mikrofon takılabilir -video girişi olan -olabildiğince ufak son bir kaç gündür internette incelemediğim kalmadı desem yalan olur keza kaldı da yetemedim ben :) şimdi o kadar çok model seçeneği var ki hepsini gidip incelemek lazım elden böyle bilgisayar başında olmuyor.. bilen anlayan varsa bir yardım lütfen :([signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aradığım fiyat aralığı da 1.300-1.500 YTL civarı :) şimdiye kadar iki kamera kestirdim gözüme biri JVC GR-DF570E http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=17102&productid=evjvcgrdf570e ötekide SONY DCR-DVD92E http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17218&productid=evsonydcrdvd92e önerilerinizi bekliyorum ya da kafayı sıyırıp "zükerüm gamerasunuuu almuyorum ulan!" diye boşvereceğim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kamera fotoraf makinesi gibi elektronik aletlerde sonyden şaşmamak lasım eger butce yetiyorsa.ben sana direk sony nin dvd ye kayıt yapan modelini oneriyiorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sanıyorum Panasonic'in öyle bir modeli var kartlı falan hatta cnnde de bir yarışmada vardı böyle. Ama boyutu birza büyüktü tek sorunu o. Benim sony kameram bağlanmıyordu usbden firewire falan bişiler aldık oldu.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 handy diince cep teli anladım (almancası ole) sony nin dvd ye kaydedenleri guzel gibi[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar