Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dürüstlük

fede

Öne çıkan mesajlar

Bunun üzerine fazla bişey sölemeye gerek yok zaten. Bence artık çok fazla düşündüğünü söyleyebilen yürekli insan kalmadı. Böyle bi ikiyüzlülük, nabza göre şerbet vermecilik aldı başını gidiyor. En çok istediğim şey aslında böyle adam karşımda benim hakkımda iyi kouşurken filan aslında içinden sövüyo olur onu göreyim ben. İnsanların içinden ne geçiyo onları görmek istiyorum artık. İki yüzlü insanlardan bıktım!!![signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

durustluk cok onemli tabiiki..
karsina tonla ikiyuzlu insan cikar ki sen kimin riyakar oldugunu en sonunda anliosun bastan anlamanin yontemini kim bulmus ki bis bulalim...bosvericen..zamanla gorucen..uzulucen..sora gecicekk..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

İşin sonu çıkmaz olsada asla yalan söylememeye çalışırım.Ha başarıyor muyum?Bence hayır...(lafı olasılık hesabına çevirip bu cümlenin gerçek olup olmama ihtimaline bakın öyleyse eee yalandan bi döngü kurduk)Filmlerdede var bir sürü örneği bir yalan yüzünden batar gemi...Olay sadece yalana değil dürüst olmamaya...Hayatta en az üç şey olun...
1-Pati
2-Dürüst
3-Sap

Peki hiç mi ikiyüzlülük yapmıcaz...Okul diyorum susuyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman dürüst olmaya çalıştım ancak dünyada bir düzenin ve huzurun sağlanması için biraz ikiyüzlü olmak bazı şeyleri görmezden gelmek zorunda kalmak gerekiyor.Bu durumdan nefret ediyorum sevdigim kişilere karşı sürekli dürüst oluyorum ama her insana karşı bu tutumu sergiliyemiyorum çünkü insanlar karşılarında dürüst insan görmek istemiyorlar bazı zaaflarını örtpas etmeye çalışan,kendi eksiklerini görmeyip onların iyi taraflarına sürekli değinmemizi istiyorlar bu ne kadar iyi bilemem ama kendi adıma çok kötü oldugunu söyliyebilirim.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bence ne istediğini dikkat et. insanların gerçekte senin hakkında ne düşündükleri bilseydin yaşamak bir işkence olurdu senin için.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 22 Kasım 2005 07:12 tarihinde demiş ki:
bence ne istediğini dikkat et. insanların gerçekte senin hakkında ne düşündükleri bilseydin yaşamak bir işkence olurdu senin için.

Belkide öyle olurdu ama en azından karşımdaki ne düşünüyor diye sürekli bir merak içinde kalmazdım.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 21 Kasım 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
Bunun üzerine fazla bişey sölemeye gerek yok zaten. Bence artık çok fazla düşündüğünü söyleyebilen yürekli insan kalmadı. Böyle bi ikiyüzlülük, nabza göre şerbet vermecilik aldı başını gidiyor. En çok istediğim şey aslında böyle adam karşımda benim hakkımda iyi kouşurken filan aslında içinden sövüyo olur onu göreyim ben. İnsanların içinden ne geçiyo onları görmek istiyorum artık. İki yüzlü insanlardan bıktım!!!

veee giderek sayılarını artıyorlar..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...