nambirvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 vendor menude hersey eksiksiz calisirken satin almak icin miktarin yazildigi bosluga harf yazdigim zaman sphere cokuyor. fakat örnegin "a1" "1a" "aa" "bb" seklinde yazi yazarsam sorun vermiyor sadece tek hane bir harf yazinca sphere kapaniyor. a b c d e gibi. script bu [spo1=Script][dialog d_alcak button] on 1 src.tag.fiyatbug > * > if ( >= 60000) src.smg 60.000 altindan fazla miktarda mal satin alamazsiniz... return 1 elseif (0 >>) && !(strmatch("0",">")) src.sysmessage @38,,1 Hatali karakter girdiniz. src.dialog d_alcak return 1 elseif (0 >>) && !(strmatch("0",">")) src.sysmessage @38,,1 Hatali karakter girdiniz. src.dialog d_alcak return 1 elseif (0 >>) && !(strmatch("0",">")) src.sysmessage @38,,1 Hatali karakter girdiniz. src.dialog d_alcak return 1 elseif (>==0 ) src.sysmessage @38,,1 Hatali karakter girdiniz. src.dialog d_alcak return 1 endif if (>==0 ) src.smy Miktar secmediniz src.dialog d_alcak return 1 elseif !(> < 250) src.smg Hatali Bir miktar girdiniz src.dialog d_alcak return 1 elseif ( < >*>) src.smg Bankanizda >*> gp yok... return 1 else src.dialog src.newitem src.act.amount > src.act.bounce src.gpconsume >*> src.smg Alisveris bedeliniz >*> gp tuttu endif[/spo] sorun nerede bir bakip yardimci olabilirmisiniz. simdiden ilgilenen arkadaslara cok tesekkurler [Bu mesaj nambirvan tarafından 20 Kasım 2005 05:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 newearth scplerine tekrar bak bunu ordan almışın doğrusunu al bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nambirvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kullanmiyorum bunu sadece deneme amacli kendi sphere imde kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Aynen Katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar