Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her başlangıcın bi sonu vardır hedesi..

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Aşk dediğimiz olay istisnasız her zaman bitmek zorunda da mı.Aksi olmayacak mı hiç, hiçbir zaman "seni sonsuza kadar seveceğim" demenin icraatını yapamayacak mıyız? Her zaman bu "aşk" denen kutsal ve mutlu olaydan hüzünlü ve bitap mı çıkmış olacağız?

"Seni seviyorum" un hakkını vermek neden bu kadar zor? Zor deilse neden hiç olmuyor bu.Peki neden üzülceğimizi bile bile bu olaya girdik.Belki suç sevmek deil de, acı çekeceğini bile bile ona kapılmaktır.Belki de "sonsuz aşk" sadece masallarda vardır.

Belki gerçekten de aşk diye bişi yoktur..

Sanırım öyle.

Birazdan da vize var, tam da kafayla giriyorum.

[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Im waiting the sunrise;
-Make me feel like a sinner..

[Bu mesaj Sabrina tarafından 21 Kasım 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Acı vardır aşkta sabrina. Sende biliyorsun...
Bende aşığım deli gibi. Aşık olduğumdan nasıl eminsem, bir gün acı çekeceğimide aynı şekilde eminim.
Aşk zaten güzel duygularla birlikte acıyıda göze almak değil midir?
Bana göre aşk budur.

"Seviyorum kahretsin, seviyorum elimde değil çok. Seviyorum ah neler yaşadığım en deli aşksın sen" demezdi sezen...[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

Her baslangicin bir sonu vardir ama her sonunda bir baslangici vardir (o_O) .
everything ends lafina inanmak istemiyorum =/.
Kimse bir iliskiye ; gercekten asiksa eger , iliskinin gelecegini düsünerek baslamaz ki . O an sadece Ask denen duyguyu en yogun ve en güzel sekilde yasamaya bakarsin. O kadar mutlusundur ki , onunla beraber olmaktan baska birsey düsünmezsin. Ve sonra Duygusallik bitip mantik baslayinca , herseyin birden ne kadar aci geldigini anlarsin.. [signature][hline]These words remain silent
My mouth will not give them life
So they come creeping back to me
To tear my heart to shreds
But I would not forgot this pain...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 21 Kasım 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 21 Kasım 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
said:
Kreese, 21 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
hiçbirşeye vazgeçemyecek kadar bağlanma

+1 elbet bir gün en sevdiklerimiz bile bizden uzaklasacak:(

o gun gelmesinn :([signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 21 Kasım 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
yok eğer benim aşkım farklı biz genellemeyikırabiliriz dersen benim gibi megaloman olup böyle genellemeleri düşünmezsin bile ;p

Herşeyin bir sonu var. Sonucta sizde öleeksiniz bizde o zaman sevgi mevgi aşk falan hak getire.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o zaman sana

-Ben imkansiz asklar icin yaratilmisim..

Sarkisini hediye edip kaybolum ortamlardan :D

Yok saka maka ask i guzel kilan zaten bu sacmaliklari hani biri paticikte soylemisti ASK: Aciyi Sartsiz Kabullenme.. diye aynen oyle haa herseye ragmen basliyoruz gerci suanda sevdigim kisiyi sonsuza kadar sevebilirim belkide karsiliksiz oldugu icin boyledir belkide karsiligi vardir ama henuz bilmedigi icin karsilik veremiyordur.. :D Ama yinede boyle daha iyi ya[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

a$k denen bisey var..
ancak onu yerine getirecek tam anlamiyla hissettiricek yurek yok...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

Pişman deilim olmadım olmayacağım zatn.Her yaşadığımız tecrübe deil mi zatn.Tek sorun unutmak.

Ama üzülmeyi haketmediğime inanıorum, belki benim için yaptı ama ben üzüldüm gerçekten, özellikle sabah benim için çok yoğun bi andı.

[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Im waiting the sunrise;
-Make me feel like a sinner..

[Bu mesaj Sabrina tarafından 21 Kasım 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar aştı felsefeye geçti ben inatla diyorumki olaylar hormonsal.Aşk ikiside ve hiçbiri mi asla?(Eh olacağı buydu bozduk kafanın ramini)..Hmm bu akşam düşünecek incelenecek birşey çıktı...Sağolun ve aşkı takmayın ne kadar takarsanız o kadar istedemediğiniz şekilde gelir yada gelmez.Gerçi bi daha aşık olmak isterim ama şu var, ya sonu hüsran olursa...Akşam akşam ram imi yakan,kafamı karıştıran ama bana uzun zaman sonra düşünecek şeyler veran patilere teşekkürler....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bungala, 21 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
Akşam akşam ram imi yakan,kafamı karıştıran ama bana uzun zaman sonra düşünecek şeyler veran patilere teşekkürler....

Bunu diyorsan da, olayın hormonal olmadığını kendi kendine kanıtlamış olursun... :)

Kasmayın arkadaşlar, aşk iyidir, güzeldir,gerçektir. Aşk acısını çeken herkes "Aşk hormonaldir" dese de, aşkın gerçekliği baki kalır.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...