Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kek değiiil keeekstraa!

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Neden bilmiyorum ama bu reklam çıktığında resmen tüylerim ürperiyor tiksiniyorum, gerçekten üşenmeden kalkıp kanalı değiştiriyorum sırf bu reklama maruz kalmamak için... Arkadaki tiksinç müzik mi, garip danslı manslı oynayışları mı, kızın çirkinliği mi bilmiyorum ama ciddi anlamda rahatsız ediyor bu reklam beni ya... Amacı nedir ki bu reklamın?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 13 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Neden bilmiyorum ama bu reklam çıktığında resmen tüylerim ürperiyor tiksiniyorum, gerçekten üşenmeden kalkıp kanalı değiştiriyorum sırf bu reklama maruz kalmamak için... Arkadaki tiksinç müzik mi, garip danslı manslı oynayışları mı, kızın çirkinliği mi bilmiyorum ama ciddi anlamda rahatsız ediyor bu reklam beni ya... Amacı nedir ki bu reklamın?

Tek sen değilsin. Çok sinir bozucu bir reklam.

* Saçma sözlü iğrenç müzik
* Kekstra olmadığını zannedip keki almayan bir embesil kabadayı
* Kızın çirkin gelmesi belki reklamın çirkinliğindendir. Yani başka reklamda oynasa belki çirkin demeyecektim. Evet kız da çirkin.

Zaten almıyordum. Asla kekstra almayacağım.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 16 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
az öncz işzledim kusuyodum bu kdr irenç bi reklam daha olamz yani..

+1500

o kadar iğrenç ki, kim buna bakıp da alır o lanet kekten. Zaten sevmiodum iice midem bulandı[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Ama reklam bi andan da düşündürüyor, reaklamı arka arkaya seyredip sonrada oturup yarım saat şunu düşündüm: "acaba bu kadar kötü reklam olabilir mi?" Yani eşi, benzeri varmıdır dünyada.. Arada sırada MTV de çıkan İsrail reklamlarını geçtim onlar 1 numara da.. onlar dışında acaba varmıdır bu kadar kötü reklam??
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya izlerken (ailemin yanında) utanıyorum ya. Kafayı yicem. Hiçbir ritmi olmayan bir müzik tek eğelencesi kekstra olan okul birincisi ki okul birincilerini burda inek, hayatını derse vermiş biri olarak gösteriyorlar. Zaten kabadayı da kabadayı gibi değil üflesen yıkılcak. Ayrıca vermese nolur, ben hic kızlara el kaldıran kabadayı görmedim (kabadayı da görmedim ya).ZAten öğrenciler arkada 3 sn icinde kareografiyi oluşturup dans etmeye başladılar. Kabadayı kızın 2-3 m uzağındayken ters cevirilen kekstrayı görmedi ve illa kabadayılar salak mı olmak zorunda? Değil. Kız da zeten kekstranın jöleli kısmın pis kim bilir kac kere yere düşmüş defterin üzerine koyuyo ıyy. Yani iğrenc bi reklam tam anlamıyla kekstrayı ben yemek istemiyorum reklamdan itibaren.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...