uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaslar daha öncede konu acmıshtım ama ve teleport olurken havada kaldıgımı söyledim fakat burdan kurtulamadım lütfen ciddi olarak cewap verin havada kaldım ve knigth canawarının orda gözüküorum yardım pls ... :(
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 knight canavarı ne??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 pelerin icin kesilen canavar iste ismini unnutum da :)
retorikci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Chat ekranından /town yazarak en yakın kasabaya ışınlanabilirsin. Eğer sorunu doğru anladıysam. Ya da bi mage seni partiye alsın sonra yanına Teleport etsin...
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 herseyi denedim town filan ,moradona adam cagırdım ama haritalar aynı olmuo ya beyler nollur bi yardım ne yapmalıyım ben hawada sadece bulut ları, ayı ve günesi görüorum lütfen yardım :(
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 galıba oyunun grafık hatalarına gore CS dekı gıbı tepeye cıktın.20. ci kata gelen bi mage TP etse town eckınce yıne orda doguyosun o zamn rest atıncada birsey degısmeyecek istersen paticikten türk GM e pm at
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 paticikten türk gm e nası ulasabilirim ?
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bi arkadsını getitip party girsen sonrada o seni ceqse duzelirmi denedinmi?[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Informer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 /pm blackwinds veya burdan blackwinds adına özel mesaj at[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkadaslar kimsenin basına böyle bişey gelmedimi ?
Leplicantt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaşım Senin Yerinde oLsam ßir Tane Mage Alırsın Party'e MAge Escape Atar iKinizde Auto Town'a geLirsiniz En MantıkLısı ßu ßence GM'Ler FaLan iLgiLenmez..[signature][hline]KadınLar SoyunurKen; ErkekLerde DüşünürKen GüzeLdir..
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bana bir kere olmuştu baya eskiden.macro wardı o zamanlar.1 kere diil bazen oluodu ama town cekince geçiodu. uruklurtz sen ares de oynuyorsun dimi ? yukcell in clanın daydın bi ara?
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ewt yukcelin klanındaydım arklar herseyi denedim party ye adam alamıorum townda ise yaramıo GM İLE konustum reset de gecer dio ama bilmiorum gecmezse bana mesaj at dedi insallah gecer ben macroda kullanmıorum herkez macro dio insallah sizin basınıza gelmez
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bırakın kullanmayı macro ile anılmak bile cok kötü bişey beni tanıyanlar macro kullanmadıgımı bilirler ama onunla anılmak kötü bi duygu :(
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 malesef hala göklerdeyim oyunun cok büyük bi hatası kimsenin basına gelmesin ve ben burdan kyrtulamıorum
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arkadaşım sen asılı kalmişın serverlere res ğelene kadar orda kalırsır servere res ğelince duzelir yada seni başka kişiler goruyomu orda eğer goruyosa paty yap maga al seni çeksin[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Allah Kurtarsın :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arklar burası o pelerin canawarının oldugu yer servere res geldi fakat düzelmedi mageylede party yapamıorum we malesef burda kaldım oyuna girince hep burdayım böyle hatamı olur ya :(
Korku Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Gm sole Reset dede geçmedi diee.. Charlına o girsin(Onlarda şifren var zaten xD ) Durumu gorsun,Rollback atar artık başka care yok gibi.
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 beyler peki bizim klan lideri a1 den tekrar o bölgeye gelse ben otomatik olarak assagı inermiyim diger sorum 2.kez pelerin yaratıgının oraya gidersek pelerin gidermi?
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya bul bi kopslu mage al kordınatları ver ona tp lensin yanına sonra ceksin seni oda olmuyosa sen kops al sen tp len
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 pires entır tiyp slaş town[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 town cekmeyi denedim olmuyor :(
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bir arkadaşına söyle sana battle teklif etsin[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
Öne çıkan mesajlar