sasdasd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Babam.. artık babam bile demek istemidiğim adammm... Senin yüzünden hayatım alt üst oldu biliyormusun?? Senden hayatım boyunca hep nefret ettim.. Senin yüzünden psikolojik tedaviler gördüm ama bu senin umrumda bile değildi.. Para vermekle baba olunmuyor biliyorsun değil mi?? Senin kızlara bakış açın ve yaptıkların , benim kızlara yaklaşımımda hep sorun cıkardı biliyormusun?? Kızlara o kadar iğrenç bakıyorsun ki.. bunu annemin yanında bile yapman canımı o kadar acıtıyor ki.. Bir de aptal aptal gülümseyip '' sana öyle gelmiştir'' demiyormusun.. O zamanlar seni oldürmeyi bile düşündüm.. Annemde onu aldattığını biliyor ama tüm mal varlığımızın senin üstünden olduğundan hiç bir şey diyemiyor sana. anneme defalarca onu aldattığını söyledim, annem bana ne dedi biliyormusun..'' Ondan boşanayımda tüm malımızı başkaları mı yesin '' dedi.. Ama sen o taşlaşmış yüreğinle bunları anlıyamazsın değil mi?? Senden nefret ediyorummm..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sakin olmalısın annene destek ol .[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bencede sakin ol kardeş babanın bugune kadar senin için yaptıgı iyilikleri dusunerek yapabilrsin[signature][hline]:)golcukte oturanlar bana ozel msj atıverin plz sizle konuscaklarmız war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Öyle babalar varki önünde diz çökmel öyle babalar varki suratına tükürmek bile o tükürüge hakaret olur...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 baba seni cok seviyorum[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: fiona, 21 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: sakin olmalısın annene destek ol . evet[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Annenin yanından ayrılma destek ol ona. *!şükür Allahım*[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 EVINE DON OGLUM[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar