Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sevgi var iken iyi de, bittikten sonra bi şekilde kötü oluosun eskisi gibi olmayacağı için.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Çok uzun bir süre geçmesi lazım bu sözü söylemek için ama tabiiki yanılgılar olabilir dünya hali kimin ne olucagı belli olmaz...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yaw eger sevgi bitiyor ise zaten bastan beri birbirinize uygun degilmissiniz demek ki. o zaman zaten kacinilmaz sona gelmissiniz demektir. ama illa ki bir donem karsina oyle bir insan cikacak ki olene kadar seveceksin. evlenip olene kadar beraber yasamis ciftler bunun kanitidir. onun icin pek takmamak lazim[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hep mrk ettim kimle evlenirim diye.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 www.geleceğibilenküreninsahibikadin.com da bulabilirsin :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 simdiden düsünme bence kimle evlenecegini hayatının umulmadık anlarında cıkıyor cevremde hep bole oldugu icin biliyorum[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bunu hiç bi zaman bilemessin taaaa ki evleninceye kadar hehe yani böle bi merak a böle bi cvp yani ne diim bunu zaman gösterir..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yok evlencem olayının peşinde deilim de ztn, öle bişi olursa kim olur acaba die mrk ettim, nasıl biri olurdu diye.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Sabrina, 21 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: Hep mrk ettim kimle evlenirim diye. ehauheu maalesef bi kac yil beklemen gerekicek daha :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben evlenmicem heralde.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: kingpin, 21 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: ben evlenmicem heralde. bende aynısını bu sabah otobüste düsündüm kız arkadasımla gezer tozarım günümü gün ederim fln diye ama simdi sakin kafayla düsündügümde evlenmenin eksisinden cok artısı oldugu anladım[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: kingpin, 21 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: ben evlenmicem heralde. daha yasin kac olm, bu kadar iddiali konusma ama 40 yasina geldiginde paticik hala acik olursa ve evlenmemissen bana bunu hatirlat sana bi iskender ismarlayayim hehe :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @wanderer oldu iskender alacak param olmadığı zaman çıtlatırım :p Ya olay o değil evlilikten sonra insan daha bi oturaklı olur yani bir anlamda hayatını dolu dolu yaşamış bir insan gönül rahatlığı ile evlenebilir.Ancak benim hayatım öyle geçmedi ve açıkçası geç kaldığımı düşündüğüm için 40 yaşınada gelsem hovardalık yapacağım gibi korkunç bir his var içimde.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 "mutlu aşk olsa bile mutlu son yoktur" demiş büyük bi pati düşünürü.hatırlıyamadım şimdi kim olduğunu:)[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Madcat, 21 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: Bir insan nasıl sevdiği için herşeyi yapması başkaları için alçak bir olgu gelmiyorsa, benim sevgimin nedeninin sevgilime karşı yüksek dozda salgıladığım hormon olmasının hiç bir zararı yok... Ayrıca benim kastettiğim ilk görüşte aşk hormonuydu. Zamanla aşka dönüşen hormon değil. "İlk görüşte aşk hormonu"... Daha neler duyacağız allah bilir... Yani sevgilne olan "aşk"ı, hormonlardan daha derin bir şekilde ifade edemiyorsun. Ben burdan bunu çıkarıyorum... @Sabrina; Aşkla sevgiyi birbirine karıştırmayınız efenim... Tabii aranızda geçenleri bilmiyorum, şu an acın da taze olduğundan sen de objektif düşünemezsin büyük ihtimalle de, 6-7 ay bilemedin 1 sene sonra unutursan bu elemanı, sizinkisi sevgi değil, aşk olur. Çünkü aşk geçicidir, sevgi baki kalır...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aşkı da sevgiyi de kendime göre tanımlarım önce bunu belirteyim. Haklısın şu an objektif düşünemeyecek durumdayım, ilerde görürüm gerçekleri.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aşkın ölümsüz olması için hafızanın ölümlü olması şarttır. *kaçar*[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ehh ne demişler, yalnızlık bulaşıcı bir hastalıktır, bulaştıkça kaybolur' hasta olmuşsunuz demek ki...neyse geçer bi gün..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yok aşk kandırmışlar sizi[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sonsuza kadar sürmez.. insan ölümlü *!gör artık gör artık anla ölümlü, ölümlü bu dünya * ama insna ölünceye kadar aynı sevgiyi hissedebilir bu arda ne sonsuza kadar ne bir anlık duruma kadar hiç bir zaman aşk olmaz çünkü aşk yoktur *!eytere çekip uzaklaşır pentagram cd lerini aramaya koyulur*[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hava cok soguk. odalarda isiksizim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dynanin kel kafasindan sen sorumlusun dela...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 abi sevgilimi harry potter caldi, aldi elimden kizi. boyle bitecekmis :'([signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: vaniLLe, 21 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Kimse bir iliskiye ; gercekten asiksa eger , iliskinin gelecegini düsünerek baslamaz ki . O an sadece Ask denen duyguyu en yogun ve en güzel sekilde yasamaya bakarsin. O kadar mutlusundur ki , onunla beraber olmaktan baska birsey düsünmezsin. Ve sonra Duygusallik bitip mantik baslayinca , herseyin birden ne kadar aci geldigini anlarsin.. uvv iliklerimde hissettim yazını vanille[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar