Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kop kop yarışması...

Sarsie

Öne çıkan mesajlar

Baktım forum iice gerilmiş bişi yazayım dedim.Sizin en komik anlarınız anılarınızı bıraya yazın komik anı tüm forum gülsün.

İlk anımı ben yazıyorum..

Şimdi köyde daha 7-8 yaş tam hatırlamıyorum top oynuyoduk top dereye düştü herkez koşuyordu 10 kişi 5 erli maç yapıyoruz,ben yavaşlamaya başladım ordan arkadaşım dere olduğunu görmemiş üstüme zıpladı neyseki düşmedim durdum, o yanıma geçti arkadan 4 kişi üzerimize atladıbenim başım suya girdi değerleri sırtımdan kayıp dereye düştü:D sonra başımdan tuttu deredeki 4 kişi ben direniyorum bende uçtum dereye arkadan gelen 4 kişi(sonraki onlar da geliyo son sürat)kurtarcaz niyetiyle geliyo halbuki biz yüzüyoz suyun içine girdim nefesimi tuttum o birini çekerken aniden çektim onları onlarda dereye düştü orda yüzüyoz topta ilerde bi kişi almaya giderken tospağa görmüş daha yavrular küçücükler top ta yanında buyuk olan tospağa kaçtı küçükler kaldı,biz sardık etrafını izliyoz daha parmak kadarlar o olay da hep gülerim:D[signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim

Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!

Not abys gemde çılgına döneceğim!
Sosyal ağlarda paylaş

sizde komik anılarınızı yazın bende güleyim hep siz glmiceniz![signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!

Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!

Sosyal ağlarda paylaş

ama bende canım sıkkın para yok +6 plate yapcaz 4-5m yok :([signature][hline]No ban pls!

Sosyal ağlarda paylaş

cok güzel Sarsie yardin gene bizi :D:D:D
bende anlatayim
bizde kücükken top oynuoduk hatirlamiyorum kac kisiydik ben forvetim tabi penalti oldu penaltiyi ben atiyorum topa bi abandim top insaata kacti kaleci arkadas nasi attiysan git al dedi bende bana ne lem hem penaltiyi kacirip hem topu almak diye bi sey war diye tersledim o da mecbur topu almaya gitti bi daha da geri dönmedi...
gecen istiklal'de gördüm travesti olmush ameliyat parasi topluyomush :D:D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one
No contest, nowhere to run
No more left, only one
This is it, this is the Countdown to Extinction...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sarsie, 20 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
ama bende canım sıkkın para yok +6 plate yapcaz 4-5m yok :(

ben de chitin bow verdim 60 warrior aldım ona item yok ne etcez :-?[signature][hline]JacKDaNieL
Xigenon
61
shadow vain
8x.xxx np

master warrior la takas etCem her server olUr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
bende anlatayim
bizde kücükken top oynuoduk hatirlamiyorum kac kisiydik ben forvetim tabi penalti oldu penaltiyi ben atiyorum topa bi abandim top insaata kacti kaleci arkadas nasi attiysan git al dedi bende bana ne lem hem penaltiyi kacirip hem topu almak diye bi sey war diye tersledim o da mecbur topu almaya gitti bi daha da geri dönmedi...
gecen istiklal'de gördüm travesti olmush ameliyat parasi topluyomush :D:D:D:D

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH çok iyi yaaa :D :D :D[signature][hline]JacKDaNieL
Xigenon
61
shadow vain
8x.xxx np

Sosyal ağlarda paylaş

Hasmes git ya fake ne anlatsan bi bize![signature][hline]No ban pls!

Sosyal ağlarda paylaş

bizde lunaparktaydık işte bi alete bindik hatırlamıyorum arkadaşın doğum günü dolayısıyla gitmiştik başladı dönmeye neyse herkes bağırıyo hızlandır hızlandır hızlandırdı bi adam dur diye bağırıyo durdurmadı adam kustu arkadakinin surata sonra arkadakide kustu onun arkasındakinin suratına öyle öyle herkes kustu sonunda bende kusmuştum falan filan işte .. :D[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hypotenes, 20 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
bizde lunaparktaydık işte bi alete bindik hatırlamıyorum arkadaşın doğum günü dolayısıyla gitmiştik başladı dönmeye neyse herkes bağırıyo hızlandır hızlandır hızlandırdı bi adam dur diye bağırıyo durdurmadı adam kustu arkadakinin surata sonra arkadakide kustu onun arkasındakinin suratına öyle öyle herkes kustu sonunda bende kusmuştum falan filan işte .. :D

hafifcik atma gibi geldi :-/[signature][hline]JacKDaNieL
Xigenon
61
shadow vain
8x.xxx np

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizde lunaparktaydık işte bi alete bindik hatırlamıyorum arkadaşın doğum günü dolayısıyla gitmiştik başladı dönmeye neyse herkes bağırıyo hızlandır hızlandır hızlandırdı bi adam dur diye bağırıyo durdurmadı adam kustu arkadakinin surata sonra arkadakide kustu onun arkasındakinin suratına öyle öyle herkes kustu sonunda bende kusmuştum falan filan işte .. :D

:LOL: yuhahahha koptum![signature][hline]No ban pls!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
New, 20 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
said:

hafifcik atma gibi geldi :-/

tabiki attık hayal gücü işte :)=[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
said:
New, 20 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
hafifcik atma gibi geldi :-/

benimkine inandin mi yoksa :D:D:D:D

inanmadım çok ama mukemmeldi :lol:

P.S lOOK to İMZA:P[signature][hline]JacKDaNieL
Xigenon
61
shadow vain
8x.xxx np
[ quote ]NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
bende anlatayim
gecen istiklal'de gördüm travesti olmush ameliyat parasi topluyomush :D:D:D:D [ /quote ]

[Bu mesaj New tarafından 20 Kasım 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hayel gücü değil gerçek olsun![signature][hline]No ban pls!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sarsie, 20 Kasım 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Hasmes git ya fake ne anlatsan bi bize!

gerçek sarsienin nickini taklid edip ona benzemeye çalışarak populariteni mi arttırıcan napıcan bilmiyorumda pek hoş bişey diil şu yaptıgın.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
zuahahhaha
imzadan banlamasinlar seni uzun olmush biraz :D:D:D
o diez miez kisimlarini cikar biri :D:D:D

evet uzun olduğu için kaldırdım biraz da ingilazca yaptım :P[signature][hline]JacKDaNieL
Xigenon
61
shadow vain
8x.xxx np
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 20 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
said:
Sarsie, 20 Kasım 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Hasmes git ya fake ne anlatsan bi bize!

gerçek sarsienin nickini taklid edip ona benzemeye çalışarak populariteni mi arttırıcan napıcan bilmiyorumda pek hoş bişey diil şu yaptıgın.

Ben gerçek sarsie yim anlatamıyorum ya sarsie yim ben gerçeği !!!!![signature][hline]No ban pls!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 20 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
gerçek sarsienin nickini taklid edip ona benzemeye çalışarak populariteni mi arttırıcan napıcan bilmiyorumda pek hoş bişey diil şu yaptıgın.

hasmez gercek sarsie'yi realden taniomush gibi konusuosun fake ya da gercek tadini cikar :)[signature][hline]All are gone, all but one
No contest, nowhere to run
No more left, only one
This is it, this is the Countdown to Extinction...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...