fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bunun üzerine fazla bişey sölemeye gerek yok zaten. Bence artık çok fazla düşündüğünü söyleyebilen yürekli insan kalmadı. Böyle bi ikiyüzlülük, nabza göre şerbet vermecilik aldı başını gidiyor. En çok istediğim şey aslında böyle adam karşımda benim hakkımda iyi kouşurken filan aslında içinden sövüyo olur onu göreyim ben. İnsanların içinden ne geçiyo onları görmek istiyorum artık. İki yüzlü insanlardan bıktım!!![signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 madem karsına hep ıkı yuzlu ınsan cıkıyor sende ıkı yuzlu ol ne guzel ıste ohhhh bak corbana sonra ınsanına gore muamele dıye bısı var onu ogrenemedıysen hıc yasama zaten :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kendi adıma konuşayım; Hep dürüst olmaya çalıştım, çalışıyorum da. Tabi çok zor birşey, ama dürüst olmak lazım.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 "Nabza göre şerbet vermecilik" Sanırım son dönem bunlardan çok var.Hemen hemen her ortamda rastlamak mümkün özellikle arkadaş çevresinde ,sanırım ben yaparım insan modelinde çok oluyor."İnsanlar ne düşünüyor" bunu bilebilseydik hayata küserdik bence.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 durustluk cok onemli tabiiki.. karsina tonla ikiyuzlu insan cikar ki sen kimin riyakar oldugunu en sonunda anliosun bastan anlamanin yontemini kim bulmus ki bis bulalim...bosvericen..zamanla gorucen..uzulucen..sora gecicekk..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende bole insanlardan nefret ederim iki paralıktır bunlar ben bugune kadar ogretmenler dısında kimseye yalan solemedim :D sewgilimi aldattım gibi bişe oldu onu soledim ne warsa solerim çok açık sozluyumdur ama yalan aslaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İşin sonu çıkmaz olsada asla yalan söylememeye çalışırım.Ha başarıyor muyum?Bence hayır...(lafı olasılık hesabına çevirip bu cümlenin gerçek olup olmama ihtimaline bakın öyleyse eee yalandan bi döngü kurduk)Filmlerdede var bir sürü örneği bir yalan yüzünden batar gemi...Olay sadece yalana değil dürüst olmamaya...Hayatta en az üç şey olun... 1-Pati 2-Dürüst 3-Sap Peki hiç mi ikiyüzlülük yapmıcaz...Okul diyorum susuyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD_21 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ..? Eskiden soylerdim zorda kalinca ama artik o derece basvurmuyorum. (gelistiriyorum kendimi) Durust olmak guzel, yaptiklarinin arkasinda dur, duramicaksan yapma derim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Her zaman dürüst olmaya çalıştım ancak dünyada bir düzenin ve huzurun sağlanması için biraz ikiyüzlü olmak bazı şeyleri görmezden gelmek zorunda kalmak gerekiyor.Bu durumdan nefret ediyorum sevdigim kişilere karşı sürekli dürüst oluyorum ama her insana karşı bu tutumu sergiliyemiyorum çünkü insanlar karşılarında dürüst insan görmek istemiyorlar bazı zaaflarını örtpas etmeye çalışan,kendi eksiklerini görmeyip onların iyi taraflarına sürekli değinmemizi istiyorlar bu ne kadar iyi bilemem ama kendi adıma çok kötü oldugunu söyliyebilirim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bence ne istediğini dikkat et. insanların gerçekte senin hakkında ne düşündükleri bilseydin yaşamak bir işkence olurdu senin için.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: zarek, 22 Kasım 2005 07:12 tarihinde demiş ki: bence ne istediğini dikkat et. insanların gerçekte senin hakkında ne düşündükleri bilseydin yaşamak bir işkence olurdu senin için. Belkide öyle olurdu ama en azından karşımdaki ne düşünüyor diye sürekli bir merak içinde kalmazdım.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: fede, 21 Kasım 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Bunun üzerine fazla bişey sölemeye gerek yok zaten. Bence artık çok fazla düşündüğünü söyleyebilen yürekli insan kalmadı. Böyle bi ikiyüzlülük, nabza göre şerbet vermecilik aldı başını gidiyor. En çok istediğim şey aslında böyle adam karşımda benim hakkımda iyi kouşurken filan aslında içinden sövüyo olur onu göreyim ben. İnsanların içinden ne geçiyo onları görmek istiyorum artık. İki yüzlü insanlardan bıktım!!! veee giderek sayılarını artıyorlar..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar