hippo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 şimdi ben cafe sorumlusuyum burda: sabah 9 akşam 19 arası.. yaş ortalaması 12 civarı bu saatlerde zaten laglı serverlar oyuna girmessin olur biter.. git gez eylen okula git (tabi bu soğukta ne kadar gesilebilirse)
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aslında bu int cafeler 18- çok saçma bence eğitim yükselsin diyolar çocuklar int cafeden çıkmıyo nasıl eğitim alcakar... eğitim şart :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares
hippo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 haklısın okul saatleri içinde bir surü çocuk okuldan kaçıp geliyor. yazık geleceklerini mahfediyorlar aslında haberleri yok..
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya aslında bu onlarında suçu değil bakan lar el atsa cafelere falan sürekli kontrol talimatı verse sorun olmaz... teknoloji öyle gelişiyorki insanın basını döndürüyor çocuklar teksuçlu değil bu konuda !![signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares
Joey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende kasarken party pls dio adam cevap vereyim diyorum atıyorum mesela türkçe olarak "şu bi item çıkarmaya çalışıom ama çıktıktan sonra kastırırım" "Aga yapma be" lafı gelio be kardeşim bi cevap verioz diye nerden agan oluyom. bide gelip ks yapıolar küfür ediolar. bakıolar bütün kutular bende hemen sonra "aga sen şurdakileri kessene yaaaa" beeeeeeeeeeh diyorum bi insan anca bu kadar dengesiz olabilir.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adam sinirlendi:([signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
diavolo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu da benden : [Bu mesaj diavolo tarafından 22 Kasım 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: tosun_pasa, 21 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: aga slm sa pm icin filter ozelligi olsa ilk ekleyecegim kelimeler sanirim. bir de bu s.a yazanlar cevap gecikince "allah'in selamini da mi almiyosun" tribine giriyorlar ya deli oluyorum. durruk sen allah'in selamini yazmaya usenip kisalttin diye ben sana laf soyluyor muyum? selam yerine slm yazanlarin 2 harf tembelligini anlamamis biri olarak yeri gelmisken su pm'i eklemeden gecemiycem. aga kelimesini burdaki birçok arkadaşım gibi bende sevmiyorum,argo bi kelime.ama senin bahsettiğin (slm,mrb) gibisinden kısaltılmış kelimelerin pek bi sakıncası yok bence,ben bunu tembellik olarak görmüyorum şahsen... düşünsene diğer ülke vatandaşları,en azından ingilizce konuşanlar (cya) dio ve yanından ayrılıyo,yine söylüyorum şahsen tembellik değil...[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D
Joey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 asdasd[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: diavolo, 22 Kasım 2005 11:03 tarihinde demiş ki: bu da benden : [Bu mesaj diavolo tarafından 22 Kasım 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] mükemmel ötesi:Dsattın mı pelerini aga:P[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu oyunda kullanılan birçok tabir hoşuma gitmiyor aga vs tarzı kelimelere zaten tilt oluyorum ama ezik noob kelimelerine de aynı derecede kıllanmaktayım sanki herkes anasının karnından lvl 60+ doğdu :)[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Trinayı pelerin zanneden arkadaş :) Ben olsam pelerin bu derdim alıcan mı? :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx [Bu mesaj agabey19 tarafından 22 Kasım 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar