Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Maradonda duruyodum herif= gel gel taze dupe taze taze ucuzdan alın gerçek deyip satın gel gel dupe bunlar gel! diye bağırıyordu:D[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim!
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 muahahhahahahah zuahahahhahahah[signature][hline]nick:staratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:bütün arklarım çıplak ag :( orc yapın beni :)
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 I need Lycoan Staff Pm me pls ^^ _stratavorious_ alıcan demi bana :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: xXCuRiousXx, 21 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki: I need Lycoan Staff Pm me pls ^^ _stratavorious_ alıcan demi bana :D alırız taze taze dupe :D fırından yeni çıktı :D[signature][hline]nick:staratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:bütün arklarım çıplak ag :( orc yapın beni :)
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Baba Türk biliyosun psiko ırk ölürüm oy oy oy:) Allah ın şanslı kulları Türkler:) İyki Türk üm aq yoksa ejnebiler gibi abidik gubidik konuşcaktım :):):):):)
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o.O[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: _stratavorious_, 21 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki: said: xXCuRiousXx, 21 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki: I need Lycoan Staff Pm me pls ^^ _stratavorious_ alıcan demi bana :D alırız taze taze dupe :D fırından yeni çıktı :D No dupe Elinde sonunda 1 yıl geçse bile o dupe item silinir asLa :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ebnce almak mantıklı nasıl olsa sılmıceklermıs :)
Informer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tüketiciyi koruma gibi oldu oda , moradondan item satın alıyosun dupe ise senin için legitleştiriyolar yani id veriyolar yeni bir tane , bana pek mantıklı gelmiyo ama ne kadar official announcement olarak söylensede :S[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Tracert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 "Madem Türk'sün göster Ürksün" site boşunamı demişler.[signature][hline]İD : TRACERT LWL: 5x NP : xxxx IRC : Human - Mage
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: kabartmatozu, 21 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Baba Türk biliyosun psiko ırk ölürüm oy oy oy:) Allah ın şanslı kulları Türkler:) İyki Türk üm aq yoksa ejnebiler gibi abidik gubidik konuşcaktım :):):):):) zuahahhahahhahahaha KopuVer[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction...
Öne çıkan mesajlar