TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yas 20,21 i tekmeliyorum gozumde dunya toz,kirli,eylenceli bir tur pembe :D. yasi ze soruyorum bekar yasam la evli hayat arasindaki fark nedir.hayatin oynadigi bu cilveyi bekar durumuna dusurmesi nedir. hayati bekar olarakta eylenceli hale getirebiliriz bunca kiz varken soz olan evlilik omur arkadasligi ise bunu resmilestirmeden yasiyabiliriz. Ya sizce dusunceleriniz katmak istediginiz sorular yada yasamin varligi bir imzaylami yada ortamli tek takilmami bunu degerlendirelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yalniz olmek istemez insanoğlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sen evlimisin ki...tecrubeli gbisin bu konudA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence evlenmek güzel birşey. işte ev var bir tane, bir de eşin var. ne güzel lan daha ne ister insan.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 boyle bisey basima geldi az daha evleniyordum genc yasta kiz tarafi cok ugrasti sans eseri siyrildim kizini almassam evde kalcakmis nedenini sormayin kisa bir iliski..[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 e ii da..o yasta ne evliligi...hayatni kur,,isini elne al..hayattan beklentlerni bi tart,anla..esini ii secmen lazm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 dimi genc yasta ne yapcan evliligi 32,33 yasinda evlenirsen evlenirsin evlenmezsende saten kimse seni almaz evde kalilsin olaybu[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 33-34 iyi ya.yanlız 35'te çocuk yapmak lazım,yaş geçiyo.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 En son 30 bence Edit: Evlenme açısından 30[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] [Bu mesaj Todesengel tarafından 20 Kasım 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 erkek 30-35 bayan 25-29[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 En son 30 mu diyosunuz şimdi...İyi o zaman bol vaktim var...(iyimserim)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 var senn zmnın rahat ol:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: metboy, 20 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bence evlenmek güzel birşey. işte ev var bir tane, bir de eşin var. ne güzel lan daha ne ister insan. haha çok güzel anlatmissin :) çok şirin[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Su an kimimize sacma geliyor evlenmek tabi ama yas ilerledikce insanin cani bunlarida isticek . Daha degisik acidan bakicaz olaylara..[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaşlılık da ona benzer. zaman geçer , bazı şeylerin farkına varırsın kabullenirsin durumu. bu da onun gibi. e ben şimdi mesela istemiyorum evlenmek ama 10 yıl sonra görücem kendimi hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bendede hep bi paranoya vardır ya bekar kalırsam ya gönlüme göre birini bulamazsam die :)[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben sinir oluyorum ideal evlilik yaşı verenlere!!!! oldu olcak çocuk yapmamız için tarih de verin burcunu da hesaplayın yok ya! neyse .. metboyun dedikleri çok doğru ;p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: metboy, 20 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bence evlenmek güzel birşey. işte ev var bir tane, bir de eşin var. ne güzel lan daha ne ister insan. para para para para para para para para para para para[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: twistedemo, 20 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: ben sinir oluyorum ideal evlilik yaşı verenlere!!!! oldu olcak çocuk yapmamız için tarih de verin burcunu da hesaplayın yok ya! kimse kesin bir tarih vermiyor ki,kimi 25-30 demiş,kimi 30-35 demiş..bunların tek ortak noktası;öncelikle hayatını sağlama almak,iyi bir işin olması,iyi maaş almak,ünisi,askerliği şusu busu...25e kadar anca hayatımızı kurarız,sonra kafamızdaki diğer planları(evlilik gibi)yavaş yavaş gerçekleştirmeye çalışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben şahsen 25 ten önce bırakın evlenmeyi, ciddi bi ilişki kurmayı bile düşünmüyorum:D Doğru söylemişler önce bi hayatını düzene sok filan sonra düşünürsün evliliği[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaa..oyle onceden planlamakla olmaz o isler.hayatn neler getrcegi belli olmaz..ne zaman evlencen ,olcen,cocuk yapcan,yada yapmayaksn...ohooooo...haYat cok asamali..once is...dogru insani bulcakmsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dusunmeden cahilce evlenmiceksin duzenini kuracaksin parani isini hayatini oturcaksin bence bunu yapamicaksan evlenmiceksin karsindakinide dusun nankor olmicaksin ben yapamam diceksen karsindakinin hayatini haram etmemek lazim ha bide herseyim hazir ama sorunlarin var ozaman da evlenmiceksin evlenen cogu kisi cocukda ister coook dusunmek lazim coook bu isler 4 yasimizdaki evcilik olayina benzemez ...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Teador paragraf, noktalama bişeyler kullan şaşı oldum okurken :) Konuya gelince; aşırı planlı programlı olmamak lazım. Doğru insanı ve doğru şartları bulunca erken de evlenilebilir, geç de..[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya bu işler farklı... örneğin benim 2 abim var iri 16 yaşında aşık olduğu kızla 21 yaşındayken evlendi.24 yaşında ilk,26 yaşında ikinci yeğenimi yaptılar... Şimdi 35 yaşında ve inanılmaz mutlular. diğeri ise daldan dala okndu evlenmeden 13 yıllık bir ilişkisi oldu sonra 2 sene önce 38 yaşında evlendi ve mutlu.. ama ne olursa olsun evlenmeden önce ben beraber yaşama taraftarıyım... ben öyle yapıyorum da zaten...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: vaniLLe, 20 Kasım 2005 19:22 tarihinde demiş ki: .... cani bunlarida isticek ... o_O (:p)[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar