SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ne diyebilirimki yeni indirdim ve dinledim mükemmel olmuş yeni albüm. Zaten henüz kötü müzik yaptıklarına rastlamamıştım tavsiyemdir.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 my kantele ye benziyo mu şarkılar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 My kantele biraz sıradışı bir şarkı ama bu albüm biraz yavaş bi albüm olmuş brutal vokal yok gibi Baya melodik yalnız kastettiğin oysa eğer.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Amorphis son albümlere dogru brutali baya bi kesmeye başLadı we meLodiLere dahada çok agırLık werdi..iLginçtir git gide fantastic tarzda melodiLer cıkarmaya başLadıLar..Fan Lar arasında kimi tapmaya başladı kimi ise nefret etmeye ne diyelim son albümü bende az bucuk dinLedim..Tabikide kötü olmamış..Amorphis e kötü dien carpıLır :PP!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Amorphis in eski tarzını daha çok severdim.Ama dinledikçe bu tarzına da alışıyorsunuz ve aslında bu müzik biraz daha kaliteyi arttırıyor.Eskisi gibi [Tales From The Thousand Lakes - Karelian Isthmus ya da Elegy deki] şarkılarını arıyor insan göz ucuyla da olsa.Ama bir Tuonela bir Veil of Sin de tarzı değişik olmasına rağmen oldukça iyi. Resmi sitesinde bir fanın neden tarzınızı değiştirdiniz sorusuna cevabı şuydu Esa'nın We change...People change - Micheal Jackson güzel ve yerinde cevap olmuş.Üzüldüm tarzlarını değiştirmelerine ama alıştım da. Far From The Sun ı alıcam enyakın zamanda kaçmaz benden. C.tesi 19-21 arasıda Pepelek Radyoda Amorphisli geceler yaşatıcam :tebrikz:[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Değişiklik eğer iyi yöndeyse hiçbir itirazımız olmaz zaten değişen tür maymunluğa dönüşmesinde kabul edilebilir olsun yeter. Bu arada şimdiden isteğimizi yapalım Amorphis - Brother Slayer [hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör [Bu mesaj SadButcher tarafından 06 June 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 opeth gibi mi olmuş yani brutal dan melodiğe doru ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 alsam mı albümü ?!?! adamların sadece my kantele sini biliyom o da süper şarkı başka hiçbişiy dinnemedim :([hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Orjinal almayı düşünüyorsan bence önce diğer Albümleri bi hatim et derim ben amorphis ten çünkü üç albümü istisnasız her insanda bulunması gereken albümler kategorisindedir. Tales From Thousand Lakes Elegy Tuonela[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben opeth in müzik türünü bilmiyodum to bid you farewell'i dinnedim hastası oldum .. son albüm de onun tarzı dediler aldım onu da çok sevdim bu da aynı şey olur mu eski albümleri karıştırma :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ahaha adam üşendi bak. Bak şimdi genel olarak bir kanı vardır müzik eleştirmeni olupta bi halttan anlamayan adamlar yeni bir albüm yorumu yaparlarken bu albümde şunun soundunu yakalamışlar davullar bu albüme benzemiş gibi kaçamaklarla yaklaşırlar olaya. Ben ipucu vermeye çalışıyorum eğer gürültülü müzik yerine melodik albümleri seviyorsan bu albümüde seversin diyorum. Birde albümde Türk milleti olarak her alanda bayıldığımız arabik melodiler dahil olmak üzere çok çeşitlilik mevcut ondan dolayı tavsiyemdir.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 deniyim bari ?![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 orijinal alamam ama =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Artik gene konsere gelirler bu albüm üzerine Gerçi Spica bir facia olmuştu ama ... (bknz:Zıplanmayan,tepinilmeyen metal konseri ve çöken zemin)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yaf alla alla ben Amorphis'le ortak çalışmıorum :-P istediini al müzik müziktir. Öyle orjinal filamda savunan birisi değilim al kopyasını işte[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Tales From The Thousand Lakes Elegy Tuonela + Am Universium al iyi bir albüm dğeil ama değer şarkılar war. ve Karelian Isthmus al ilk albümleri denebilir[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 aldım bugün hoşuma gitti güzel[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Güzel albüm. Aldim dinledim sevdim dinletirim radyoda.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 allahım.kendimden utanıyorum bir amorphis fanı olaraktan daha almadım albümü[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Amorphis dinlemeye yeni yeni başladım, albüm ve parça tavsiyesi verebilir misiniz?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tales From The Thousand Lakes Elegy[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben en cok Tales from the thousand lakes (1994) ve Elegy(1996) albümlerini seviyorum... mükemmel =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu albümde sadece Planetary Misfortune güzel bence[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Amorphis - Black winter day in hastasıyımdır.Tavsiye ederim[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tuonela Nightfall Elegy My Kantele Karelia vs.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar