Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amorphis - Far From the Sun (2003)

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Amorphis son albümlere dogru brutali baya bi kesmeye başLadı we meLodiLere dahada çok agırLık werdi..iLginçtir git gide fantastic tarzda melodiLer cıkarmaya başLadıLar..Fan Lar arasında kimi tapmaya başladı kimi ise nefret etmeye ne diyelim son albümü bende az bucuk dinLedim..Tabikide kötü olmamış..Amorphis e kötü dien carpıLır :PP!![hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

Amorphis in eski tarzını daha çok severdim.Ama dinledikçe bu tarzına da alışıyorsunuz ve aslında bu müzik biraz daha kaliteyi arttırıyor.Eskisi gibi [Tales From The Thousand Lakes - Karelian Isthmus ya da Elegy deki] şarkılarını arıyor insan göz ucuyla da olsa.Ama bir Tuonela bir Veil of Sin de tarzı değişik olmasına rağmen oldukça iyi.

Resmi sitesinde bir fanın neden tarzınızı değiştirdiniz sorusuna cevabı şuydu Esa'nın

We change...People change - Micheal Jackson

güzel ve yerinde cevap olmuş.Üzüldüm tarzlarını değiştirmelerine ama alıştım da.

Far From The Sun ı alıcam enyakın zamanda kaçmaz benden.

C.tesi 19-21 arasıda Pepelek Radyoda Amorphisli geceler yaşatıcam :tebrikz:[hline]Balon Adam
www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Değişiklik eğer iyi yöndeyse hiçbir itirazımız olmaz zaten

değişen tür maymunluğa dönüşmesinde kabul edilebilir olsun yeter.

Bu arada şimdiden isteğimizi yapalım

Amorphis - Brother Slayer

[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör

[Bu mesaj SadButcher tarafından 06 June 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha

adam üşendi bak.

Bak şimdi genel olarak bir kanı vardır müzik eleştirmeni olupta bi halttan anlamayan adamlar yeni bir albüm yorumu yaparlarken bu albümde şunun soundunu yakalamışlar davullar bu albüme benzemiş gibi kaçamaklarla yaklaşırlar olaya.

Ben ipucu vermeye çalışıyorum eğer gürültülü müzik yerine melodik albümleri seviyorsan bu albümüde seversin diyorum. Birde albümde Türk milleti olarak her alanda bayıldığımız arabik melodiler dahil olmak üzere çok çeşitlilik mevcut ondan dolayı tavsiyemdir.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Ben en cok
Tales from the thousand lakes (1994)
ve
Elegy(1996) albümlerini seviyorum... mükemmel =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...