Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bu adam forzaeses in asil isminide orenmis ben serkanim filam diyo inanmayin item filam istio hala sakin guvenip item vermeyin gercek forza deil[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 upp ( herkes gorsun istedim )[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sogol kanki[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet evet bu konu ares için mutlaka UP[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %15 Np:96k+ Clan:Sacred
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben ismim ne diye sordum telefonla ara dedim ismime onca mahmut sonra mehmet sonra murat filam dedi sonra ismail ( assinda bu olabilirde serkan benim tam ismimi bilmio sadece egeyi bilio tam ismim Ismail Ege .... ( soyadimi solemiyim =o ) ) msn i ac dedim bozuldu dedi bi de adam bana kanka dedi Lol telefonla ara dedim telefonun kapali dedi serkan geldimi belli olurda o serkan deildi mesela ''i'' kullanmiodu surekli ''ı'' ''biraz'' dicegi zmn bile ''bıraz'' diyodu[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Evet bende naber ahmet diye girdim iyyim kardeşim item lazım dedi..Keşke burayı okusuda yaptıgı şerefsizlikten vazgeçse ..
Joey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benim karus taki elemanda item yok ama istersede vermiiim bari :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 stinger senn yeni nick ne ?[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Joey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Punk is not dead :D ::Punk:: (açtım ama kötüyse değiştireyim ?)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 iyi iyi bende _Marlon_ yapcam sanirim[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Joey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bence CamthalionTasardur çok güzel sadece 1 tane var diğerini maşallah herkez çalmış senden[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 falla deistirme nedenm oydu ortalikta dolasan marloncuklar hepside mage di[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Joey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 valla kalsın abi bence değiştirme[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
Öne çıkan mesajlar