femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 duygusal,fiziksel yada her ne ise..hic aldattinizmi,aldatildiniz mi.?3.sahisa asik olmak zorunda degilsiniz..seytan bu oyunda kimin yaninda..dusunceleriniz neler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 böle soru mu olur şimdi "şeytan kimin yanında" aldatılanın yanında şeytan diyo ki git aldatıl diyo. Salak lan bu aldatılanlar =)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hani sen gitmiştin?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 olamaz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 seni daha cok okuyabilmek icin geri geldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya gelsin işte aldatmışsa bizi aldatmamış ki! napalım![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya dusuncelerinizi merak ettim..aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ne oyunu? Ask bir oyun degildir. Zaten Aski bir oyun olarak gördügün icin, bir cok kez aldatmak kolay gelmis sanirim. Niye aldattin peki ? Seviyordun madem niye aldattin ? Bunun mantikli bir sebebini söylersen sana hak verebiliriz belki . Ama sen bize hic bir neden göstermeden , olur mu olmaz mi gibilerinden sorular soruyorsun. Biz de sana dolayisiyla yüzeysel cevaplar veriyoruz. E adi üstünde Aldatmak. Güzel birsey degil yani.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sevgi ve aldatma aynı kulvarda olamaz. bu düşüncem. benim saçma bulduğum kişisel bişey değil aldatıp sonra ben masumum ayaklarına yatmak.olmaz yapılmaz böyle bişey.kabul etmiyorum ve bence aldatılmanın hiçbir açıklaması da olamaz![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 suanki gbi yakn degldi iliskimiz..surekli kavga ediyor ve gorusmuyor,gorusemiyorduk..ota boka kzar,kiskanir,kisitlar olmustu..bi baskasindan hoslandim..ama gecti gtti...zamanla olgunlastk ikimizde buyuduk ve iliskiyi yoluna oturttuk..budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eee derdin ne peki şimdi? kendini mi rahatlatmaya çalışıyorsun? biz nası yardımcı olalım? evet aldatmak olabilir haklısın sen doğru yapmışsın ozaman küçükmüşsün. oldu mu?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaaa offf be yaa...ben masumum dye dusunsem suan bunlari yaziyor olmazdim!cvp vermek istemyorsan verme...nye kasiyorsunki,,ne istiyorsun bizden diyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aldatmadım o kadar hayvan deilim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 olamaz!seviyorsan zaten senin her beklediğini yerine getirebildiği için , her beklentini karşılayabildiği için seviyorsundur .. seviyorum ama.. diye bir cümle yoktur bence.. Aldatma varsa sevgi yoktur ..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aldattım ! Mutluyum ! ben kimseye bağlanma sorunu çekmiyorum çünkü kimseye bağlanmam ! karşımdakinin de bana bağlanmasını istemem çünkü sonu belli olacakların ! evet belki kötü bişi ama ben uzun süreli ilişkileri sevmiyorum !!! ve özgürlük ve adilikten yanayım !!![signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: femina, 20 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: yaaa offf be yaa...ben masumum dye dusunsem suan bunlari yaziyor olmazdim!cvp vermek istemyorsan verme...nye kasiyorsunki,,ne istiyorsun bizden diyee e ben derdini anlamadım janımss yoksa niye kasıyım kendimi aldatma yada sevgiyi anlatmak için bilen bilir zaten cnmss ok?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 gercekten seven insan , beklemesini bilir iliski düzelene kadar. benimde erkek arkadasimla aramda bir takim sorunlar oldu . Ama ben gidip baskasindan hoslanmadim. hoslanamam... E aldatmayi ise hic aklimdan gecirmem. Cünkü gercekten seviyorum. Demek ki sevgin yetmiyormus aldattigin adama karsi. Sevgi ve Aldatma birbirine cok uzak kelimeler . Sevginin oldugu yerden Aldatma kelimesi zor gecer . Kendini bir sekilde iyi hissetmek , tatmin olmak istiyorsan ; Sevgiline (!) onu aldattigini söyleyerek ise baslayabilirsin.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence bi erkeğin aldatmasıyla kadınınki aynı değil kadın aldattıyse aşk,sevgi bitmiş demektir..erkek için de aynı ama erkeklerin çoğu 1 anlık heves uğruna aldatır sonra pişman olur böyle yüzsüz yüzsüz seviyodum ama önüme gelenle aldattım demez..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bakn bi depresyon ani..bi yalnzlk hissi..bi kendikendine kalma durumu..tabii siz mukemmel insanlar bunu hic yasamassnz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: femina, 20 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: bakn bi depresyon ani..bi yalnzlk hissi..bi kendikendine kalma durumu..tabii siz mukemmel insanlar bunu hic yasamassnz dimi? adam gibi bişey anlatmaya çalışıyoruz işine gelmiyo başka yerlere çekiyosun[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Cintonik, 20 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: aldatmadım o kadar hayvan deilim [signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya elbette aa..benm canm skildi en iisi gdip su adami aldataym diye onceden planlanmis bise yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 stifler annene bak sen önce :P[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 15:01 tarihinde demiş ki: said: femina, 20 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: bakn bi depresyon ani..bi yalnzlk hissi..bi kendikendine kalma durumu..tabii siz mukemmel insanlar bunu hic yasamassnz dimi? adam gibi bişey anlatmaya çalışıyoruz işine gelmiyo başka yerlere çekiyosun adam gbi biseyler anlatmak baska,,sen soylesin-boylesin...yok bilmemne gbi klise sozler soylemek,yeniyetme beyinlerle konusmak baska.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: bence bi erkeğin aldatmasıyla kadınınki aynı değil kadın aldattıyse aşk,sevgi bitmiş demektir..erkek için de aynı ama erkeklerin çoğu 1 anlık heves uğruna aldatır sonra pişman olur böyle yüzsüz yüzsüz seviyodum ama önüme gelenle aldattım demez.. onume gelenle aldattm demiyorum..bi duygu yoksunlugunda baskasndan hoslanabilmekten bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar