Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 telefuzları dinliyebileceğimiz bi program varmı arkadaşlar_??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Windows XP. Denetim MasasıKonuşma ya da Denetim MasasıSes, Konuşma ve Müzik AygıtlarıKonuşma[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha [Bu mesaj Kojiroh tarafından 21 Kasım 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yada soyle bir alternatif var www.seslisozluk.com isine yarar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 www.webster.com benim favorimdir[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 babylon diye bi program var hem sözlük hem de telaffuzları veriyor.[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sadece kelimelerinkini dinleyeceksin www.seslisozluk.com danda arayıp, dinleyebilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 browser olarak Opera indirin. Sonra metni seçip "v" tuşuna basın. Ha niye bu uzun ve doğrudan konu ile bağlantısı olmayan mesajı atıyorum? Telaffuz için kelimeleri anlamak, kulağın o tınıyı yakalaması gerekir ve bu ancak iyi aksanlı ve sık dinleme alıştırmaları ile olur. Bunun için Opera indiriyor ve yeni tarayıcımızla www.guardian.co.uk gibi bir ingiliz gazetesine bağlanıyoruz. İlgilendiğmiz haberi seçiyor ve v tuşuna basıyoruz. Tarayıcımız bize haberleri okurken spor yapabilir veya odanızı toplayabilirsiniz. KOlay gelsin.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar