Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle şansmı olur :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar daha öncede konu acmıshtım ama ve teleport olurken havada kaldıgımı söyledim fakat burdan kurtulamadım lütfen ciddi olarak cewap verin havada kaldım ve knigth canawarının orda gözüküorum yardım pls ... :(
Mesaj tarihi:
herseyi denedim town filan ,moradona adam cagırdım ama haritalar aynı olmuo ya beyler nollur bi yardım ne yapmalıyım ben hawada sadece bulut ları, ayı ve günesi görüorum lütfen yardım :(
Mesaj tarihi:
galıba oyunun grafık hatalarına gore CS dekı gıbı tepeye cıktın.20. ci kata gelen bi mage TP etse
town eckınce yıne orda doguyosun o zamn rest atıncada birsey degısmeyecek istersen paticikten türk GM e pm at
Mesaj tarihi:
bi arkadsını getitip party girsen sonrada o seni ceqse duzelirmi denedinmi?[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
name:sak_suka
lwl:52
clan: hawen't
ırk: karus orc orc
skill:flame/ice

kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Mesaj tarihi:
Arkadaşım Senin Yerinde oLsam ßir Tane Mage Alırsın Party'e MAge Escape Atar iKinizde Auto Town'a geLirsiniz En MantıkLısı ßu ßence GM'Ler FaLan iLgiLenmez..[signature][hline]KadınLar SoyunurKen; ErkekLerde DüşünürKen GüzeLdir..
Mesaj tarihi:
bana bir kere olmuştu baya eskiden.macro wardı o zamanlar.1 kere diil bazen oluodu ama town cekince geçiodu.
uruklurtz sen ares de oynuyorsun dimi ?
yukcell in clanın daydın bi ara?
Mesaj tarihi:
ewt yukcelin klanındaydım arklar herseyi denedim party ye adam alamıorum townda ise yaramıo GM İLE konustum reset de gecer dio ama bilmiorum gecmezse bana mesaj at dedi insallah gecer ben macroda kullanmıorum herkez macro dio insallah sizin basınıza gelmez
Mesaj tarihi:
arkadaşım sen asılı kalmişın serverlere res ğelene kadar orda kalırsır servere res ğelince duzelir yada seni başka kişiler goruyomu orda eğer goruyosa paty yap maga al seni çeksin[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!!
AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!!
AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
baramus kıralı

Mesaj tarihi:
Allah Kurtarsın :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity:
lvl : 6x
Server : Cypher
Job : Paladin
Np : 61xxx
Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
Mesaj tarihi:
arklar burası o pelerin canawarının oldugu yer servere res geldi fakat düzelmedi mageylede party yapamıorum we malesef burda kaldım oyuna girince hep burdayım böyle hatamı olur ya :(
Mesaj tarihi:
beyler peki bizim klan lideri a1 den tekrar o bölgeye gelse ben otomatik olarak assagı inermiyim diger sorum 2.kez pelerin yaratıgının oraya gidersek pelerin gidermi?
  • Yeni Oluştur...