Theo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: requem, 20 Kasım 2005 11:24 tarihinde demiş ki: Daum Alex için :"Çarşamba da dinlenebilir, hedefimiz G.Saray maçına yetiştirmek." demiş. Bu kadar tirsmayin be Galatasaray'dan... :P Milan'la oynuyorsun, hadi oynadigin takimi gectim şampiyonlar ligindesin sen gelip telafisi olabilecek bir maci dusunuyorsun pehhh![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: requem, 20 Kasım 2005 11:24 tarihinde demiş ki: Daum Alex için :"Çarşamba da dinlenebilir, hedefimiz G.Saray maçına yetiştirmek." demiş. Yorum yapmıyorum.. basın toplantısında göremedim. nerde demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 özü şu: Daum, Vestel Manisaspor maçında ilk 11e almadığı Alex'in AC Milan maçında da sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını belirterek, "Muhtemelen Alex AC Milan maçında oynayamayacak, hedefimiz onu Galatasaray maçına hazırlamak" dedi. Milli takımla iyi bir performans sergileyen Selçuk'u dinlendirmek için oynatmadığını kaydeden Christoph Daum, "Önümüzde zorlu maçlar var. Anelka değişikliğini de bunu düşünerek yaptım. Çünkü maça başlarken Anelka'nın hafif bir sakatlığı vardı, ağır sahada onu riske etmek istemedim. Ayrıca, Alex ve Anelka'nın dışında takımın başka yıldızlara sahip olduğunu da gördük" diye konuştu. Milan maçında feda etmek gereksiz olurdu tabi. GS-trabzon ve PSV deplasmanı var. yedek oturur ve duruma göre son 15 dk girebilir. [Bu mesaj jazzyjam tarafından 20 Kasım 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Daum , "Milan maçına yetişemez , gs maçına yetiştirmeye çalışıyoruz." dedi.. gs a saklamak felan komik şeyler bunlar , paflarlada çıksak formamız yeter gs a.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 daum gerçekçi bi insan.bizim medyamız gibi hayaller peşinde değil.elindeki malı , durumunuda çok ii biliyıo[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 fener iyi ve rahat oynadı. 11 de 11.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ama fark atmadık dıye kotu takım olduk .[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaaaaaaaaaaa fener bu fark atması lasım gibi geliyor herkese ama milletin unutuğu bişey var top yuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Fistan, 20 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: fener iyi ve rahat oynadı. 11 de 11. Sizde gümbür gümbür geliyosunuz maaşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar