saldur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ::Lee:: cz de çırılçıplak np ezdiriyo. Büyük ihtimal hacklenmiş. Tanıyan arkadaşları haber versin :([signature][hline]Nick : saldur LvL : 62 Nation : Karus Class : S.Knight Server : Ares
hippo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ilgin için ben teşekkür ederim böyle duyarlı olmana sevindim.. hacklenen arkadaşa da geçmiş oldun.. ama np transfer de olabilir lvl yuksek deyilse
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende sevindim bu duyarlılıgına[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben ::Lee:: yi 5 gün önce üstü başı çıplak gördüm zaten.[signature][hline]i miss you
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ::Lee:: haberi varmış duyarlılıgın icin teşekkürler..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
saldur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben 3 gündür girmiyorum oyuna. şimdi girdim de gördüm. şifre deiştirilmediği için elinden bişey gelmiyor heralde. emeklerimiz böyle boşa gidiyor. kimsenin başına gelmesin :([signature][hline]Nick : saldur LvL : 62 Nation : Karus Class : S.Knight Server : Ares
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ::Lee:: başında oynayan kendisidir ben konuştum biras önce Tüm np yi kaybetceğini söylüyor :S Ne kadarda konuşsam fayda yok :( ODa benim gibi RolL back yediği için yazın çift Id oldu itemleri benimki gibi ve şu hespini sildiler son dupe wipede :( Char 0[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: xXCuRiousXx, 21 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: ::Lee:: başında oynayan kendisidir ben konuştum biras önce Tüm np yi kaybetceğini söylüyor :S Ne kadarda konuşsam fayda yok :( ODa benim gibi RolL back yediği için yazın çift Id oldu itemleri benimki gibi ve şu hespini sildiler son dupe wipede :( Char 0 omfg :([signature][hline]nick:staratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:bütün arklarım çıplak ag :( orc yapın beni :)
Joey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: xXCuRiousXx, 21 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: ::Lee:: başında oynayan kendisidir ben konuştum biras önce Tüm np yi kaybetceğini söylüyor :S Ne kadarda konuşsam fayda yok :( ODa benim gibi RolL back yediği için yazın çift Id oldu itemleri benimki gibi ve şu hespini sildiler son dupe wipede :( Char 0 bu yazın çift oldu bölümünü anlamadım cümle biraz devrik ama sonucundada ne olmuşsa yazık olmuş severdim lee yi[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
Informer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 çift id denilen şey şu oluyo, adam daha önce hacklenmişti customer dan hacklendigini belirterek gm lere charını roll back ettirdi , sonra tabi adamın asıl çalınan itemlerini alan adamdada aynıları olduğu için çift id oldu[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Joey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şimdi kafa dank etti saol :D K2 dir ne yapsa yeridir. hiç şaşırmıyorum artık bu gibi durumlarda. yakında sen neden bu adamı öldürdün diyip banlamazlarsa bende marla değilim :-p[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: JoeyRamone, 21 Kasım 2005 15:49 tarihinde demiş ki: şimdi kafa dank etti saol :D K2 dir ne yapsa yeridir. hiç şaşırmıyorum artık bu gibi durumlarda. yakında sen neden bu adamı öldürdün diyip banlamazlarsa bende marla değilim :-p
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Okunanlardan Kusura Baqmayın Bişi Anlamadım O Charın Sahibi Bizim 2 Sokak İlerde Gidip Haber Verem Mi?[signature][hline]GaSoLiNa
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yazık olmus gercekten...zaten bu hack yapanlar adam deil...o kdar emek verıp char kasıyoz adamalr ıkı dakkada hacklıyo..ayıp ayıp:(..
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hacklenme falan yok. rollbackten itemleri gittiği için kızmış. np kaybediyor. şuan yanımda zaten
saldur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 teşekkür ederim[signature][hline]Nick : saldur LvL : 62 Nation : Karus Class : S.Knight Server : Ares
eskimo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: xXCuRiousXx, 21 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: ::Lee:: başında oynayan kendisidir ben konuştum biras önce Tüm np yi kaybetceğini söylüyor :S Ne kadarda konuşsam fayda yok :( ODa benim gibi RolL back yediği için yazın çift Id oldu itemleri benimki gibi ve şu hespini sildiler son dupe wipede :( Char 0 ŞAK ŞAK ŞAK Ya bıraksana allah aşkına ya ne güzel işte,,,, hayat güzel,kizlar güzel,sex güzel... herşey güzel Bugün bunun farkına vardım.Bi anda hızır geldi,ve beni şu knıght illetinden kurtardıı.Halen oynuyorum ama öylesine.KISACAsı (dsahfwhsadwadsaıuw)[signature][hline]
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yazık lee yapma...sen ne zmandan berı oynuyosun bu oyunu..bılen bılır...haksızmıyım?
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ::Lee:: lvl 6x Cok sevdıgım 1 abım charı rol back yedıgı sinirli sanırım... en son pianada cıplak 1 vaziyette duruyordu ve gm lere 1 şeyler dıyordu ama en dogrusunu yapıyor bu oyunu bırakarak hayata donmek war boşuna dememişler knight online hayat offline resmen sosyal faliyetlerden sogutuyor adamı ne dısarı cıkabılıyorsun ne ark larla dolasabılıyorsun resmen senı hapsediyor bilgisayarın içine ßence ßırak Lee oyunu ama ogle np kaybederek de degıl.. charı 200ytl olsa dahi sat [Bu mesaj PaMiR tarafından 21 Kasım 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 aslında dogru soyluyosun.knight oynadıgımdan berı sosyal bı hayat kalmadı k.o yatıyoz k.o la kalkıyoz..kım banlanmıs kım serverda bırınci...kımde ne ıtemerı var..kım hangı clana gecmıs...hepsı bombos...normalde bı oyun...ama bu hackleyenlerde adam deıller..hepsı hazırcılık yapmıs oluyo..ve gm debı bok yapamıyo..ayıp ayıp..musluman muslumana yapmaz bunu:)
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lee ye rol back olmus ama benım aklıma hep hack gelıyo:)....
bozii Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 allah banda gosterır inş. şu rolbac kı :D bırakırım bahaneyle
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: bozii, 21 Kasım 2005 21:52 tarihinde demiş ki: allah banda gosterır inş. şu rolbac kı :D bırakırım bahaneyle ne item varki olm sende :.D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k
Öne çıkan mesajlar