Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Neden bilmiyorum ama bu reklam çıktığında resmen tüylerim ürperiyor tiksiniyorum, gerçekten üşenmeden kalkıp kanalı değiştiriyorum sırf bu reklama maruz kalmamak için... Arkadaki tiksinç müzik mi, garip danslı manslı oynayışları mı, kızın çirkinliği mi bilmiyorum ama ciddi anlamda rahatsız ediyor bu reklam beni ya... Amacı nedir ki bu reklamın?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dikkat çekip ürüne yönlendirmek.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bir söz var;"Reklamın iyisi kötüsü olmaz, dikkat çeksin yeter" die.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dan-kek reklamlarının hastasıyım.süper reklamlar -dan -kek[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Antimodes52, 13 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Neden bilmiyorum ama bu reklam çıktığında resmen tüylerim ürperiyor tiksiniyorum, gerçekten üşenmeden kalkıp kanalı değiştiriyorum sırf bu reklama maruz kalmamak için... Arkadaki tiksinç müzik mi, garip danslı manslı oynayışları mı, kızın çirkinliği mi bilmiyorum ama ciddi anlamda rahatsız ediyor bu reklam beni ya... Amacı nedir ki bu reklamın? Tek sen değilsin. Çok sinir bozucu bir reklam. * Saçma sözlü iğrenç müzik * Kekstra olmadığını zannedip keki almayan bir embesil kabadayı * Kızın çirkin gelmesi belki reklamın çirkinliğindendir. Yani başka reklamda oynasa belki çirkin demeyecektim. Evet kız da çirkin. Zaten almıyordum. Asla kekstra almayacağım.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 +45414251584651421458452120142121[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Dan kek reklamları gösterilmiyor artık galiba ama eskiden çok beğenirdim heh...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: LordOfBlood, 13 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Bir söz var;"Reklamın iyisi kötüsü olmaz, dikkat çeksin yeter" die. beceriksiz bir reklamcının sozu olmalı bu.En azından benim icin dogru degil sırf reklamı yuzunden almaktan vazgectigim urunler oldu.[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Çok kotu,iğrenc,tiksinc o müzikler falan her yonüyle cok kotü.Ama bence ürünü pazarlamak için başarılı olmuştur.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 az öncz işzledim kusuyodum bu kdr irenç bi reklam daha olamz yani..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tüylerim diken diken oluyor o aptal müziği dinledikce nsaıl salakca bir reklamdır bu anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Loli-pop, 16 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki: az öncz işzledim kusuyodum bu kdr irenç bi reklam daha olamz yani.. +1500 o kadar iğrenç ki, kim buna bakıp da alır o lanet kekten. Zaten sevmiodum iice midem bulandı[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ama reklam bi andan da düşündürüyor, reaklamı arka arkaya seyredip sonrada oturup yarım saat şunu düşündüm: "acaba bu kadar kötü reklam olabilir mi?" Yani eşi, benzeri varmıdır dünyada.. Arada sırada MTV de çıkan İsrail reklamlarını geçtim onlar 1 numara da.. onlar dışında acaba varmıdır bu kadar kötü reklam?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kekstra çok güzel ama[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bi biskrem versem hıı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Masakari, 20 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: bi biskrem versem hıı?? o reklama kafa atasım geliyor[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 o kızın 1 de hızlandırılmış hareketleri yok mu?varr.BERBAT[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya hatırladım bizim arkadaş bunun şeçmelerine gitmişti ilk turda şutlanmıştı dfsdfd :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kekstra lar ilk cıktı zamanlar bi karton yemiştim :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Evet ya izlerken (ailemin yanında) utanıyorum ya. Kafayı yicem. Hiçbir ritmi olmayan bir müzik tek eğelencesi kekstra olan okul birincisi ki okul birincilerini burda inek, hayatını derse vermiş biri olarak gösteriyorlar. Zaten kabadayı da kabadayı gibi değil üflesen yıkılcak. Ayrıca vermese nolur, ben hic kızlara el kaldıran kabadayı görmedim (kabadayı da görmedim ya).ZAten öğrenciler arkada 3 sn icinde kareografiyi oluşturup dans etmeye başladılar. Kabadayı kızın 2-3 m uzağındayken ters cevirilen kekstrayı görmedi ve illa kabadayılar salak mı olmak zorunda? Değil. Kız da zeten kekstranın jöleli kısmın pis kim bilir kac kere yere düşmüş defterin üzerine koyuyo ıyy. Yani iğrenc bi reklam tam anlamıyla kekstrayı ben yemek istemiyorum reklamdan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Masakari, 20 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: bi biskrem versem hıı?? al kekstrayı vur buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: DarKRideR, 20 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: said: Masakari, 20 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: bi biskrem versem hıı?? o reklama kafa atasım geliyor lol aynen[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar