Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Gerçekten sonsuza kadar sevmek.. Yok.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 :([signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Gördüklerim var olanlar, Görmediklerim var olma ihtimali olanlar... Önyargı,kendini şartlamak, en son olarak da oluşturduğun rollerle belki kazanabilecek olsan bile kendini kurban rollerine düşürmek... Hayatta başarılar[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 love isnt real protesto edicez artık kalp doktorları çok pahalı çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 love is always gonna break your heart[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tamam olmaya bılır. öyle düşünmeyenlerin hevesini ndn kırıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lol oyle dusunupte sonradan kalbimiz kirilmasin diye ...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aynı şekilde: "Sevip, kırılma ihtimalini almak istemiyorum." "Yaşayıp, ölme riskini almak istemiyorum" diyorsunuz yani. O zaman buyur şimdiden yaşamını bitir. Git balkona ve atla. Risk almasını bilmeyen, hayatın nolduğunu anlayamayıp başkalarını yoran,bikaç anlamsız ruh daha ölsün. Yada gel yanıma ben sana jilet vereyim buyur kes bileklerini. Anlamın ne ki zaten senin bu dünyada? Yokol! Kendini keşfedebilmiş olanların kafası rahat olsun, keşfedememiş olanların da umutlarını söndürüp senin gibi anlamsız kılma.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ah diyorum. başka da bir şey diyesim gelmiyor...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 direk "yok" demişsin! belki vardır! uzaklarda biryerlerde![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 warda yok :([signature][hline]ToGGiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 olabilir [signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: despina, 22 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki: warda yok :( hehe bak bunu sewdim :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 olmalı mı? öylesi daha mı iyi olurdu?[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar