ares20 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ADSL ye su ogrencı ogretmen kampanyasıyla uye oldum download sınırım 3GB ve 512Kb hızıyla .Bu ay uye oldugum ıcın 3GB sınırını asma hakkım var dııı mı??? Sımdıden yardımlarınız ıcın tessekkurler....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aşarsın.Sınırı geçtikten sonra her 1mb başına da 1 yk ödersin.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 1 ay boyunca limitsiz.. kullanacaksın .. ama telekoma bi sor bu 1 ay ne zaman bitiyor diye.. sonra haybeden para ödeme ..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar