jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 2 tane koycam bı tanesı fınal fantasy 7 karakterı cloud dıgerıde lombagın kapagı scanleyebıldıklerım bunlar :p ılk anıme denememdı yenı ogrendıgım ıcın bakarak cızıyorum daha anımelerı zaten dun fılan absladım anıme gozlerı fılan cızmeye bakalım beencekmısınız ps:cok ugra$madım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize[Bu mesaj jacabo tarafından 09 August 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 2.resim açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 çok uğraş bi de onlara bakalım. :P[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Guzel olmuşlar hadi hayırlısı senin icin![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 güzel gibiler ama fantastik tarzda çizsen daha güzel (amma fantastik delisiyim bende ya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 gorulduu uzere 2. resımde kalemım cok kotu :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 2.si daha hoşuma gitti. final fantasy 8'deki elemanları çiz.hastayımdır o oyuna Zell Dincht diye bir herif vardı dengesiz onu çiz. seifer vardı,iki de yalakası vardı rinoa,quistis falan onları çiz. (ff8 oynayasım geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kağıdın boyutuna falan bakarak çizgi kalitesinin düşük olduğunu ve çizgiler üzerinde fazla oyalanmaman gerektiğini söyleyebilirim. biraz arama yaparak doğru çizgiyi bulup sonra tek ve kesin bi çizgiyle bitirebilirsin. ama çizginin kendine güveni olması lazım. ezilmiycek :-p onun dışında göz iyi gibi (senin gözünden bahsediyorum :) ). gene de alıştırılması lazım. bi de bakarak diil de kendin çiz bakiim nooluyo. bakarken zorlama çizip sonra kendin çizerken rahat oluyosan bi daha kopya çalışmamanı öneririm. taramalar vasıtasıyla da gölgelendirmeye girersen hayırlı olur...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ulen elalem nası ciziktirio yaf biz hale ressim dersinden kalmamak için tüm resimleri başkalarına ci bide o 2. resimdek adamın saçları joleli dimi :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bakarak bende çizerim :) şaka bi yana güzel güzel devam et sen[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Grudge, 09 August 2003 18:54 tarihinde demiş ki: bi de bakarak diil de kendin çiz bakiim nooluyo. bakarken zorlama çizip sonra kendin çizerken rahat oluyosan bi daha kopya çalışmamanı öneririm. taramalar vasıtasıyla da gölgelendirmeye girersen hayırlı olur.. [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Yanlış tavsiyeler bunlarrr... Mümkün mertebe kopya çalış. arada kafadan da çiz ama MUTLAKA bakarak çalış. Fotoğraftan ve fotorealistik resimlerden çalışmaya gayret et. Kaan ertemden filan çalışmak, abartısı bol karikatür çizmek engelleyici unsur. Karikatür olduğu için deformasyonu kaldırır. Oysa fotoreel çalışmalarda her hata belli eder kendini. Gölgelendirmeyi de nasıl istersen öyle yap parmakla ezmedikten sonra serbest. İlk aşamada önemli olan o çizdiğin şeyin bi hacmi olduğunu kendin anlaman. Ayy...[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Aha ben de şov yapam biraz. ;)[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ya şimdi benimkileri koydurtmayın ağzınız açık kalır , felç olur , gece rüyanıza girer ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Aha bunnar da varmış. Harbi süper çiziyorum ben ya.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sıkıysa bunu cizin bakalım ------- / @@@ / @@@@@ |----------| -------> EV | @@ |-|@@| | @@@@@@| |--------- |[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu [Bu mesaj senko tarafından 09 August 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 LoL[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 burda aynaya bakarak kendimi çizdim ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Kermit o ne öyle kermit hiç kıl yok lan çizmedinmi yoksa orjinal halimi?[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yeni traş olduydum aynanın karşısındaydım çizi dedim[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: horacegoesskiing, 09 August 2003 19:03 tarihinde demiş ki: Mümkün mertebe kopya çalış. arada kafadan da çiz ama MUTLAKA bakarak çalış. Fotoğraftan ve fotorealistik resimlerden çalışmaya gayret et. hiç katılmıyorum. fotorealistik şeylerden çalışırsa çözemez pekçok şeyi. gözü yanıltıcı bisürü unsur var o tür çalışmalarda. kopya yapılacaksa ya karakalem ya da karakalem tabanlı renklendirilmiş çizimleri kopyalamak lazım. tarama yönlerini vs. anlamak açısından. canlı model olmadan fotorealistik çalışmaya çalışmak çook sakıncalı... bu arada doğrusu yok bu işin :) sonuçta senin hoşuna nası gidiyosa öylesi doğrudur. ama ben akademik ve klasik yönden yaklaşıyorum konuya şu aralar sınava hazırlandığım için, horace amca kendi hoşuna giden tarza göre yaklaşıyo[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Grudge hocalarına sor bi daha. Adama kafadan çiz diyosun yuh yani. Ben zaten çizimlerden çalışmasını tavsiye ediyorum. Oranlı ve doğru çizimlerden. Fotorealistik derken onu kastettim. Yoksa illüstratörlerden çalışmak çok mantıklı diil evet. Ayrıca canlı modelde çalışmaktan bile iyi ilk aşamada çizimlerden çalışmak. Sonra canlı model.. Kafadan çalışmak daha sonra gelicek bişi. Çok daha sonra. İlle de istioysan Burne Hogarth'ın kitaplarından çalışabilirsin.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 iste kar$ınızda kermittt poz verdi ama bi turlu yerınde rahat durmadı yok belim agrıdı bıtmedımı bıtmedımı dıye kafamı yedi ama sonunda bıttı :p [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Grudge, 09 August 2003 19:53 tarihinde demiş ki: bu arada doğrusu yok bu işin :) Var. Her işin bi doğrusu var. Yanlışını yaptım ordan biliyorum. Doğru demek temel demektir. Temeli öğrenmenin doğru yolu da bu. Kafadan çizmek mi sence daha yanlış yola iter bakarak çizmek mi? Hm? said: ben akademik ve klasik yönden yaklaşıyorum konuya şu aralar sınava hazırlandığım için, horace amca kendi hoşuna giden tarza göre yaklaşıyo Hayır zaten ortada tarz yok. Onun için hoşuna giden tarz diye bişi yok. Ki ben bakarak çizim yapmaktan tiskinirim. Fakat GE-REK-Lİ! Ayrıca madem sınava hazırlanıyosun sana da aynısını tavsiye ederim kardiş.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bu arada hadi ya. Benim çizimlerimii övmicek misiniz? Hazır bekliyorum.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 icq istiyorum horace amca renklendirmeyi öğrenmek istiyorum.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar