Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gm den kaçtım dıe ban yedım ....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar geçen luferdeım pazarcılar delı gıbı baırıo genen bende normalımı kapattım partiden geyık yapıom çantada sılwer bar wardı biff denen GM gelmiş o arada we bana normalden yazmış (banlandıktan sonra arkadaşlar söledı bunu) ne o sılwer barlar gıbısınden bende doal olarak görmedığım için ınn e doru gıttım birden bır notıce geldı gm den kaçmak ban sebebıyetıdır dıe alla alla dedım sora arkadan blackwınds geldı we sen gm den nıe kaçıosun gibilerınden (kımseden kaçmışlııım yoktur hayatımda) ne kaçması derken clan lıderını banlandı ardından bızım hesaplarda bloke oldu bu sızce adil mi yoksa benmı yanlış düşünüorum
Mesaj tarihi:
Zabıtadan kaçan seyyar satıcı modeli gibi olmuş.

GM e cevap vermezsen banlıyorlar, eh işte cevap verseydin keşke.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
zuahhahah gm'e cevap vermemek :D şaka gibi yaa onlar bize cevap yazmıyor bazen biz napcaz ? murtaza :D[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANNED :(
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
Burdanda dogru yanlis insan banlanir nasil olsa player mantigi cikio..biz biraz hiciz gibi biseler anladim ben..gm den 1 insan nasil kacabilir..orasida ayri bir muamma..
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 20 Kasım 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
Zabıtadan kaçan seyyar satıcı modeli gibi olmuş.

GM e cevap vermezsen banlıyorlar, eh işte cevap verseydin keşke.

Güzel cevap :D[signature][hline]Server:Ares
Nick:Xaar_tr
Lvl:6x ARCHMAGE
Clan:UknighteĞ
Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 20 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
ahahah kucuk kel mage swiftsiz gm den kacarken cok komik gozukurdu sanirim xD gm de kovalio agxzyasgyazg xDDDD
rogueydım de bıraz hızlı kaçtım:D
Mesaj tarihi:
said:
blackwinds, 20 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
bu adam hakli haksiz bilmem
dogru soluyo ama kesinlikle ben banlamadim biff banladi sizi
ne kadar hakli yorum yapmak istemiyorum

eee şimdi bu olanlara karşi göz mü yumucaksin ? ortada bir adaletsizlik war ?
Mesaj tarihi:
said:
HolyDreams, 20 Kasım 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
said:
blackwinds, 20 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
bu adam hakli haksiz bilmem
dogru soluyo ama kesinlikle ben banlamadim biff banladi sizi
ne kadar hakli yorum yapmak istemiyorum

eee şimdi bu olanlara karşi göz mü yumucaksin ? ortada bir adaletsizlik war ?

Biz sadece playeriz..müsteri gibi,bu oyunu ayakda tutan degerler gibi saygi görmüoruz..su sitede en az her 3 kisiden 1 kisi..su anda kimlerin dupe yaptigini dupe yapmaya kasdigini biliordur..ve sölemiorsa..bunun nedeni az önce arkadasin basina gelen ve bizim basimiza gelebilecek haksiz yere yasadigimiz bu gibi olaylardir..
Mesaj tarihi:
Bence tepsi biraz soğusun
ondan sonra tutalim
sicakken tutmayalim elimiz yanmasin

rahmetli dedem hep derdi
acele yok

[Bu mesaj blackwinds tarafından 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
RAINHARD, 20 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
blackwınds bıff le konuşmamı söledı ama ulaşamadım ulaşsamda zaten umranda deıl gıbı gelıo bana

sende biliorsun bwinds in ulaşma imkani cok daha kolay sana göre.. ortada bir haksizlik warsa bizim hakkimizi kim savuncak ?? Gm ler ne için bu oyunda biri sadece hile yapan oyunculari banlamak mi ??
Mesaj tarihi:
said:
blackwinds, 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
Bence tepsi biraz soğusun
ondan sonra tutalim
sicakken tutmayalim elimiz yanmasin

rahmetli dedem hep derdi
acele yok

[Bu mesaj blackwinds tarafından 20 Kasım 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]

yanniş anlama ben seni flame lemiyorum ama sen sağlam tahtaya basmak istiyorsun. Ben sanmiyorum k2 network illa banlamadin yada unban yaptin diye senin adminliğini elinden alicağini ortada haksiz bir durum war ise bunu çözememek baya kötü bir alışkanlık olsa gerek..
Mesaj tarihi:
yapar bence Sen merak etme..ama simdi 1.günden biffin banladigi birini acarsa..iclerindeki alt üst iliskisine biraz zıt bir davranis olur..dedesine bende katiliorum +1 :)
  • Yeni Oluştur...