Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizelerde Kopya Çekme.vol 1

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

said:
InneR_ChaoS, 20 Kasım 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Pazartesi lanet vizeler ba$liyo ve ben HİÇ BİR ŞEY bilmiyorum.Derslere de pek gir(e)medim.Neyse lisedeyken sıralara fln yazardık,küçük kaatlara yazıp birbirimize atardık,öndekinden,arkadakinden bakardık ama şimdi bu vizelerde nasıl kopya çekilio bilen warsa noolur sölesin..Peder öğrenirse b.ku yemekten korkuyorum...

Kıdemli kopyacılardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler:)
ben olsam suan sinav icin calismaya baslardim:) bence sende istek yok en kotu sey:([signature][hline]imza!
mode: depresif
Sosyal ağlarda paylaş

otur calıs isin ne...
hos kopya cekmekte arkadasların anlattıgı kadar zor diil, ama yakalanırsan cezalar soylendigi kadar agar... hos oda dersten derse degisio mesela bizde comp. science dersinde kopya cekersen sınavdan - 100 alıosun herhangi bir disiplin sorusturması acılmıo ama dersten kalıon kafadan :) hic umidin yoksa ver birine para girsin senin yerine sınava tipi sana biraz benzesin yeter hayatta cakmazlar ama en saglamı otur calıs ztn herseyi sormazlar sınavdan sorumlu oldugun yerin yarısı calıs curve u gecmene yeter...
Sosyal ağlarda paylaş

1.Cep telefonu ile foto çek sınavda bak (e zor bişi tabi ama o kadar da zor değil)
2.Sınıfta katlanan sandalyeler (sandalye değil, oturak, oturacak yer işte) varsa altına yazılır ama buradan okumak zordur.(kolay bişi ama o berbat sunta üzerinden okuması zor. verimsiz pek)
3.Bu adamlar(asistanlar) kimlik kontrolü yaparlar. Cüzdana kopya koyulur ve kimlik artı çıkartılır veya yerine koyurluken kaşla göz arasında kopya uygun bir yere alınır... gerisi size kalmış (kolay yöntem yok bi zorluk)
4.Hesap makinesi (tabi kullandırıyorlarsa) kabının içine kopya yazılır veya kopya yazılı kağıt yerleştirilir (bunun için sınava 2 hesap makinesi ile girmek iyi olur keza hesap makinelerini kontrol eder asistanlar. Onlar gelince temiz olanı verin ve sonra kopyalı makineyi çıkartıp kopyaları döşeyin)

Bunların dışında sıraya kopya yazabilir, arkadaşınıza bakabilir, post-it ile sıra altına kopya yapıştırabilir... falan filan yapabilirsiniz ama kopya çekerken yakalanırsanız sonunuz hayırlı olmaz. İşte bu nedenle, çalışın! Ayrıca hiç bişi bilmeden kitap açık sınava girseniz bile geçemeyeceğiniz bi sürü sınav olacak (en azından mühendislikte durum budur..)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşılmayan birşey var..artık lise okumuyorsunuz , üniversitedesiniz..

artık lisedeki gibi gereksiz "dersler almıyorsunuz , aldığınız derslerin yüzde 95i mesleğinizde size yardımcı olacak bilgiler..kopya çekince ne olacak? ilerde işe girdiğinde patronun karşısınada ceplerinde kağıt parçalarıylamı gideceksin?

böyle yazıyorum yazıyorumda ben çekmiyormuyum..isteyen inansın isteyen inanmasın, hayır..ne yaptım 1. sene? adam gibi çalışamadım , şöyle bi üstünkörü baktım , kopyayla kapatmaya çalıştım, içimde patladı pekçok ders bıraktım..

ha aklınızın başınıza gelmesi için 1. senenin bitmesi gerekmesin..ağustos'un 8'inde final'e girme sıkıntısını yaşamayın..çalıştığınız şeyi öğrenin..buna artık aptallıkmı yoksa dürüstlükmü dersiniz bilemiyorum ama ben çok çok çok kirik bir durum olmadıkça ( özel üniversitede okuyorum ve trilyoner değilim ) kopyayı yasakladım kendime..

en basit örneği , digital design'da pratik quiz'de devreyi kuramayınca hemen milletten bakıp 100'de alabilirdim , yapmadım..köpek gibi aldım 50'yi oturdum ,ama o ders oldu daha fazla çalışmaya başladım..bu sadece küçük bir örnek..

okuduğunuz şeyin farkına varın..artık meslek öğreniyorsunuz kurbanın dolaşım sistemini değil..umarım okuyanlar "hadi lan ordan düdük" şeklinde tepki vermezler..

iyi akşamlar..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün microeconomicste çektim mesela hatta farklı grubtan arkadaş için de baktım. Nasıl mı çekiliyor? Önce yüzsüz olucaksın, sinsi olucaksın zayıf anları gösetliceksin. sonra gördüğün gibi çekiceksin, hoca ile göz göze gelirsen saçma bir soru sorucaksın - bu soru zaten hazırda bulunucak-. Kolay sistem bu bir de en elverişli zamanlar kopya için. sınavın ilk başları ve sonları oluyor.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta bitti bizim vizeler. Bi kere cebirde tanım sorusunun kısa bi yerine baktım. Toplam kopya çekme maceram buydu.

Üni.de daha kolay çekersin ama hocalar fake atar arada sırada. Mesela telefona bakıomuş gibi yapıp, telefonun kamerasıyla sizi izlerler. Sonra sınıftan çıkıomuş gibi yapıp aniden içeri dalarlar. Sınav haftası boyunca sınava giren stajerleri gruplara ayırmaya başlarsınız; şamşeytanı,nine (yaşından değil pantalonu kafasına kadar çekmiş bir ablamızdır) dişlek gibi. Sonra güleryüzlü, favoriniz olan stajerin sınıfına girip sınavınızı olursunuz. Kopya yakalıyınca buruşturup atar bunlar.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

1. vizelerin 3ü hariç hepsinde kopya çektim. O 3ünün 2sine rapor aldım girmedim, 1inde de kopya çekecek fazla bişi yoktu.
Peki neden mi kopya çektim.. Şey, sadece devasa formülleri ezberlemenin mühendislik açısından bana bi şi katmayacağını biliyorum diyelim. Önemli olan formülleri ezberlemek değil, onları duruma uygulamayı bilmek. Zaten senin bilgin yoksa istersen ben sana bütün formülleri vereyim, nerede kullanacağını bilmedikten sonra babayı yaparsın.
Kısaca ve özet olarak benim yaptığım tam olarak kopya çekmek değil. Ha tabi hocalar falan yakalarsa ve onlara bu üstte dediğimi söylersem yemezler ve bana her halükarda kopya çekmiş muamelesi yaparlar.
Adaletin bu mu hain dünya!?[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...