Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Çift elli silah kullanma koyun :)[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hmm Elf Irkı Studdet ve Hard Leather armordan üstü Armor giyemesin.Ağır ve büyük silahlar kullanamasınlar.Irkların belli başlığı özellikleri olabilir. :-) Mesela Elfler %2 quickness per level Dwarflar %2 hit point per level gibi.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Evet arkadaslar Small sword, vede wooden shield modulleri bitti :) SS : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Herkeze merhabalar, Sonunda weapon, attack vede defense modullerini gelistirdikden sonra, yeni shortswordumuz vede wooden shieldimizi denicek bir yaratik lazimdi :) Bizde onun icin kucuk siyah bir yilan gelistirdik Bu arada, experience, attack, defense sayilarinida artik ana erkan takip edebiliyoruz :) Yilani kesmeden onceki SS : Hemen yanda Alis'in cizdigi elma agacindan elma toplayip healtimizi yukseltebeliyoruz Bu arada, yilan oldukden sonra aradabir yilan derisi geride birakicak, bunun hesabini soyle dusundum 5/1 oraninda oldurulen yilan basina yilan derisi cikma ihtimali formulunu kullanicaz... Sonra yilan derisini baska seyler icin kullanabilir, veya satabilirsiniz... Fikirler, gorusler? -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 exp sistem vs bunlarin hepsi Monsterdan monstera gore degisior mu level tipi monster sistemi olursa oda daha iyi olur ...[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Alis, Tam olarak anliyamadim sorunu... Her monsterin gucune gore experience point kazaniyorsun onu oldurdugunde... Mesela yilan oldurme +5xp orumcek(bu arada grafigini bekliyoruz) +3xp her 100xp'de level atlamaca... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o cok kotu olmus mesela zorluk seviyesi olmasi gerekli 1 lince levelde 100 exp gerekirken 100 levelda 10000 exp istenmeli... vs vs bu arada orumcek biraz abartlil oldu ama aksama dogru yollayacam merak etme :) hehe[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; [Bu mesaj Alis tarafından 19 Ağustos 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bide çok güçlü 5 tür filan yaratık yapın onlar belirli saatlerde çıksın öldürmesi çok zor olsun öldürüncede içinden çok iyi bi item çıksın (Boss) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 aware3 +1 evet bencede belirli saattlerde çıksın ve öldürünce içinden değişik item filan çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ewt onun için party ler flm yapılır eylenceli olur bencede koyun[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bu oyun PS1 deki Lunar's Weila benzio :) Su beyaz ksıımları boyasakta ii olur aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Synthetic, O beyaz kisimlar debugging amacli acik, ve her bir kutucuk bir "tile" 'i temsil ediyor... Oyunda hareket (web-tabanli bir oyun oldugu icin) normal oyunlar gibi akici degil, ancak tile'dan tile'a yuruyebiliyorsun.... Turn-based bir RPG havasinda real-time bir RPG aslinda Ilerde tile'lar arasindaki o beyaz cizgiler kalkicak, cimen renginide degistiricez... birazdaha FRP'e uygun renk tonunda cimen bulucaz, cunku su anda o cimen rengi eski oyuncular bilir, sensible soccer'dan alinma :) hahaha... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Oyunun ilk alpha serverinde iki oyuncu (biliyorum, characterler ayni gozukuyor, cunku yeni karakter grafikleri uzerine karar veremedik) Yeni karakter grafiklerimiz hem daha buyuk, hem daha canli gozukucekler... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sol taraf güzel durmuyor,değiştirseniz güzel olur sanırım...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Lancelion, Evet, sol taraf komple degisicek,, grafik konusunda calismalar devam ediyor... BU oyun alpha asamasinda bile tam olarak gelemedi, gelismekte, vede daha cok gelisicek sey var... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cembone Cahilliğine Veriyorum.Belliki Oyundan 1 gıdım anlamıyorsun bari sus.Hadi onuda geçtim bari emeğe saygın olsun.Sen herhalde 3d Everquest Wow türü oyunları 2 dandirik kod ile yapıldığını sanıyorsun da böyle konuşuyorsun.Buyur hadi meydan senin yapta oynayalım şöyle ağız tadıyla bi Wow gibi mmo.Wow u geçtim Ragnarok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Evet bende serveri install etim :) bakalim buna gore sunucuyu bende desgin bakimindan gelistireyim :) saka maka bir yana 2 tarafdan calisiorum ayni zamanda 3d graphic yapiorum bir tarafdan cem aykana yardim edioruz delircem :) vakit yetmior 1 gun keske 260 saat den olussaydi da yetistirebilsem :) saka maka bir yana o yukardaki arkadas sanirim 0-12 yas grubu :) bence bu lafim agir gibi olsada ole yani acik acik konusurum dobrayimdir ... Sadece oyunu oynamaktan baska birseye yaramayan tipical insan turu zannedior ki 1 dk da hersey mukkemel yapilior bilmior ki her grafik elimizle cizilior bilmior ki cunku daha once hic photoshop kullanmadi bimlior ki 3d max kullanmadi bilmior ki php code nedir ne deildir demi canim hadi canim sen git wow oyna :) pvpni yap sonrada git birer cay al yan komsudan bir guzel ic sonrada counter strike oyna ha oda yetmedi ultima oyna :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaslar hepiniz Cembone'a cok guzel cevap vermisiniz,eminim kendisi oyunu begenmedigini soylesede arada bir girip merak edip gelismeleri,SS'leri takip edicek... Keske insanlar uretici olmayan elestiriler yerine faydali elestirilerde bulunsa herzaman... Takim calismaya devam !! :) Dun, ilk server build'i hazirlandi, vede ALIS sistemine install etti.. ziplenmi hali yaklasik 26mb tutuu, unzip hali 98 mb :) Ama, bu sadece server,, oyuncular, herhangibi bir bilgisayardan,her hangibi bir web browser'dan girip oynuyabilecek hic bir sey download etmeden :) Ehh, okadar orijanligimizde olsun canim :) -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya bu oyunun alpha versionunu fln dl ededbilceğimiz bi link fln verirmisnz?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: cembone, 23 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: birşey sandıydım bende oyunu baktım ss lerinede bu kadar pro laflar edilecek birşey yapmamıssınız. allah askına ya bu ne böyle. .....[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Synthetic, Maalesef Alpha versiyonu sadece Development team icin kullaniliyor... Yalniz Beta testleri icin gonulluler alicagiz, o zaman sana burdan haber veririm... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bence oyun cikinca sallicak üljkeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla bazı işlerim falan vardı pc ye format attım adobe photoshop u yükleyip yeniden grafik işlerine dönüyorum Mystery geri döndü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben pek birşey yapamam ama genede yararım olsun isterim.Oyunu tanıtan bi wallpaper yapsam :-) Macromedia Fireworks MX2004 kullanıyorum birşeyler yapabilirim belki.Siz söyleyin bi tarz ben yapayım ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Pek yetenekli sayılmam ama oyunda Unique Item olmazsa olmaz tabi ;) Fire Bow : Req. Lvl. 12 Fire Dmg. 8 to 12 Req. Str 32 Fire Resist. %45 Image : ----------------------- Titan's Hammer (Beceremedim :-p) Hits Lightning Damage 1 to 27 Reg. Lvl 16 Lightning Resistance %65 Reg. Str 65 Loot : Titan Image : [signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t OwnzSolda!t --> Masteis - [ EoS ]Death is just depth of chaosBranch would forgive the wind but it broken once[Bu mesaj Masteis tarafından 23 Ağustos 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar