localize Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar ben pleskten nası phpmyadmin ile sql dosyası tanıtabilirim ve pleskten veritabanı yaratabilirim bu konu hakkında tam bir link verebilen veya yardımcı olucak warmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 mysql kısmına giriyorsun. bir db oluşturuyorsun. sonra bir kullanıcı. sonra kullanıcıyı o db ile ilişkilendiriyorsun. daha sonra nuke'ün install'ını çalıştırıp gerekli bilgileri veriyorsun ve yükleniyor. phpmyadmin e gerek yok yeni kurulum yapacaksan.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o sorunları halettim herşeyi yaptım nuke.sql i tanıtırken şu hatayı alıyorum Hata SQL-sorgusu : CREATE TABLE nuke_authors ( aid varchar(25) NOT NULL default '', name varchar(50) default NULL, url varchar(255) NOT NULL default '', email varchar(255) NOT NULL default '', pwd varchar(40) default NULL, counter int(11) NOT NULL default '0', radminsuper tinyint(1) NOT NULL default '1', admlanguage varchar(30) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (aid), KEY aid (aid) ) ENGINE=MyISAM MySQL çıktısı: You have an error in your SQL syntax near 'ENGINE=MyISAM' at line 12 localhost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 SOnuna noktalı virgül koymayı dene sanırım oluyodu[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: ) ENGINE=MyISAM; olacak diye biliyorum[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o versionda bi kaç güvenlik acılığı vardı sonu indirsene?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar