Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aşk dediğimiz olay istisnasız her zaman bitmek zorunda da mı.Aksi olmayacak mı hiç, hiçbir zaman "seni sonsuza kadar seveceğim" demenin icraatını yapamayacak mıyız? Her zaman bu "aşk" denen kutsal ve mutlu olaydan hüzünlü ve bitap mı çıkmış olacağız? "Seni seviyorum" un hakkını vermek neden bu kadar zor? Zor deilse neden hiç olmuyor bu.Peki neden üzülceğimizi bile bile bu olaya girdik.Belki suç sevmek deil de, acı çekeceğini bile bile ona kapılmaktır.Belki de "sonsuz aşk" sadece masallarda vardır. Belki gerçekten de aşk diye bişi yoktur.. Sanırım öyle. Birazdan da vize var, tam da kafayla giriyorum. [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 21 Kasım 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sabrina bı kez üzülecegını bılerek bu olaya girmek yanlıs zaten bıtecegıne ınanıorsan olaya hıc gırmeyeceksın dıyecek bısey bulamıorum barısırsınız arkadasla ihsalah sınavında başarılar dilerim[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aşk yalan değil insan oğlunun herşeyden çok değer verdiği bişeydir. Kerem aslı için dağları delmiş be aşk yalan olsaydı. Bencede belki aranız düzeleir arkadaşla. SINAVINDA BAŞARILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu devirde ask yalan herkezin savurdugu kelime hoslanmak ama bunu bilmeyerek seviyorum yada asigim diyorlar gercek ask ariyorsan galaxiye cik dunyada kalmadi o tur...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Acı vardır aşkta sabrina. Sende biliyorsun... Bende aşığım deli gibi. Aşık olduğumdan nasıl eminsem, bir gün acı çekeceğimide aynı şekilde eminim. Aşk zaten güzel duygularla birlikte acıyıda göze almak değil midir? Bana göre aşk budur. "Seviyorum kahretsin, seviyorum elimde değil çok. Seviyorum ah neler yaşadığım en deli aşksın sen" demezdi sezen...[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Zaten biteceğini bile bile,bir gün acı çekeceğimizi bilsekte gözü kapalı sevmiyormuyuz? Aşk bu değil mi? Allah Kahretsin Seni Hala Çok Seviyorum...[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aşk sadece mutluluk diil ki aynı zamanda acı, HATTA inan mutluluktan fazla acı veriyo genelde bizim aşklarımız...[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Her baslangicin bir sonu vardir ama her sonunda bir baslangici vardir (o_O) . everything ends lafina inanmak istemiyorum =/. Kimse bir iliskiye ; gercekten asiksa eger , iliskinin gelecegini düsünerek baslamaz ki . O an sadece Ask denen duyguyu en yogun ve en güzel sekilde yasamaya bakarsin. O kadar mutlusundur ki , onunla beraber olmaktan baska birsey düsünmezsin. Ve sonra Duygusallik bitip mantik baslayinca , herseyin birden ne kadar aci geldigini anlarsin.. [signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 21 Kasım 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o mantık olayına.. neyse kafamdaki beyni atçam bi gün, tek beyin hücresiyle yaşıcam..olmıcak başka turlu..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kızlar bu kadar dönek ve ihanetkar olmasa sonsuza kadar sürer bu aşk..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hiçbirşeye vazgeçemyecek kadar bağlanma[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Kreese, 21 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki: hiçbirşeye vazgeçemyecek kadar bağlanma +1 elbet bir gün en sevdiklerimiz bile bizden uzaklasacak:([signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Asgard, 21 Kasım 2005 15:06 tarihinde demiş ki: said: Kreese, 21 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki: hiçbirşeye vazgeçemyecek kadar bağlanma +1 elbet bir gün en sevdiklerimiz bile bizden uzaklasacak:( o gun gelmesinn :([signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yok eğer benim aşkım farklı biz genellemeyikırabiliriz dersen benim gibi megaloman olup böyle genellemeleri düşünmezsin bile ;p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 :( :( o zaman twistedemo sana özenerek bakıyorum..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: twistedemo, 21 Kasım 2005 16:00 tarihinde demiş ki: yok eğer benim aşkım farklı biz genellemeyikırabiliriz dersen benim gibi megaloman olup böyle genellemeleri düşünmezsin bile ;p Herşeyin bir sonu var. Sonucta sizde öleeksiniz bizde o zaman sevgi mevgi aşk falan hak getire.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Eger Yakaladıysan Aşkı Bırakmıcaksın..Sonuna Kadar Zevkini Cıkartarak En Son Gidebildigi Yere Kadar Yada Sonsuza KadarYasıcaksın[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aşk dediğin hormonsal bir faliyet yani kafaya takma...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben o zaman sana -Ben imkansiz asklar icin yaratilmisim.. Sarkisini hediye edip kaybolum ortamlardan :D Yok saka maka ask i guzel kilan zaten bu sacmaliklari hani biri paticikte soylemisti ASK: Aciyi Sartsiz Kabullenme.. diye aynen oyle haa herseye ragmen basliyoruz gerci suanda sevdigim kisiyi sonsuza kadar sevebilirim belkide karsiliksiz oldugu icin boyledir belkide karsiligi vardir ama henuz bilmedigi icin karsilik veremiyordur.. :D Ama yinede boyle daha iyi ya[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 a$k denen bisey var.. ancak onu yerine getirecek tam anlamiyla hissettiricek yurek yok...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Pişman deilim olmadım olmayacağım zatn.Her yaşadığımız tecrübe deil mi zatn.Tek sorun unutmak. Ama üzülmeyi haketmediğime inanıorum, belki benim için yaptı ama ben üzüldüm gerçekten, özellikle sabah benim için çok yoğun bi andı. [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 21 Kasım 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aslında hangimiz sonsuz aşk değiliz ki? Hangimizin içinde biraz başlangıç yok ki? :((((([signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Bungala, 21 Kasım 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Aşk dediğin hormonsal bir faliyet yani kafaya takma... Bunu diyen adam , hiç aşık olmamış bir adamdır...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İnsanlar aştı felsefeye geçti ben inatla diyorumki olaylar hormonsal.Aşk ikiside ve hiçbiri mi asla?(Eh olacağı buydu bozduk kafanın ramini)..Hmm bu akşam düşünecek incelenecek birşey çıktı...Sağolun ve aşkı takmayın ne kadar takarsanız o kadar istedemediğiniz şekilde gelir yada gelmez.Gerçi bi daha aşık olmak isterim ama şu var, ya sonu hüsran olursa...Akşam akşam ram imi yakan,kafamı karıştıran ama bana uzun zaman sonra düşünecek şeyler veran patilere teşekkürler....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Bungala, 21 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Akşam akşam ram imi yakan,kafamı karıştıran ama bana uzun zaman sonra düşünecek şeyler veran patilere teşekkürler.... Bunu diyorsan da, olayın hormonal olmadığını kendi kendine kanıtlamış olursun... :) Kasmayın arkadaşlar, aşk iyidir, güzeldir,gerçektir. Aşk acısını çeken herkes "Aşk hormonaldir" dese de, aşkın gerçekliği baki kalır.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar