pediculus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 21 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki: steve vai konserini bırak,vai ve grubu ile gidip tanışma şansım varken ben 1-2 saat Rolercoaster Tychoon oynayıp ardından uyumayı tercih ettim.yoksa ben ornitorenk miyim? o oyunda çok pis sarıyo arkadaş steve vai fala dinlemez insan bir başladımı :)[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sorma gitsin.hele expansion pack:added atractions ki..offf..kitledi beni o gün.zaten de yorgundum,sıcacık yatağımda uyurum dedim,steve amca,billy amcayı falan görüp "hello ay em yor fen,ken yu giv mi a signed photo of yoors?" diyemedim.sonradan bayağ canım sıkldı.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 işte bu tip adamları normalde ıslak gül ağacından yapılma 24 fretli sopalarla döverler.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 of ya inanamıyorum nasıl kaçırdığıma allah belamı.. bide kapıda bileti sattığım çocuk öğrenciydi sanırım gittim aa kardeşimizdir öğrencidir bugün ben ona yarın o bana YÜRÜ BE ÖĞRENCİYE DESTEK diye gaz olup 35 milyona sattım.. hatta kasıp 50 milyona para üstü 15 milyon buldum.. o derece[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bi de utanmadan burda anlatıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar