Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/hunters/talents.html?0000000000000000505515005100000350250510003000 benim tb le alakası yok ama hos dimi :D[signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 benim lvl 60 hunterim var s 30 m 21 dağıttım. Şimdi biraz abartmıslar hunter ı biraz culendirdiler degisen talent tree ile ama o kadarda abartmadılar. bi kere nerflenen bi criticle dmg ımız var. bize ypılan iyi bufflar lightning reflexes; survivalist; killer instinct olmustur. Bunun yanında bikaç birşey daha var ama esas bu 3 ü önemli bana kalırsa. ayrıca beni shammanlar zorlamıyo hatta kolay geliyo beni zorlayan classlar priest , druid... bide mageler cok zor ama yenebiliyem var en azından druid ve priest cok zorlayıcı[signature][hline]Illumaria - Pain Train (Hunter) Megilindir - SEVEN (Warrior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Valla daha öncede yazmıştım buralara bi yere bulursam copy-paste yapim ama hunterlara yapılan en büyük buff aimshot'ın 3sn'yeye düşürülmesidir.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harami Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Walla 53 hunterım var ancak party bulmak hakkatten zor. Bi ara hayvanla konuşmaya başladım :D.Ne diyeyim beast mastery gereksiz bi tree bence çünkü pet trainerından resistler stamina ve armorunu öyle bi arttırıyorsun ki hayvan senden iyi oluyor.Ulen nerdeyse hayvanla aynı inte sahip oldum.Korkuyorum bundan sonra artık o bana atıl diyecek :D ulen :D ne diyim mana kullananlara viper ı atıyorum adamlar 2 büyü sonra manasız kalıyor.Zaten büyü kullananlar fazla yaklaşamıyor pet desen dediğim gibi.Yakın çalışanlarda zorlanıyorum vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu aimed shot bende niye 3 saniye cooldown değil yahu ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aimed shot zaten öncedende 3sn di. Ama attack speed diye geçiyordu. Sonra bunu düzelttiklerini söyleyip attack speed yerine 3sn yazdılar. Aimed shot belki 3sn ama burda gösterilmeyen bir cast bar var, çünkü dmg aldıkça cast süresi uzuyor, aynen mage deki gibi[signature][hline]Manatox Level 60 Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 AimedShot eskiden atackspeed+3 sn'ye idi ben elimdeki 2.5 sn'yelik tüfekle hiç damage almadan 5 sn'yenin altında atış yapamazdım, sonra bi patch geldi takır takır aimed shot saydırmaya başladım, eskiden sadece açılış yapılırdı artık scaterın araya bile aim soktuğumu bilirim. ki ikinci büyük değişimde scaterın commat dışına çıkarması oldu(hoş doğru dürüst bi makronuz yoksa çalışmıyor o outofcombat olayı)[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Cumartesi günü lvl 57 hunter charımla org önündeki duel seline aktım, (60 olmak istemiyorum oyun bitecekmiş gibi geliyo) magesidir, roguesidir, shamanıdır, druidi derken kendimden emin bi şekilde her clası yeniyorum, hatta en çok korktuğun class olan priest bile yenmişim 2 defa, çok mutlu mesut oynarken lvl 60 bi hunter tarafından haşamat oldum canını %60a getiremedim sonra baktımki arkadaş full epikmiş, sonra moralinm düzelsin diye bi warriora duel attım arkadaş trapten çıktığı anda kesti oda full epik imiş hatta Quel'Serrar var bi elinde, nerde yanlış yapıyorum derken bir başka hunter gözüme kestirdim ona attım duel adam standing 6 çıktı full epik gene hezimet içerisinde yoldan gecen lvl 24 mage kesip mutlu mesut origrimmar yolunu tuttum, imba bi class dahi olsanız çok iyi bir oyuncu olsanız dahi item çok önemli bi yerden sonra (yendiğim lvl 60 mageda full epikti ama magenin pek şansı yok onu karışıtrmıyorum)[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 full epic 60 mage 57 itemleri dogru duzgun olmayan hunter a kesiliyorsa ya mage de sorun vardır yada oynayan da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sahsen pet olarak brokentooth kullanan 55 hunterı bıle zor alır o mage tabı hunter oynamayı bılıyorsa ısını bılen bır hunterı mage alamaz kolay kolay benden 5 level yuksek magelerı alıyorum ve kafama sadece bır tane buyu yıyorum ısın sırrı DPS ı yuksek petlerde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar