RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaşlar geçen luferdeım pazarcılar delı gıbı baırıo genen bende normalımı kapattım partiden geyık yapıom çantada sılwer bar wardı biff denen GM gelmiş o arada we bana normalden yazmış (banlandıktan sonra arkadaşlar söledı bunu) ne o sılwer barlar gıbısınden bende doal olarak görmedığım için ınn e doru gıttım birden bır notıce geldı gm den kaçmak ban sebebıyetıdır dıe alla alla dedım sora arkadan blackwınds geldı we sen gm den nıe kaçıosun gibilerınden (kımseden kaçmışlııım yoktur hayatımda) ne kaçması derken clan lıderını banlandı ardından bızım hesaplarda bloke oldu bu sızce adil mi yoksa benmı yanlış düşünüorum
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 anlamadım ama neyse gm'den kaçmak o.O[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Zabıtadan kaçan seyyar satıcı modeli gibi olmuş. GM e cevap vermezsen banlıyorlar, eh işte cevap verseydin keşke.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 zuahhahah gm'e cevap vermemek :D şaka gibi yaa onlar bize cevap yazmıyor bazen biz napcaz ? murtaza :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
blackwinds Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu adam hakli haksiz bilmem dogru soluyo ama kesinlikle ben banlamadim biff banladi sizi ne kadar hakli yorum yapmak istemiyorum
Usko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 KO biraz UO ya benzemeye başladı sanırım.[signature][hline]
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ahahah kucuk kel mage swiftsiz gm den kacarken cok komik gozukurdu sanirim xD gm de kovalio agxzyasgyazg xDDDD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Warum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Burdanda dogru yanlis insan banlanir nasil olsa player mantigi cikio..biz biraz hiciz gibi biseler anladim ben..gm den 1 insan nasil kacabilir..orasida ayri bir muamma..
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 GM den kaçmak ban sebebini geç bi kere günah :)[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin..
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Murtaza, 20 Kasım 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Zabıtadan kaçan seyyar satıcı modeli gibi olmuş. GM e cevap vermezsen banlıyorlar, eh işte cevap verseydin keşke. Güzel cevap :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Marl0_on, 20 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki: ahahah kucuk kel mage swiftsiz gm den kacarken cok komik gozukurdu sanirim xD gm de kovalio agxzyasgyazg xDDDD rogueydım de bıraz hızlı kaçtım:D
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 paper kel mage i dusunsene elinde wood staff +8 var kacio pesindede gm diye bisi kovalio sari sari yazilar filam yazio xDD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 şaka bi yana bu şekılde banlanmak bahtsız bedevi modelı oldu
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: blackwinds, 20 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki: bu adam hakli haksiz bilmem dogru soluyo ama kesinlikle ben banlamadim biff banladi sizi ne kadar hakli yorum yapmak istemiyorum eee şimdi bu olanlara karşi göz mü yumucaksin ? ortada bir adaletsizlik war ?
Warum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: HolyDreams, 20 Kasım 2005 01:23 tarihinde demiş ki: said: blackwinds, 20 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki: bu adam hakli haksiz bilmem dogru soluyo ama kesinlikle ben banlamadim biff banladi sizi ne kadar hakli yorum yapmak istemiyorum eee şimdi bu olanlara karşi göz mü yumucaksin ? ortada bir adaletsizlik war ? Biz sadece playeriz..müsteri gibi,bu oyunu ayakda tutan degerler gibi saygi görmüoruz..su sitede en az her 3 kisiden 1 kisi..su anda kimlerin dupe yaptigini dupe yapmaya kasdigini biliordur..ve sölemiorsa..bunun nedeni az önce arkadasin basina gelen ve bizim basimiza gelebilecek haksiz yere yasadigimiz bu gibi olaylardir..
korix Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 slm black wınds su an black_white lıderıyım ben bırakmalımıyım sımdı oyunu adaletmı bu sence??
RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 blackwınds bıff le konuşmamı söledı ama ulaşamadım ulaşsamda zaten umranda deıl gıbı gelıo bana
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim demek istediğim bu olay ile az cok bilgin war ( blackwinds ) için konusuorum madem olayi biliyorsun neden böyle bir şeye engel olamiyor onu diyorum ???
blackwinds Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bence tepsi biraz soğusun ondan sonra tutalim sicakken tutmayalim elimiz yanmasin rahmetli dedem hep derdi acele yok [Bu mesaj blackwinds tarafından 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: RAINHARD, 20 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki: blackwınds bıff le konuşmamı söledı ama ulaşamadım ulaşsamda zaten umranda deıl gıbı gelıo bana sende biliorsun bwinds in ulaşma imkani cok daha kolay sana göre.. ortada bir haksizlik warsa bizim hakkimizi kim savuncak ?? Gm ler ne için bu oyunda biri sadece hile yapan oyunculari banlamak mi ??
RAINHARD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 blackwınds kardeşimiz bişey yapamam dedı bu konu hakkında
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tepsimi? =[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: blackwinds, 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Bence tepsi biraz soğusun ondan sonra tutalim sicakken tutmayalim elimiz yanmasin rahmetli dedem hep derdi acele yok [Bu mesaj blackwinds tarafından 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] yanniş anlama ben seni flame lemiyorum ama sen sağlam tahtaya basmak istiyorsun. Ben sanmiyorum k2 network illa banlamadin yada unban yaptin diye senin adminliğini elinden alicağini ortada haksiz bir durum war ise bunu çözememek baya kötü bir alışkanlık olsa gerek..
blackwinds Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sakin acele etme gözler üstünde susacagina burda bagir :) bunun yerine bekle 15 gun elimden geleni yapiyim adam takmiş sana kafayi gormus gozu ile :)
Warum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yapar bence Sen merak etme..ama simdi 1.günden biffin banladigi birini acarsa..iclerindeki alt üst iliskisine biraz zıt bir davranis olur..dedesine bende katiliorum +1 :)
Öne çıkan mesajlar